Don't Miss

Уникална истинска история, която ще ви накара да се замислите! Той умря и отиде в Рая, ето какво видя там… (СНИМКИ)

   

Ако сте ходили на църква като дете, сигурно помните проповедите за това какво се случва с нас след смъртта. Учените обаче имат различна теория. Медицинската общност е ясна за това: в момента, в който сърцето ти спира да бие, ти изпадаш в клинична смърт. Учените все пак са съгласни с това, че в мозъка за известно време продължава да има кислород и главните органи все още са живи, въпреки, че е настъпила клинична смърт.

През втората фаза на смъртта клетките в тялото започват да се възстановяват, докато органите започват да се изключват. С напредването на медицината хората са способни да се върнат обратно към живота. От време на време пациентите могат да имат преживявания извън тялото си, за които си спомнят, дори понякога могат да споделят за това, което са чули или „видели”, докато са били технически мъртви. Сега науката се опитва да разбере какво наистина се случва след смъртта.

Колтан Бурпо е само на 3 години, когато получава апандиситна криза. Родители му – Тод и Соня изчакали няколко дни, преди да го заведат в болница. Докторите казали, че Колтън няма да се оправи без операция. „Беше мъчително да гледам неговото тяло безжизнено, той беше много жизнено дете”, казва Соня.

Тод, който е пастор, останал сам в една стая. Той си признал, че е ядосан на Господ. „Казах си „Господи, след всичко, което направих за теб, сега искаш да вземеш детето ми ли?””, спомня си той.


Час и половина по-късно Колтън все още искал да е с баща си. Когато сестрите го довели и баща и син се срещнали, първите думи на Колтън били „Татко, знаеше ли, че аз почти умрях?”

Тод споделя, че са минали месеци, преди наистина да се вслуша в това, което синът му е искал да сподели с него. „Колтън разказва, че първият човек, който видял в Рая бил не друг, а самият Иисус, облечен с бяла роба и лилав пояс.
                break } } else { }