Don't Miss

УДАРИХА ДЪНОТО! НОВА ТВ ТОКУ-ЩО РУХНА! КОЛОСАЛНА ИЗДЪНКА ОЩЕ В ПЪРВИТЕ МИНУТИ НА ВИП БРАДЪР! ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ИМ СЕ СМЕЕ!

Александра Богданска
   

Първата тотална издънка на „ВИП брадър“ е вече на лице!

BRADVA.BG изтипосва на читателите си първата колосална издънка на продуцентите на ВИП Брадър, който започна преди малко по Нова ТВ.

Това беше изключително неуспешният и съшит с бели конци опит да убедят зрителите, че лудият репортер Даниел и бившето му гадже Александра Богданска не са знаели, че ще са заедно в къщата. 

Опитът им да се престорят на изненадани беше меко казано жалък.

Почти всяка интернет медия в България от месеци публикува информацията, че двамата ще са в къщата. Трябва буквално да си живял на Марс, за да не знаеш това!

Лудият репортер Даниел, бивайки медийна личност едва ли е толкова изолиран от новините за шоуто, че да е чак толкова изненадан, че ще вкарат Богданска.

За чий да те вкарват иначе, бре Даниелчо, освен да правиш сеир с бившата! Какъв ВИП си ти!? 

Опитът на репортера да се преструва на изненадан беше меко казано жалък, а заучените реплики, които си обмениха бившите гаджета ги направиха повече от смешни.

С първата си издънка продуцентите на залязващото от години със скучния си сценарий и второразредни участници шоу прекрасно илюстрираха какво могат да очакват зрителите от новия сезон- елементарно режисиран и нагласен буламач! Кой ли им се връзва вече!

/bradva.bg

                break } } else { }

This site is protected by wp-copyrightpro.com