Don't Miss

АБВ: Защо в кабинета има хора на Моника Станишева?

   

„Кой предложи министрите в правителството? Случайно ли в него има хора, свързани с бизнеса на г-жа Станишева? Как стана така, че активисти в затихващи десни формации от прехода се оказаха най-добрите експерти? С какво тези експерти се доказват за изминалата година?“ Такива въпроси отправят политиците от АБВ към централата на бившата си партия в прессъобщение до медиите. В писмото си АБВ дават отговор на 13 въпроса, които най-често са им били задавани от гражданите. Броят на въпросите е препратка към номера, с който АБВ ще се явят на предстоящите избори за Европарламент – №13.
От АБВ обясняват, че са се отцепили от „Позитано“ 20, защото правителството не е изпълнявало обещанията, с които е дошло на власт.
„Въпреки че решенията зависят от БСП и ДПС , това не е лявото управление, което хората очакваха. Отново се прилага схемата, че предишните са виновни, наказват се тези, които мислят различно, търсенето на враг на всяка цена, мисленето от избори до избори и в рамките на един мандат – това е една от основните причини поради които живеем зле!“, пишат от АБВ.
От АБВ обясняват, че техните приоритети са: укрепване на демокрацията, създаване на условия за развитие на свободни медии, улесняване гражданското участие във властта, подобряване ефективността на съдебната система, осигуряване на повече работни места, намаляване на бедността, укрепване на икономиката, културата и националната идентичност.
Офнюз
„Платено съдържание“

                break } } else { }

This site is protected by wp-copyrightpro.com