Connect with us

България

Бившата съпруга на Ицо Хазарта: Отнеха ми родителските права без да знам, не съм виждала дъщеря си от 5 години! (ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМКИ)

Published

on

Тежка и дълга съдебна сага водят Христо Петров, известен в публичното пространство като Ицо Хазарта от „Ъпсурт“ и бившата му съпруга и майка на първородната му дъщеря – Диана Котева, научи ТРГ. 

Същата е с отнети родителски права, като по време на съдебното дело тя не подозирала, че се води такова, а била уведомена от рапъра чак след произнасянето на присъдата чрез… съобщение във „Вайбър“, научи ПИК.

Историята на Диана и Хазарта започва преди близо 20 години. Влюбили се, докато Котева била секретарка на мениджъра на бандата. Станали гаджета, а на 24 април 2004 г. сключили брак. През лятото на същата година се родила и Аделина. По онова време обаче „Ъпсурт“ набират скорост и са на върха на славата. Буч и бат Венци започват да правят фасони на лидера си, че оставя кариерата на втори план за сметка на семейството и отсъствията на Хазарта от дома започнат да зачестяват под предтекст, че с групата са на участия.

Диана усеща, че бракът й с рапъра няма да прокопса, на няколко пъти го напуска и се прибира при родителите си, които в онзи момент живеят в Кърджали. Хазарта го удря здраво на живот и семейството се разпада окончателно две години след подписа им. „През октомври 2006 г. ми се отдаде възможност да замина за Лондон. Факт, който не отричам – тогава започнах работа като чистачка и в началато на 2007 г. основах своя компания за чистене. През март се върнах в София и разбрах, че Ицо е подал молба за развод. Заяви ми, че държи попечителството да остане в него и ако не съм съгласна с това, ще заведе в съда 20 човека, които да свидетелстват, че съм луда“, разказва историята си Диана пред ПИК.

За да си спести излишни нерви, Котева приема всички изисквания на бащата на детето си, няма претенции нито към движимо, нито към недвижимо имущество, и съдът ги развежда по взаимно съгласие. Единственото й условие към бившия й съпруг е да й дава да вижда дъщеря си. След бракоразводното дело Диана се установява в Лондон и до 2013 г поне 3-4 пъти годишно Аделина й гостува за ваканции и празници. Същата година Котева забременява от настоящия си партньор и тогава животът й се обръща на 180 градуса.

„Ади посрещна с нас 2014 г. и си тръгна на 6 януари. От тогава не съм я виждала!“, шокира с признание майката.

Бившата съпруга на Ицо Хазарта

Последната среща на майка и дъщеря: тук празнуват настъпването на 2014 г. в Лондон. На 6 януари Аделина се връща в България и от тогава Диана не я е виждала

Дъщеря й започва да се държи странно по телефона, не отговаря на обажданията на майка си и многократните й опити да се свърже с нея. „Усетих, че започва да става нещо нередно. През 2015 г. се върнах в България. Успях да се свържа с Ади по телефона, исках да я запозная с братчето й. Каза ми, че със сестра й Лора били заключени в някакъв хотел в Бургас, а баща й и приятелката му отишли на участие във Варна“, разказва още Диана Котева.

Преди две години Диана и партньорът й решават да се приберат окончателно в България. И тогава получава съобщение от бившия си съпруг, че е с иззети родителски права и няма право да вижда дъщеря си!!! „В това съобщение във „Вайбър“ аз разбрах, че е имало дело, заведено още през 2015 г. и че съм била осъдена. Даден е ход на делото, въпреки, че не са ме открили да ми връчат призовката. Била съм представлявана от особен представител – адвокат, който изобщо не ме познава, но ме представлява…“, шокирана е Котева.

Съобщението, изпратено по „Вайбър“ от Хазарта и вероятно съгласувано с адвоката му, гласи, че Котева е с отнети родителски права заради „престъпното й поведение, изразяващо се в продължаваща с години незаинтересованост към живота и здравето на дъщеря й, както и заради прихически тормоз и унижаване на достойнството на детото“. В същото съобщение Хазарта или този, който му е диктувал текста, обаче си противоречи – първо обвинява майката в незаинтересованост към дъщеря й, а няколко реда по-долу все пак признава, че тя прави опит да осъществи контакт с момичето по телефона: „… Ако продължаваш да налагаш тормоз над детето по телефона или по друг начин, ще бъда принуден да сигнализирам полиция, прокуратура и Агенция за закрила на детето“.

През целия период, в който е на Острова, периодично Котева изпраща за дъщеря си колети с подаръци, с дрехи и вещи от първа необходимост, документи от които пази и до днес, но бащата отказва да получи куриерските пратки. Диана изпраща и пощенски запис от 5000 лева, на който изрично е уточнено, че сумата е за издръжката на Аделина. Освен това открива и детска сметка на името на детето си.

Бившата съпруга на Ицо Хазарта

2013 г.: Диана с дъщеря си, когато тя е на 4 години и когато нищо не предвещава предстоящата съдебна битка за Ади 

След като при свършен факт Диана разбира, че е осъдена, тя завежда две контра дела – едното в Касационния съд за отмяна на решението от 2016 г. за отнемането на родителските й права и ново в Софийски районен съд за възстановяве на родителските й права. По повод обвиненията на бившия си съпруг, че нехае за дъщеря им, Котева посочва, че многократно е правила опити за осъществяване на контакт с момичето, дори посредством и нотариална покана до бащата.

В хода на цялата тази семейна сага, Диана Котева на няколко пъти се сблъскала с държавни служители, които й намеквали, че няма шанс в спора за дъщеря си с бивщия си съпруг, защото той е… Ицо Хазарта. „Чакайте малко, какво като е Ицо Хазарта?!? Аз искам справедливост, не може да лишава детето си от майка. 5 години въобще не съм виждала детето си… Видях я само за кратко в съда миналия май. С Ади бяхме изключително близки, тя искаше да идва да живее при мен в Лондон. Дори самият Христо в стари интервюто говореше, че това ще се случи. Нямам представа защо в един момент всичко се обърка“, повдига рамене Диана.

Поредният парадокс: докато Хазарта обвинява майката в „престъпно поведение, незаинтересованост към живота и здравето на дъщеря им, като същевременно я тормози психически“, Котева е призната като човек, способен да работи с деца и да се държи адектавно с тях, както от учебни институции у нас, както и от британските власти. И към днешна дата тя работи като лектор в частно училище в Пловдив, но също така е квалифициран преводач към полицията в Лондон. Сътрудничи и на общината в град Кингстън за сигнали за нарушения или насилие спрямо деца.

От друга страна Котева управлява и счетоводна кантора в английската столица, която обслужва корпоративни и частни клиенти на Острова. „Следователно водя начин на живот, който не може да бъде преман като рисков за моята дъщеря и обкръжаващите ме хора. Искам да кажа на дъщеря си, че я обичам! Тя още не познава брат си, който скоро ще стане на 5. Той я чака да се запознаят. Ади, ще продължа да се боря за теб!“, не се предава майката.

Източник: https://kalvacha.com/kliuki/38510-%d0%b1%d0%b8%d0%b2%d1%88%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d1%81%d1%8a%d0%bf%d1%80%d1%83%d0%b3%d0%b0-%d0%bd%d0%b0-%d0%b8%d1%86%d0%be-%d1%85%d0%b0%d0%b7%d0%b0%d1%80%d1%82%d0%b0-%d0%be%d1%82%d0%bd%d0%b5%d1%85%d0%b0/?fbclid=IwAR3_NPTmdLaYclMZtYS7YJNI2-zKmRb0xE_zpVyrd2rBq3yne67x2AWr8d4

'); break case width < 600: document.write(''); break default: document.write(''); break }
Continue Reading

България

Тя осинови момче, а година по-късно – момиче. Оказа се, че децата са братя и сестри /Снимки/

Published

on

Тази история се случи в един от щатите на Америка. Една жена беше майка на 3 деца. Но какво е необичайно в тази история? Сега от 365 Новини ще Ви разкажем.

Когато Пейдж беше на 30 години, тя болезнено се разведе със съпруга си. В брака нямаше деца, така че всичко стана сравнително бързо. Скоро след това младата жена реши да се събере и да промени живота си.

Тя се премести в друг град и смени работата си. Тя се обърна към църквата, за да разбере как да направи този свят по-добро място. Посъветваха я да се грижи за сираци.

Пейдж намери тази работа за много трудна и отговорна. Всичко беше точно това, но нещо хвана младата жена. Учи с децата и реши, че самата тя може да се грижи за същите сираци, като ги осинови.

Затова много скоро тя отишла в болницата да осинови бебето. Беше й показано момче на 4 дни. Нищо не се знаеше за майката на детето. Те знаеха само, че тя се занимава с наркотици и роди в болница. Тогава тя изчезна и отново не се появи.

Затова документите за настойничеството на бебето, което беше кръстено Грейсън, бяха подготвени и предоставени на съответните органи. Скоро тя станала пълноценна майка на момчето, когато станало ясно, че майка й няма да се появи отново.

Това обаче не свърши дотук. Година по-късно й се обадиха и помолиха да вземи момичето на 4 дни. Отиде да я посрещне в болницата. Момичето беше само на 4 дни. В документите е написано името на биологичната майка на Грейсън. Проверихме адреса и Пейдж отиде да говори с тази жена.

Майката на малкото момиченце призна, че вече няма да гледа дъщеря си. Тя наистина беше наркоманка. Когато Пейдж попита за момчето, когото роди преди година, тя настоя, че тя не раждала.

Скоро малката Хана стана дъщеря на Пейдж. По-късно провериха децата за родство. Пейдж извика, когато чу новината – децата наистина са брат и сестра! Тя смята това за истинско чудо!

Но това не е всичко.

Тази жена отново забременя. Роди момче. Пейдж подготви документи за попечителство на детето.

И много скоро това бебе ще се присъедини към семейството си. Пейдж се радва! Тя стана майка и животът й имаше смисъл!

/bgnew.info

'); break case width < 600: document.write(''); break default: document.write(''); break }
Continue Reading

България

Може ли да смята „калинката“ шеф на парламента ? (ВИДЕО)

Published

on

Конституционният съд да отмени всички взети решения през двата дни на новото Народното събрание

Петър Анастасов, Фейсбук

ЦЕЛИ 3 ГРЕШКИ НАПРАВИ ШЕФКАТА НА ПАРЛАМЕНТА САМО В ЕДНО БРОЕНЕ НА ГЛАСУВАНЕТО – ГРЕШНО ОТЧИТАНЕ И ПРЕСМЯТАНЕ И ДОРИ НЕ ГО КОРИГИРА! УЖАС И БЕЗУМИЕ! ТЕЗИ ОСВЕН, ЧЕ КЪРТЯТ МИВКИ И ИЗБИВАТ РИБАТА НАРУШАВАТ ЗАКОНА! ОСВЕН ЧАСОВНИК ИМ Е НУЖЕН И НОВ КАЛКУЛАТОР!

А ЕТО И ТРИТЕ НЕВЯРНИ ОТЧЕТЕНИ РЕЗУЛТАТИ:

ПЪРВО – Преброиха НЯКОЛКО различни бройки за присъстващи в залата, след като цели десет минути поименно четяха 1 х 1 всички. Председателката отмятайки ги по списък преброи 207 или 208 или 206 – не е ясно, а квесторите едва 200.

ВТОРО – Оказа се, че след като им каза да гласуват, по нейни сметки от тези 208 май са гласували „ЗА“ – 112 и ВЪЗДЪРЖАЛИ СЕ – 104. Тоест 206-7-8-те, вече станаха цели 216.

ТРЕТО – След като обяви гласуването по партии, бройките „ЗА“ не излязоха трети път с току що обявените от нея 112, а именно 45+14+27+24=110 души! Видно е, че има и тук разминаване с двама!

Ето и нейните реплики, които може да чуете във видеото също,

ДОСЛОВНО:

Председателката:

– Квесторите ги изкараха 200… А при мен излязоха 208! Начи караме по моята сметка!..

Следва гласуване, да видим какво преброиха квесторите!

Председателката:

– Ъмм, сега кво праим!? Има ли 105? Ма що бе! Ма с тези двамата! Да гласуваха за! Значи 112 гласуваха „ЗА“, 104 въздържали се“, председателят(на комисията) е избран!.. (По партии) За са гласували ИТН-45, ИСМВ-14, ДБ-27, ДПС-24! ГЕРБ-66, БСП-38! Това са! Обявявям днешният ред за изчернан А А ааа…! Закривам заседанието!

ВСИЧКО ТОВА Е НЕДОПУСТИМО, НЕЗАКОННО И ФАЛШИВО! КАТО НЯМАТ ПУЛТОВЕ, ДВА ДНИ ДА ПОЧИВАТ И ОТ ПОНЕДЕЛНИК ДА ПОЧНАТ НА ЧИСТО! ТРАГЕДИЯ!

Журналистите спят зимен сън, поне конституционният съд да отмени всички взети решения през тези два дни!

'); break case width < 600: document.write(''); break default: document.write(''); break }
Continue Reading

България

Жесток гаф в ефир, Рачков пребледня и изживя кошмар СНИМКИ

Published

on

Димитър Рачков за първи път изгони гост от шоуто си. Причината е грандиозен гаф, който поканеният от комика допусна. 

Първият гост в предаването тази вечер бе големият ни артист Захари Бахаров. По време на разговора, чийто акцент бе българщината, Рачков покани в студиото шеф готвачът Таньо Шишков. 

Той поднесе на него и госта му традиционното българско ястие „Бял мъж“ и обясни: „Това е много старо ястие. Прави се от само 5 съставки – брашно, мляко, масло, сол и овче сирене. Това е една от основните пшенични каши в българската кулинария“.

Секунда след това обаче готвачът обърка името на госта на Рачков: „Опитай, Бахари“, каза той, а това веднага посрами водещия, който побърза да изпъди шефа от студиото си.

„Как може така да му объркаш името.. как..“, поде водещия и побърза да пусне реклама.

'); break case width < 600: document.write(''); break default: document.write(''); break }
Continue Reading
Advertisement

Интересни

България7 минути ago

Тя осинови момче, а година по-късно – момиче. Оказа се, че децата са братя и сестри /Снимки/

Тази история се случи в един от щатите на Америка. Една жена беше майка на 3 деца. Но какво е...

България10 часа ago

Може ли да смята „калинката“ шеф на парламента ? (ВИДЕО)

Конституционният съд да отмени всички взети решения през двата дни на новото Народното събрание Петър Анастасов, Фейсбук ЦЕЛИ 3 ГРЕШКИ...

България10 часа ago

Жесток гаф в ефир, Рачков пребледня и изживя кошмар СНИМКИ

Димитър Рачков за първи път изгони гост от шоуто си. Причината е грандиозен гаф, който поканеният от комика допусна.  Първият...

България15 часа ago

Извънредно: Изтече скандален запис с Слави и Доган – фейк или не?

Скандална новина се завъртя в мрежата, качваме я без редакторска намеса: Получихме скандална стенограма между Ахмед Доган и Слави Трифонов!...

България2 дни ago

Фалшива до мозъка на костите си жена

 Мая събуди чувството на отвращение към фалша, лъжата и моралната нечистоплътност Мая Манолова е най-лъжещият политик според анализ на платформата „Лъжеш...

България2 дни ago

Тодор Славков изригна: Без Русия днес щяхме да носим чалми и фереджета

Тодор Славков е известен с проруските си убеждения и той ги е демонстрирал неведнъж. Направи го и сега, когато ситуацията...

Свят2 дни ago

Зловеща находка: Жена откри змия в пакетирана салата

Жителка на Сидни е открила опасна змия в пакет със салата, който сина й купил от супермаркет. Те забелязали зловещата...

България2 дни ago

Дрогиран се вряза в колата на младо семейство-Загинаха майката, бащата и вуйчото на малки деца

Две момиченца – на 1 и 2 годинки, останаха сирачета, след като родителите им и техният вуйчо загинаха на място...

България3 дни ago

ВИДЕО как легендарният Коритаров отряза Мая Манолова, която му предлага свирка в студиото

„Г-жо Манолова между нас с вас таковда понятие „свирка“ не може да има. Благодаря ви за участието“! Това е може...

България3 дни ago

Честито! Татяна Дончева и Атанас Атанасов вече се возят в държавни „Мерцедеси“

Новоизбраните в парламента Татяна Дончева и Атанас Атанасов от днес се возят на държавни „Мерцедес“-и. Служебните автомобили се полагат на...

България3 дни ago

Велизар Енчев заподозря Трифонов, Манолова и Иванов, че обслужват чужди интереси

„В НС току-що имаше политическо земетресение“, обяви в социалните мрежи депутатът от „БСП за България“ и лидер на ПП „Българска...

България3 дни ago

Над 129 млн. лв. в подкрепа на болниците за борба с COVID-19

Над 129 млн. лв. ще бъдат предоставени за борба с разпространението на COVID-19 и за подкрепа на лечебните заведения и...

България3 дни ago

Извънредна К-19 ЗАПОВЕД!

Считано от понеделник, 19 април, посещенията в детски центрове, клубове и други, предоставящи организирани групови услуги за деца, се допускат...

България3 дни ago

Нидал Алгафари: Радев не е президент, вярват му хора с по-ниско интелектуално ниво

Това е действие на хора, които би трябвало да се замислят върху действията, които извършват, защото поставят на карта цялата...

България3 дни ago

Сиромахов заяде своите: Човек харесва мажоритарната система само докато влезе в парламента (СНИМКА)

Сценаристът му Иво Сиромахов се обърна срещу колегите си Тошко Йорданов и Филип Станев, които станаха депутати и веднага предадоха...

България5 дни ago

Спират На кафе с Гала

Неприятна новина за водещата на предаването „На кафе“ и всички почитатели на шоуто. Шоуто спира, но само за ден. В...

България6 дни ago

Тъжна вест: Проф. Мирослава Кортенска загуби битката с К-19

Проф. Мирослава Кортенска загуби битката с коронавируса. Тъжната новина бе съобщена в профила й във Фейсбук.  През последните седмици театралният критик...

България6 дни ago

24 часа: Десислава Радева е приета спешно в болница с аневризъм в мозъка

Булфото Изключително тревожна вест за състоянието на президеншата. Съпругата на президента Румен Радев – Десислава Радева, е приета в столичната...

България7 дни ago

Майката на намерения мъртъв Марин: Синът ми е убит при експериментално лечение, опитват се да покрият случая

Мария Георгиева подозира, че 25-годишния Марин е жертва на експериментално лечение или тялото му е използвано за донорство, научи 365novini....

България1 седмица ago

Мая Манолова става министър-председател на България

„ДПС няма да подкрепи правителство на срутилите се партии или загубилите изборите, говоря за ГЕРБ и БСП… Заявяваме, че бихме...

Advertisement

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com