Connect with us

България

Бившата съпруга на Ицо Хазарта: Отнеха ми родителските права без да знам, не съм виждала дъщеря си от 5 години! (ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМКИ)

Published

on

Тежка и дълга съдебна сага водят Христо Петров, известен в публичното пространство като Ицо Хазарта от „Ъпсурт“ и бившата му съпруга и майка на първородната му дъщеря – Диана Котева, научи ТРГ. 

Същата е с отнети родителски права, като по време на съдебното дело тя не подозирала, че се води такова, а била уведомена от рапъра чак след произнасянето на присъдата чрез… съобщение във „Вайбър“, научи ПИК.

Историята на Диана и Хазарта започва преди близо 20 години. Влюбили се, докато Котева била секретарка на мениджъра на бандата. Станали гаджета, а на 24 април 2004 г. сключили брак. През лятото на същата година се родила и Аделина. По онова време обаче „Ъпсурт“ набират скорост и са на върха на славата. Буч и бат Венци започват да правят фасони на лидера си, че оставя кариерата на втори план за сметка на семейството и отсъствията на Хазарта от дома започнат да зачестяват под предтекст, че с групата са на участия.

Диана усеща, че бракът й с рапъра няма да прокопса, на няколко пъти го напуска и се прибира при родителите си, които в онзи момент живеят в Кърджали. Хазарта го удря здраво на живот и семейството се разпада окончателно две години след подписа им. „През октомври 2006 г. ми се отдаде възможност да замина за Лондон. Факт, който не отричам – тогава започнах работа като чистачка и в началато на 2007 г. основах своя компания за чистене. През март се върнах в София и разбрах, че Ицо е подал молба за развод. Заяви ми, че държи попечителството да остане в него и ако не съм съгласна с това, ще заведе в съда 20 човека, които да свидетелстват, че съм луда“, разказва историята си Диана пред ПИК.

За да си спести излишни нерви, Котева приема всички изисквания на бащата на детето си, няма претенции нито към движимо, нито към недвижимо имущество, и съдът ги развежда по взаимно съгласие. Единственото й условие към бившия й съпруг е да й дава да вижда дъщеря си. След бракоразводното дело Диана се установява в Лондон и до 2013 г поне 3-4 пъти годишно Аделина й гостува за ваканции и празници. Същата година Котева забременява от настоящия си партньор и тогава животът й се обръща на 180 градуса.

„Ади посрещна с нас 2014 г. и си тръгна на 6 януари. От тогава не съм я виждала!“, шокира с признание майката.

Бившата съпруга на Ицо Хазарта

Последната среща на майка и дъщеря: тук празнуват настъпването на 2014 г. в Лондон. На 6 януари Аделина се връща в България и от тогава Диана не я е виждала

Дъщеря й започва да се държи странно по телефона, не отговаря на обажданията на майка си и многократните й опити да се свърже с нея. „Усетих, че започва да става нещо нередно. През 2015 г. се върнах в България. Успях да се свържа с Ади по телефона, исках да я запозная с братчето й. Каза ми, че със сестра й Лора били заключени в някакъв хотел в Бургас, а баща й и приятелката му отишли на участие във Варна“, разказва още Диана Котева.

Преди две години Диана и партньорът й решават да се приберат окончателно в България. И тогава получава съобщение от бившия си съпруг, че е с иззети родителски права и няма право да вижда дъщеря си!!! „В това съобщение във „Вайбър“ аз разбрах, че е имало дело, заведено още през 2015 г. и че съм била осъдена. Даден е ход на делото, въпреки, че не са ме открили да ми връчат призовката. Била съм представлявана от особен представител – адвокат, който изобщо не ме познава, но ме представлява…“, шокирана е Котева.

Съобщението, изпратено по „Вайбър“ от Хазарта и вероятно съгласувано с адвоката му, гласи, че Котева е с отнети родителски права заради „престъпното й поведение, изразяващо се в продължаваща с години незаинтересованост към живота и здравето на дъщеря й, както и заради прихически тормоз и унижаване на достойнството на детото“. В същото съобщение Хазарта или този, който му е диктувал текста, обаче си противоречи – първо обвинява майката в незаинтересованост към дъщеря й, а няколко реда по-долу все пак признава, че тя прави опит да осъществи контакт с момичето по телефона: „… Ако продължаваш да налагаш тормоз над детето по телефона или по друг начин, ще бъда принуден да сигнализирам полиция, прокуратура и Агенция за закрила на детето“.

През целия период, в който е на Острова, периодично Котева изпраща за дъщеря си колети с подаръци, с дрехи и вещи от първа необходимост, документи от които пази и до днес, но бащата отказва да получи куриерските пратки. Диана изпраща и пощенски запис от 5000 лева, на който изрично е уточнено, че сумата е за издръжката на Аделина. Освен това открива и детска сметка на името на детето си.

Бившата съпруга на Ицо Хазарта

2013 г.: Диана с дъщеря си, когато тя е на 4 години и когато нищо не предвещава предстоящата съдебна битка за Ади 

След като при свършен факт Диана разбира, че е осъдена, тя завежда две контра дела – едното в Касационния съд за отмяна на решението от 2016 г. за отнемането на родителските й права и ново в Софийски районен съд за възстановяве на родителските й права. По повод обвиненията на бившия си съпруг, че нехае за дъщеря им, Котева посочва, че многократно е правила опити за осъществяване на контакт с момичето, дори посредством и нотариална покана до бащата.

В хода на цялата тази семейна сага, Диана Котева на няколко пъти се сблъскала с държавни служители, които й намеквали, че няма шанс в спора за дъщеря си с бивщия си съпруг, защото той е… Ицо Хазарта. „Чакайте малко, какво като е Ицо Хазарта?!? Аз искам справедливост, не може да лишава детето си от майка. 5 години въобще не съм виждала детето си… Видях я само за кратко в съда миналия май. С Ади бяхме изключително близки, тя искаше да идва да живее при мен в Лондон. Дори самият Христо в стари интервюто говореше, че това ще се случи. Нямам представа защо в един момент всичко се обърка“, повдига рамене Диана.

Поредният парадокс: докато Хазарта обвинява майката в „престъпно поведение, незаинтересованост към живота и здравето на дъщеря им, като същевременно я тормози психически“, Котева е призната като човек, способен да работи с деца и да се държи адектавно с тях, както от учебни институции у нас, както и от британските власти. И към днешна дата тя работи като лектор в частно училище в Пловдив, но също така е квалифициран преводач към полицията в Лондон. Сътрудничи и на общината в град Кингстън за сигнали за нарушения или насилие спрямо деца.

От друга страна Котева управлява и счетоводна кантора в английската столица, която обслужва корпоративни и частни клиенти на Острова. „Следователно водя начин на живот, който не може да бъде преман като рисков за моята дъщеря и обкръжаващите ме хора. Искам да кажа на дъщеря си, че я обичам! Тя още не познава брат си, който скоро ще стане на 5. Той я чака да се запознаят. Ади, ще продължа да се боря за теб!“, не се предава майката.

Източник: https://kalvacha.com/kliuki/38510-%d0%b1%d0%b8%d0%b2%d1%88%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d1%81%d1%8a%d0%bf%d1%80%d1%83%d0%b3%d0%b0-%d0%bd%d0%b0-%d0%b8%d1%86%d0%be-%d1%85%d0%b0%d0%b7%d0%b0%d1%80%d1%82%d0%b0-%d0%be%d1%82%d0%bd%d0%b5%d1%85%d0%b0/?fbclid=IwAR3_NPTmdLaYclMZtYS7YJNI2-zKmRb0xE_zpVyrd2rBq3yne67x2AWr8d4

'); break case width < 600: document.write(''); break default: document.write(''); break }
Continue Reading

България

Черен ден! Майка и дете са изгоряха живи в страшни писъци от разразил се огромен пожар

Published

on

Два пожара – в центъра за бежанци Мория и в намиращ се в близост палатков лагер на гръцкия остров Лесбос, отнеха живота на майка и дете в неделя, предаде ДПА, цитирани от новини.бг.

Пожарите предизвикаха и напрежение в пренаселения приемен център, отбелязва агенцията.

Според информации в гръцки медии двата пожара са избухнали около 17,00 ч. в неделя в приемния център Мория и в близкия временен лагер “Маслинова горичка”. Докато огънят в палатковия лагер бе потушен бързо, то този в основния център за регистрация на бежанци на острова причини значителни щети, посочва ДПА.

Гръцките острови Лесбос, Хиос, Самос, Лерос и Кос са приели към момента около 30 000 бежанци, след като потокът от нелегални имигранти от Турция нарасна през последните седмици, отбелязва агенцията. В момента се наблюдава най-интензивният миграционен поток от март 2016 г., когато бе сключено споразумение между ЕС и Турция за ограничаване броя на хората, които предприемат опасното прекосяване на морето от Турция до гръцките острови, посочва ДПА.

'); break case width < 600: document.write(''); break default: document.write(''); break }
Continue Reading

България

Мъж се прибира от работа и пита жена си: -Жена, какво си наготвила?

Published

on

Мъж се прибира от работа и пита жена си:
-Жена, какво си наготвила?
-Ами днес бях на фризьор, после на козметик, после бях у Ленчето и няма нищо за ядене.
Мъжът:
-Жена, жена твоята е лесна, ти ще ядеш бой, ама ние с децата какво ще ядем?

🙂
🙂
🙂

Две приятелки се срещнали и едната попитала другата:
– Как е гаджето ти? Какво прави?
– Той вече не ми е гадже…
– Добре, че си скъсала с него. Тоя наистина беше много прост.
– Той вече ми е съпруг!
– А, така ли? Това е направо страхотно! Вие сте една страхотна двойка. Така си приличате двамата…

🙂
🙂
🙂

Мъж отива при кварталния и се оплаква от жена си:
– Инспекторе, жена ми иска да ме отрови.
– Как разбрахте?
– Ами видях я да сипва отрова в яденето. Дори вкуса на храната се измени от това.
– Добре. Ще видя какво мога да направя. Елате утре пак.
На следващият ден човекът отново отива при кварталния. Кварталният седи зад бюрото, косата му рошава, очите изцъклени, ръцете му треперят….
– Инспекторе,… аз таковата,… дето вчера идвах…..
– Да, говорих с жена Ви по телефона. Три часа си говорихме. Три часа!!! Ще приемете ли един съвет от мен?
– Ама разбира се, имам Ви доверие…
– Човече, изяж отровата!  

Жена се обажда по телефона на мъжа си на 14 февруари и истерично крещи:
– Къде си по дяволите?
– Успокой се, скъпа – отговаря мъжът й – нали си спомняш онзи магазин на центъра, в който си хареса диамантения пръстен?
Жената се успокоява и с променен весел глас отговаря:
– Да, миличко, спомням си го.
– Еми, аз съм в кръчмата отсреща и празнуваме Трифон Зарезан на вино с колегите

🙂
🙂
🙂

– Как е?
– Уча се да свиря на барабани.
– И какъв е резултата?
– Супер!
– Какво, вече си добър ли?
– Не, съседите напуснаха!

🙂
🙂
🙂

Мутра с жена си на театър. На връщане от антракта вече били загасени лампите, мутрата пита един мъж:
– Извинете, не ви ли настъпих, когато илизах преди малко?
– Да, и искам да ви кажа…
Мутрата към жена си:
– Тук сме, това е нашия ред.

🙂
🙂
🙂

Ако тези вицове са те накарали да се усмихнеш – сподели ги в Фейсбук. Така повече хора ще ги прочетат и ще се посмеят. Смехът е здраве!

'); break case width < 600: document.write(''); break default: document.write(''); break }
Continue Reading

България

Деца с Ауди се размазаха на пътя. Едното загина, режат ламарините на колата

Published

on

Тежка катастрофа със загинал стана в района на ЖП гарата в Панагюрище, съобщават от ОД на МВР. Друг младеж е тежко ранен.

Сигнал за случилото се бил подаден рано тази сутрин около 05:00 часа в дежурната на РУ-Панагюрище. Незабавно към мястото са насочени екипи на пътна полиция, аварийно-спасителен автомобил на пожарната и линейка на „Спешна помощ“.

Пристигайки полицаите установили, че в района на жп-гарата в Панагюрище е самокатастрофирал лек автомобил „Ауди“. По първоначалните данни водачът е бил 17-годишен младеж от Панагюрище, който движейки се с несъобразена скорост е загубил управлението над колата. Тя е напуснала пътното платно и се преобърнала встрани от пътя по таван. В резултат на това е починал возещият се до водача негов 17-годишен съгражданин.

Шофьорът е транспортиран от екип на „Спешна помощ“ в МБАЛ „Унихоспитал“-Панагюрище, където е настанен в много тежко състояние. На мястото е извършен оглед от дежурна група на полицейското управление в средногорския град. Установено е, че леката кола е собственост на 20-годишен мъж от панагюрското село Оборище. Изясняват се причините довели до тежката катастрофа. Тялото на починалото момче е транспортирано за аутопсия в отделение по съдебна медицина в МБАЛ-Пазарджик.

По случая е образувано досъдебно производство.

Източник: https://informiraise.us/2021/02/novini/3375-%d0%b4%d0%b5%d1%86%d0%b0-%d1%81-%d0%b0%d1%83%d0%b4%d0%b8-%d1%81%d0%b5-%d1%80%d0%b0%d0%b7%d0%bc%d0%b0%d0%b7%d0%b0%d1%85%d0%b0-%d0%bd%d0%b0-%d0%bf%d1%8a%d1%82%d1%8f-%d0%b5%d0%b4%d0%bd%d0%be%d1%82%d0%be/?fbclid=IwAR1viqeFkFq0O1apGASksH5D6s4dZf4JGpQtGr_tr1WbpRgY1q-kaz6w1A4

'); break case width < 600: document.write(''); break default: document.write(''); break }
Continue Reading
Advertisement

Интересни

България53 минути ago

Черен ден! Майка и дете са изгоряха живи в страшни писъци от разразил се огромен пожар

Два пожара – в центъра за бежанци Мория и в намиращ се в близост палатков лагер на гръцкия остров Лесбос,...

България10 часа ago

Мъж се прибира от работа и пита жена си: -Жена, какво си наготвила?

Мъж се прибира от работа и пита жена си:-Жена, какво си наготвила?-Ами днес бях на фризьор, после на козметик, после...

България15 часа ago

Деца с Ауди се размазаха на пътя. Едното загина, режат ламарините на колата

Тежка катастрофа със загинал стана в района на ЖП гарата в Панагюрище, съобщават от ОД на МВР. Друг младеж е тежко...

България22 часа ago

Глория стана баба! Ето първа снимка на сладката ѝ внучка (Снимка)

Преди броени минути долетя новината, която всички фенове на поп фолка очакваха – Глория стана баба! За голямото събитие се...

България23 часа ago

Помните ли бившата жена на Бойко Борисов? Вижте как изглежда тя днес и как живее (снимки)

Д-р Стела Георгиева – бившата съпруга на Бойко Борисов, изглежда сбъднала Американската си мечта. Ценена е на работа, живее в...

България24 часа ago

Астролог: Бойко няма да е премиер

Маргарита Паскалева има 24 години опит в астрологията. От 10 години е член наБългарска астрологична асоциацията. Към момента е и...

Българияедин ден ago

30-годишният Мартин почина внезапно, след като жена му го напусна и взе децата

Неописуема трагедия разтърси сунгурларското село Чубра. 30-годишният Мартин Рахнев почина при мистериозни обстоятелства в Австрия, а семейството му няма възможност...

Българияедин ден ago

20-годишно момче се свлече на релси в София и почина от гладуване

Трагедия в столичния квартал „Западен парк“! Младо момче е починало внезапно, предаде „Фокус“. На мястото има полиция. Пристигнала е и...

Българияедин ден ago

Съдът взе детето на Емануела: Дадоха 4-годишния Мити на татко му, певицата ще плаща издръжка

Съдът отне 4-годишния син на фолкпевицата Емануела и предостави упражняването на родителските права върху малкия Мити на неговия баща Димитър...

България2 дни ago

Елен Колева: Нямам зашеметяваща фигура, нито плосък корем. Имам белези по тялото, защото имам история

Елен Колева става все по-силна и по-смела в изказванията си!Актрисата Елен Колева взриви с откровенията си. Бившата любовница на Сашо...

Made in BG2 дни ago

И най-скапаната винпромска ракия е по-добра от домашната

Научният сътрудник I ст. Владислав Ташков, д. м., е химик, който 17 години се е занимавал с изследване на храни...

България2 дни ago

Кристиян Николов правил изкуствено дишане на Милен Цветков, твърди приятелката му

Съдът даде ход на делото за катастрофата, при която загина Милен Цветков. Днес разпитаха приятелката на подсъдимия Кристиян Николов Симона...

България2 дни ago

Кметът на Красно село платила на себе си над 100 000 лева от парите за възрастни с ковид

Росина Станиславова от ДБ не отговаря как са разпределени парите, Методи Лалов я призова да предостави информацията Скандал избухна на...

България2 дни ago

Семейството на убитото в катастрофата с Местан бебе не е на себе си от щастие

Семейството на загиналата в зверската катастрофа с Лютви Местан Еджрин се е сдобило с нова рожба. Това пишат колегите от...

България3 дни ago

Вижте как живее Ахмед Доган: Позлатена тоалетна чиния, джакузи за 50 бона, личен спа-център и баня от 120 квадрата!

Има ли султански дворец в Бояна ? За повече наши колеги познавачи, това е риторичен въпрос, както предполагаме и за...

България3 дни ago

Хасан Адемов: Който се е осигурявал с минимални вноски, да не очаква повече от 300 лева пенсия

„Тези, които плащат и очакват втора пенсия, имат нужда от повече информация, а преди да бъде приет и публикуван в...

България3 дни ago

Ученичка се самоуби, искаха да я омъжат насила за 50-годишен

Ужасяваща трагедия се е разиграла в руския град Екатеринбург. 16-годишна ученичка се самоуби, за да не бъде омъжена насила от родителите...

България3 дни ago

Респект! Атанас Мангъров променя България и ни спасява от Бойко

Aтaнac Maнгъpoв ни cпacявa oт Бoйĸo Бopиcoв!Дoц. Aтaнac Maнгъpoв e cъщинcĸият cпacитeл нa Бългapия. Caмият тoй гo oбяви индиpeĸтнo в...

България3 дни ago

Гаджето на убиеца на Милен Цветков проговори! Скандални СНИМКИ

Съдът даде ход на делото за катастрофата, при която загина Милен Цветков. Днес разпитаха приятелката на подсъдимия Кристиан Николов –...

България3 дни ago

Симона гаджето на убиеца на Милен Цветков и писна да мълчи: Ще кажа истината!

Съдът даде ход на делото за катастрофата, при която загина Милен Цветков. Днес разпитаха приятелката на подсъдимия Кристиан Николов –...

Advertisement

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com