Don't Miss

„БИГ БРАДЪР“ НАГЛАСЕН! Бутат Коцето на финал за сметка на любимеца на народа Джино Бианкалана (СНИМКИ)

   

Двама се карат, трети печели! На този принцип се пече победата на Константин в сезона „Биг Брадър Most Wanted“, чийто финал е тази вечер, говори се упорито из светските среди. Чалгаджията се точи за първото място за сметка на истинския любимец на народа – Джино Бианкалана.

Великите комбинатори от Нови хан готвят поредната си манипулация, а дюшеш им дойде скандалът, заформен не без дейната помощ на самия Биг Брадър, между Джино и ямболлията Динко Вълев. В последните дни на шоуто Супер Ганьо отправи жестоки обвинения към бизнесмена от Чикаго – обвини го в кражба на 100 хил. долара от бившата му жена. С нападки, за които обаче не извадиха доказателства, се включиха от Америка и българските емигрантки Христина Гоцева, на чието семейство преди години Бианкалана наема апартамент и го обзавежда с мебели и техника от дома си, и Теменужка Колева – арестувана от ФБР за измами с кредитни карти в особено големи размери.

Междувременно сестрата на Вълев, Таня Вълева, бе разобличена от двама души, че е предлагала пари на българи в Америка, за да лъжесвидетелстват срещу Бианкалана. Вместо Динко да избоде очите, той изписа веждите на съквартиранта си и след целия този заговор народът зае страната на Бианкалана. От петък насам фейсбук-страницата на шоуто ври и кипи с коментари в защита на победителя от „ВИП Брадър 2015“, което е красноречив знак кой е истинският любимец на зрителите.

Въпреки това обаче продуцентите се гласят да добутат до първото място Константин, който спечели първия звезден сезон. Мълви се, че победата му е обещана още преди началото на формата. Неслучайно нито веднъж чалгаджията не бе показан по телевизията в лоша светлина, не се забърка в нито един скандал, ще рече човек – Константин е света вода ненапита.

Истината обаче е била съвсем друга, коментират съквартиранти, напуснали вече предаването. Изпълнителят рядко е бил трезвен, но целенасочено пиянските му изпълнения не са показвани. Освен това неведнъж в алкохолно опиянение Константин се тупал в гърдите, че е „победител по договор“.

Луна, която бе отстранена принудително от предаването преди седмица, на последните номинации с нейно участие в живото излъчване имаше смелостта да обяви, че Константин е алкохоликът в Къщата, а не Дебора, която изтрая само седмица. В предаването на Гала миналата седмица тя направо още едно интересно разкритие – заяви, че Константин лично й е признал, че е наркоман. Този техен диалог, естествено, също не бе излъчен.

По-рано тази вечер в страницата на предаването в социалната мрежа пък се появиха видеа за всеки един от шестимата финалисти. Доста тенденциозен анонс се появи над видеото за Бианкалана. Той гласи: Бианкалана влезе за втори път в Къщата със сериозна заявка и неминуемо се превърна в тема номер едно сред Съквартирантите, заради хилядите обвинения, които получи по свой адрес“. Последното няма как да не се набие на очи – последен напън да се втълпи на зрителя, че техният фаворит е обвит в мистерия…

В същото време, ето какво гласи анонсът над видеото за Константин: „Неведнъж се доказа като душата на компанията в Къщата. Певецът за пореден път разкри характера си и очарова всички, но това далеч не означава, че не трябваше да премине и през провокативни препятствия по пътя си към успеха в играта“.

Успеха в Играта? Биг Брадър май обяви победителя още преди финала!

 

/ПИК                 break } } else { }