Don't Miss

Бареков в Стара Загора: Готов съм да поведа българския народ към по-добър живот

   

Гласувайки за „България без цензура“, ВМРО, ЗНС и „Гергьовден“, вие гласувате за нов тип политици и за един млад и енергичен човек като мен, готов да поведе българския народ към по-добър живот, работни места и достойни доходи. С това послание лидерът на „България без цензура“ и водач на евролистата на коалицията Николай Бареков се обърна към жителите на Стара Загора.
Партиите на статуквото се опитват да фалшифицират изборите. Затова трябва да внимаваме много, предупреди Бареков. Ние трябва да се стремим към спечелване на тези избори за българския народ, каза Бареков и добави, че който реши да не подкрепи коалицията, той гласува за партиите на статуквото. Ахмед Доган, Делян Пеевски и Лютви Местан не трябва да бъдат допускани до властта, посочи той.
Лидерът на ББЦ съобщи, че Европейският съюз отпуска 6 милиарда за борба с младежката безработица, нещо с което се е хвалил изключително много Сергей Станишев като лидер на ПЕС. От тези пари у нас ще влязат едва една шестдесета. Ако Станишев наистина се беше преборил, у нас щяха да влязат повече пари. Не бива да се забравя, че у нас младежката безработица е над 30% и това е много повече, отколкото е този показател за Европа. Заради това, според Бареков, за България трябва да има по-голям пай от евросредствата, но това е една пропусната възможност.
В момента у нас за здраве се отделят по 4%, в Европа този процент е двойно по-голям, каза още той пред хората в Стара Загора. Лидерът на ББЦ настоя тази цифра да бъде променена, като процентът за здравеопазване в България да се изравни с този в Европа. Само така, според него, ще има възможност да се постигне безплатно медицинско обслужване. Той се ангажира да бъде вдигнат бюджетът за здравеопазване, за да може за всички хора да има достъп до болниците.
Даниела Колева попита присъстващите в залата колко от тях са имали възможност и са учили с европейски пари. В този момент на трибуните настана тишина. „Така си и знаех. Парите просто не идват при вас. Милионите отиват при милионерите, но не и в джобовете на хората. Това трябва да се промени и всички да получите правата, които ви се полагат на хартия“, категорична бе Колева.
За мен е чест да бъда в Стара Загора, каза зам.-председателят на „България без цензура“ Росен Петров. „Това е градът, в който 3500 души опълченци се срещнаха с 15-хилядната армия на Осман Паша. Tова е градът на Самарското знаме. Помнете това и се гордейте с него!На 25 май обаче си спомнете какви заводи имаше при вас и къде са те сега, заключи!“, призова той старозагорци.
„Платено съдържание“

                break } } else { }

This site is protected by wp-copyrightpro.com