Don't Miss

Шокиращата драма на строителя Драгомир, който застреля руски предприемачи в София – съдружникът му проговаря как се стигна до кървавата трагедия с два трупа: Може и да не ги е убил той! (НА ЖИВО/ОБНОВЕНА)

   

Смачкан и унизен от правосъдната система български бизнесмен стои зад кървавия ужас с два трупа, който разтърси София вчера. Това разкрива ексклузивно  съдружникът на стрелеца Драгомир Драгомиров и един от най-близките негови приятели – Димчо Атанасов.

„Основният проблем е, че законът не защитава честни хора като него. Познавам го от 1976 г. и сме близки приятели. Той е изключителен човек, както и професионалист.

Малко са в България опитните строители като него, работил е на най-отговорни обекти в България и чужбина и са приемани с отлично качество.

САМО В ПИК TV! Шокиращата драма на строителя Драгомир, който застреля руски предприемачи в София - съдружникът му проговаря НА ЖИВО как се стигна до кървавата трагедия с два трупа: Може и да не ги е убил той!

Като човек той беше също невероятен, верен, отговорен, спокоен, уравновесен. Невъзможно е това, което се тиражира по медиите и е прекрасен човек“, заяви Атанасов. По думите му се тиражират небивалици с тенденция да бъде очернен.

„Не знам дали въобще е направил това нещо. Силно се колебая дали той би извършил това нещо“, заяви Атанасов пред ПИК.

                   break } } else { }

This site is protected by wp-copyrightpro.com