Don't Miss

Бойко: ГЕРБ разби монопола на ДПС

   

„ГЕРБ е единствената партия, която разби монопола на ДПС и работи с всички граждани, без значение техния етнос, религия и произход“, това написа във Фейсбук профила си лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

„Това не е предизборна оферта, както се опитват да внушат, а ние сме доказали през годините, че сме отворени към всички хора, които имат качества и потенциал да заемат високи позиции“, заяви Борисов.

По думите му ГЕРБ се е доказала през годините, че зачита правото на всеки български гражданин да се развива и да допринася за просперитета на страната ни.

„В Конституцията на България се казва, че всички хора се раждат свободни и равни по достойнство и права. Всички граждани са равни пред закона. Не се допускат никакви ограничения на правата или привилегии, основани на раса, народност, етническа принадлежност, пол, произход, религия, образование, убеждения, политическа принадлежност, лично и обществено положение или имуществено състояние“, допълни експремиерът.

Според Борисов в ГЕРБ се припознават хора от всички етноси: „Важни за нас са личните качества и експертният потенциал на кадрите. В Кърджалийско казах на хората, че ГЕРБ ще се възползва максимално от потенциала на всички кадърни хора, защото това е демокрацията, допълни той. Борисов завършва с това, че изявлението не е предизборна оферта, а просто доказателство, че партията му е отворена към всички хора.                 break } } else { }

This site is protected by wp-copyrightpro.com