Don't Miss

БАРОВКА! Леля Гошка развърза кесията? Вижте как харчи милионите си

   

Леля Гошка, която стана известна в Испания е може би една от най-богатите българки и безспорно се покачи на високо стъпало сред милионерките. Помните я, нали? реди повече от година тя удари джакпота от испанската лотария, а сметката и набъбна с баснословната сума от 67,99 милиона евро, пише „За жената“

Всъщност сумата е по-малка.

След приспадането на 20% данък, на родената в плевенския градец Искър, на Гошка са останали малко над 54 милиона евро. За изненада, на голям процент от предположенията, българката е постъпила изключително разумно със спечеленото. Гошка вече си е закупила хасиенда (n исп.хасиенда: имение, плантация, ферма) за над 1 млн. евро в близост до испанската столица. Тя обаче често посещава Мадрид, а ако види свой приятел – българин не пропуска да го поздрави и заговори.

Не е забравила и любимото си село Кинтанар дел Рей и своите приятели, които живеят в него. Точно в това село, в началото на август миналата година тя удари втората най-голяма печалба в историята на лотарията „Примитива“.

Но това не е всичко. Гошка е вложила няколкостотин хиляди евро едновременно като инвестиция и помощ за региона.

Тя е била лично убедена да постъпи така от кмета на Кинтанар дел Рей Мигел Гарсия Себриан. Сънародничката ни е разговаряла и постигнала съгласие с местната управа – затова е инвестирала в стопанство и лека промишленост. Така са били създадени и работни места в региона.

Всъщност това не е основната причина леля Гошка да е толкова обичана в Кинтанар дел Рей. Тя, съпругът ѝ Марин и двамата им сина са живели в селцето над 15 години, а семейството им винаги е било уважавано. По-голяма част от останалите пари са разпределени в испански и чуждестранни банки, други са вложени в недвижими имоти, а трети в бизнес проекти, с малък риск, но приемлива възвращаемост.                 break } } else { }

This site is protected by wp-copyrightpro.com