Don't Miss

Бареков: БСП излъга хората, да спре да се държи като опозиция!

   

„Популизмът на БСП няма граници. Нелепо е социалистите начело с г-н Станишев да продължават да говорят за увеличаване на пенсиите и за махането на плоския данък, при положение, че вече от една година са на власт, а по тези теми не са направили нищо“, коментира пред ПИК Николай Бареков.

„А защо БСП не вдигна заплатите на полицаите, а ги остави да бият цяла година протестиращите по главите? Това, което прави БСП си е чист популизъм! Ако дойда на власт, аз ще вдигна най-ниските пенсии с 20% и ще увелича заплатите на полицаите с 25%. Освен това ще увелича и числеността на оперативните работници“, коментира още Бареков.

Лидерът на „България без цензура“ е категоричен, че за последната година БСП е увеличила пенсиите само с 3 лева, и това ще стане чак през юли. „Какво направи БСП за българските региони, села и младежката безработица. Отговорът е – нищо! Аз продължавам да твърдя, че от ЕС управляващите са усвоили една 1/60 от парите за младежката безработица. В същото време държавите членки в ЕС са 28, т.е. Станишев можеше да вземе 1/28 от тези пари, което е два пъти повече от сумата, която управляващите са усвоили до момента“.

„Ние имаме огромна подкрепа не само от младите хора, но и от пенсионерите. Хората ни казват: „БСП излъга на два пъти преди изборите, затова сега ще гласуваме за „България без цензура“, посочи Бареков.                 break } } else { }