Don't Miss

ЦЯЛ „ПАЙНЕР“ СЕ ТРЕСЕ! Ветеранките са в истерия: Емануела е новата Певица на годината – обира всички топ награди! (СНИМКИ/ВИДЕО)

   

Ветеранките в „Пайнер“ са изпаднали в истерия, заради реалната възмощност дебютантка във фирмата да бъде коронясана за „Певица на годината“. Става въпрос за Емануела, която избяга от „Ара“ и се вклини при Митко Пайнера преди година и половина.

Вчера от „Пайнер“ отвориха гласуването в сайта на телевизия „Планета“, където меломаните могат да дават своя вот в следните категории: „Албум на 2016“, „Фолклорен албум“, „Видеоклип“, „Баладичен хит“, „Дуетна песен“, „Песен на 2016“, „Най-прогресиращ изпълнител“, „Фолклорен изпълнител/Фолклорна формация“, „Певец на годината“, „Певица на годината“ и „Музикален идол“.

Тази година гласуването ще протече по малко по-различен регламент и ще премине през два етапа на публично гласуване.

Първият етап е „Официалната селекция“, в която от представените за гласуване имена и заглавия, зрителите трябва да определят своите 3 фаворита. Вторият етап е „Финалното гласуване“, в което от 6 предложения, зрителите ще изберат само 1 фаворит, според тях заслужаващ да бъде Номер 1 в съответната категория. Освен всичко друго, тази година за пръв път гласуването е и напълно прозрачно и феновете могат да следат временните резултати.

А те буквално са шокирали „старите пушки“ като Преслава, Галена, Джена, Анелия и Ко. В цели 3 категории новобранката в „Пайнер“ Емануела дръпна сериозно в гласуването – в „Дуетна песен“ за дуета й с Константин „Не ме заслужаваш“ с 23.1% в своя полза, в „Най-прогресиращ изпълнител“ с 22.8% и в най-важната категория, за която във фирмата на Митко Пайнера всяка година настава кокоши скандал – „Певица №1“ (17%).

Припомняме, че за миналогодишните награди избухна чутовен скандал. Отличието „Певица на годината“ отиве при Преслава, въпреки всеобщото мнение, че Галена има повече заслуги. Тогава двете чалга прими развалиха дългогодишното си приятелство и до ден-днешен се гледат на кръв. Бременната смядовка пък категорично обяви, че „Годишните награди“ за нея вече нямат стойност и повече кракът й няма да стъпи на най-голямото чалга мероприятие.

За да не се стигне до повторение на миналогодишния сценарии, шефът на пайнерките тази година е стигнал до революционен ход – обявил е, че ще остави всичко в ръцете на зрителите. Ако изпълни заканата си, то Емануела ще е големият победител на церемонията през февруари.

Това, което направи впечатление на ПИК във временните резултатите е, че тази година ще има серизно разместване в имената на наградените. Например, певец №1 за миналата година, Фики Стораро, се очертава да отстъпи лидерското място на най-големия си конкурент за сърцата на фенките – Галин. Добричлията засега има двоен вот в сравнения си този на Фики – 27.4% към 13.2%. Певица №1 за 2015 г. Преслава засега е на трето място с почти 12%, изпреварена от Галена и Деси Слава с по 15.3% и Емануела.

Битката за „Фолклорен изпълнител“ ще се води между Джена и сестрата на Преслава – Ивелина Колева. Смущаваща е номинацията на Мария в категорията „Най-прогресиращ изпълнител“, при положение, че все още законната жена на Християн Гущеров е в „Пайнер“ е вече 13-14 години. В „Песен на годината“ победителките са очертават две – Галена и Цвети Янева за „Пей, сърце“. Деси Слава пък май ще грабне статуетката в категорията „Баладичен хит“ за „В друг живот“, където й партнира гаджето й Благой Найденов.

                break } } else { }

This site is protected by wp-copyrightpro.com