Don't Miss

Бойко Борисов: Има ли държавата премиер?

   

Лицето Иван Иванов беше назначен за зам.-министър на вътрешните работи, на не кое да е министерство, а на МВР. Няколко часа след това той беше уволнен заради криминално минало. В същото време този уволнен заради криминално минало и несъответстващ за този пост човек е върнат да твори закони за МВР и ДАНС, което е по-висша форма. Това е не само скандал, това показва изключителна управленска и кадрова немощ и безскрупулност.
Това коментира лидерът на ГЕРБ и бивш главен секретар на МВР Бйко Борисов в социалната мрежа. На страницата си във Фейсбук Борисов пише още:
„И тук отново опираме до казуса – има ли държавата премиер? Премиер, който не знае кого назначава, премиер, който след два часа го уволнява, нека каже КОЙ му го е предложил този човек. Ако и сега Орешарски не си спомни, то според мен това вече е някакъв вид заболяване. Дори и с това си действие мнозинството показва, че ГЕРБ не трябва по никакъв начин да ги подкрепя. И всички приказки за конструктивност водят до незабавни парламентарни избори. Тези хора погазват всички правила, за тях няма скрупули, убиват парламентаризма и превръщат Народното събрание във фарс.“
Иван Иванов бе назначен за заместник-вътрешен министър, но два часа по-късно бе освободен заради медийни публикации, разкриващи, че е бил шеф на застрахователен клон на СИК в Шумен.

                break } } else { }

This site is protected by wp-copyrightpro.com