Connect with us

Made in BG

Борис Кърчев: Ако не си добър и ако не получаваш доброта в един момент оставаш сам и всичко става безсмислено

Published

on

Борис Кърчев е роден на 06.06.1973г. в гр.Стара Загора, зодия Близнаци. Завършва математическа гимназия „Гео Милев” гр.Стара Загора с отличен успех, който го отвежда до Технически университет гр.Варна – специалност ‘’Електрически машини и апарати’’. Преминавайки обучението си от 5 години за 4, Борис продължава и с докторантура специалност ‘’Електрически машини’’.
През 1996г. започва изграждането на първата си кабелна телевизия в гр.Симеоновград със сътрудника си и до днес Бойко Байчев. Следващият град е Гълъбово, а през 2002г. гр. Раднево и гр.Казанлък. От 2003г. селата Крън и Енина също стават част от семейството на Би Би Си Кейбъл. През 2006г. се захващат и с по-мащабен проект, създават ТВ канал „ТВ Тракия Казанлък”. С нова визия, залагайки на млади и опитни кадри, те бързо спечелват сърцата на казанлъчани. От 2009г. се концентрират в изграждането на кабелна телевизия в гр.Стара Загора, като успяват да изградят собствено оптично трасе между Казанлък и Стара Загора. През 2013г. на парламентарните избори, Борис Кърчев влиза в листите на РЗС за област Стара Загора.  След поредицата от благотворителни жестове, посветени на каузи за млади хора и тяхното лечение, „Би Би Си Кейбъл” се отзовава на апела на Oбщина Казанлък за подкрепа на детските заведения. Фирмата осигурява безплатен достъп до интернет и кабелна телевизия на голяма част от детските и учебни заведения, като за в бъдеще ще бъдат обхванати всички. Един от символите на Казанлък – скулптурата на Доко Доков – Тракийката, намираща се на площад „Севтополис” в града, е възстановена и консервирана с дарение от собствениците на далекосъобщителния оператор, като в продължение на година „ осиновяват” и цветната градина под скулптурата.
Най-голямата гордост на Борис, са синовете му Боримир и Светозар.
-Г-н Кърчев вече близо 12 години вашата фирма е на пазара. Как се оцелява в днешно време, още повече при настъпилите във вашия бранш промени, както и въвеждането на  цифровизацията?
– От доста години сме на пазара и сме заели подобаващи позиции. Въпреки кризата, въпреки моментното състояние на икономиката при нас нещата не са толкова страшни. Наистина имаме малък отлив на абонати, но в крайна сметка ние предлагаме една по-скоро социална услуга.  За съжаление в това време хората имат много по-малко възможности  да посещават кинопрожекции, театър, различни развлечения и реално нашата услуга кабелна телевизия и интернет са техния прозорец към света. По този начин те могат да комуникират с външния свят и да обогатяват своите знания така, че това, което предлагаме като услуга се явява – необходимост. Цифровизацията беше наложителна стъпка. Тя се очакваше доста отдавна и в тази връзка искам да кажа, че първият кабелен оператор в България, който предложи цифровата телевизия бяхме ние, преди колегите от Стара Загора. Само една телевизия в София предлагаше цифрови пакети, далечната 2006г., а ние бяхме вторите и след нас с наша помощ започнаха колегите в Стара Загора. Имаме традиция в предлагането на цифрова телевизия, но тогава пакетите бяха много малко и програмите бяха много оскъдни, защото никой не знаеше какво е цифрова телевизия. При сегашните условия, с развитието на новите технологии цифровата телевизия се явява необходимост, защото предлага много по-качествен сигнал и позволява много повече телевизионни канали и пренос на информация да се осъществява едновременно. Преди това аналоговият пакет беше тромав, ограничен. Можехме да пуснем  до 50 – 60 канала, защото техническата възможност не позволяваше повече, докато сега можем да пуснем над 200 – 250 цифрови канала. Опитваме се да предложим най-доброто  качество и естествено да държим конкурентна цена, която твърдя е най-добрата в региона за качеството и броя предлагани канали.
– Какво ново могат да очакват вашите абонати и бъдещи клиенти?
– Всяка година всички права, които плащаме за телевизионни канали и интернет достъп повишават цените си . Но аз гледам като кабелен оператор, който се развива и няма как да предложим 200 канала на цена, която сме предлагали до момента. С цифровизацията, която направихме, с увеличеният брой канали, следващата стъпка, към която ще пристъпим следващия месец, това е разделянето на каналите на тематични пакети. Естествено малкият – социален пакет, който е от 80 канала ще е на цена от 12лв., останалите пакети, които ще са филмови и друга различна тематика ще се заплащат допълнително.  Предвидили сме отстъпка при ползването на повече пакети и всичко това е съобразено с това какво предлагат и конкурентите ни. Всеки, който се интересува може да получи допълнителна информация в нашия клиентски център.
– През 2013г. участвахте в парламентарните избори в листите на РЗС за народен представител от област Стара Загора. Какво се случва с политическия ви живот? 
– Това беше по-скоро едно екзотично приключение за мен в политиката. Не може човек само да стои и да наблюдава отстрани  нещата, които се случват в България, защото те малко или много ни вълнуват и сме зависими от тях. Включих се в листата на РЗС по-скоро, за да помогна. Мястото, на което бях в листата – пето, по никакъв начин не предразполагаше, че имам някакъв шанс да вляза в парламента. Бях се запознал подробно с всички предизборни програми на политическите партии и макар и малко вероятно, ако РСЗ беше влязло в парламента едва ли щеше да успее да прокара тяхна платформа. Например – мандатност на депутатите. Повече от два мандата нямаш право да си народен представител. Другото бе нова Конституция. Това за мен е най-важната стъпка за развитието на България. Не виждам защо е необходимо да има Велико Народно събрание. Елементарно е – с квалифицирано мнозинство, защо обикновеното народното събрание да не може да взема решения за Велико народно събрание. Системата за смяна на конституцията чрез Велико народно събрание е много тромава. Трябва да се съберат първо 400 човека, да се организира Велико народно събрание, което е безсрочно. То трябва да се направи с определени цели и програма, да ги изпълни и т.н. и т.н.  Тогава точно заради това се занимах и с политика. Имах някакви виждания, хареса ми тази платформа. Опитах се да помогна, но за съжаление не бяха щастливи изборите за нас. Но животът продължава… Сега не съм член на РЗС, безпартиен съм. Макар, че съм бил член и на СДС. За мен не е проблем в някой момент от живота си да членуваш в някоя партия. Човек надгражда винаги и се усъвършенства и винаги имаш право да промениш възгледите си. Винаги съм бил дясно ориентиран. Такъв съм и в момента, защото е нормално според мен, човек на бизнеса да е дясно ориентиран и там е мястото на тези хора. В момента нямам никаква идея да се занимавам с политика, но естествено, ако се наложи и ситуацията го изисква и ако аз се чувствам, че мога да помогна по някакъв начин – ще помогна, защото това е моята родина и се надявам децата ми да живеят тук.
– Споделете вашето мнение, относно това как виждате взаимодействието между местната власт и бизнеса?
– За мен това е едно задължително условие, защото в крайна сметка бизнесът трябва да има почва за развитие в тази община,  а от друга страна общината живее благодарение на бизнеса. Бизнесът е този, който създава работни места, създава условия хората да се трудят и да получават възнагражденията си тук.  Когато са добре заплатени тези хора си харчат парите в общината. Това е абсолютна взаимна симбиоза между местна власт и бизнес. Абсолютно важно е бизнесът да работи с общината, както и общината да работи с бизнеса, да е отворена за неговите идеи. Всеки бизнес вижда по различен начин съдействието си с общината, но в крайна сметка най-важното е общината да работи така, че да не пречи  по никакъв начин на бизнеса. А когато бизнесът може да помогне на общината, трябва да го направи.
– Да поговорим за нещо, което направихте и нарекохте „Кауза  Казанлък”. Защо предприехте всичко това, какво целите?
– Това не е първата благотворителна стъпка, която правим. Още със създаването на фирмата, в първите години сме откликвали на много молби за помощ, подпомагали сме много начинания. Една от най-голямата ни гордост, която „Би Би Си Кейбъл” направи е възстановяване и реставрация на скулптурата на Доко Доков „Тракийката”  в центъра на град Казанлък. Това не ни е чуждо, винаги сме искали да помагаме и нашите абонати да ни приемат като социална  фирма – един вид обърната към казанлъчани. Искаме да ни чувстват не само като фирма, от която абонатите получават някаква услуга и с това да се изчерпат взаимоотношенията ни , а искаме Казанлък да е красив град и на все повече хора да им харесва да живеят в него и най-вече младите хора да остават тук, защото това е нашето бъдеще. Затова правим тези каузи с идеята да сме разпознаваеми в града, да виждат хората, че правим нещо за разлика от други оператори, които предлагат услуга като нашата, но всички средства, които печелят не остават в Казанлък, а отиват някъде другаде. Втората ни цел е да се опитаме да изградим малко по-активно общество, т.е. хората да разберат, че и от тях нещо зависи. Затова направихме каузите с гласуване, за да могат абонатите ни и хората от Казанлък активно да участват в нашите кампании. Да разберат, че по някакъв начин допринасят да се случва едно или друго нещо.  Мисля, че по този начин се възпитава гражданско поведение  и така можем да накараме хората да изразяват позиция. Чрез тази идея можем да видим и къде са ни грешките и така да вървим напред и да  постигаме резултати. Третата ни цел е да покажем къде в Казанлък  има нужда от малка помощ. Затова и сумата, която ние отделяме всеки месец не е голяма, тя е между 1000 – 1500лв. Слагаме по три каузи и чрез тях искаме да  видим къде нуждата е най-належаща. И тази, кауза, която се класира на първо място получава помощ, а останалите две показват и на останалите хора, къде има нужда и ако някои може да помогне, нека да го стори. Има такива хора, които искат да помагат и по този начин ние им показваме накъде да се насочат. Щастлив съм, защото има стъпки в тази посока. Имаше обаждания за библиотека „Искра” за допълнителни книжки, обаждания от Англия, които искаха да помогнат за микрофоните на ВГ „Искрица” и мисля, че нещата ще се случат.  Последната ни кауза бе за децата от Дневния център с увреждания, където им подарихме пътека. За останалите  две каузи ще се опитам да привлека спонсори и да помогнем и на тях  – става въпрос за ФГ „Гъдулица” и за клуба за спортно катерене. Това е, към което сме се насочили да намерим още приятели, които искат да помогнат.
– Въпреки добрата кауза, обаче има хора, които казват: „Този човек има амбицията да бъде във властта – или ще се кандидатира за кмет или за общински съветник!”. Как ще коментирате това, вие заявихте, че няма да се включвате в политиката?
–  Ето, това е най-лошото! Не само в Казанлък, но може би манталитетът ни е такъв. Никой не вярва  на благотворителността. Всеки мисли, че когато тръгнеш да правиш добро имаш някакви цели и някакви помисли. Защо трябва винаги да е така? В живота си досега съм стигнал до два извода. Първият е, че колкото пари и средства да имаш, няма как да си щастлив, ако не знаеш как да се забавляваш, ако не си до любимите си хора, ако не си здрав. Другото е, че колкото повече помагаш, толкова повече ще ти се връща като благодарност. Говоря за материална, за емоционална благодарност, за щастливи преживени моменти. Но това са нещата от живота, защото в крайна сметка – каква е целта на живота ни?  Ако не си добър и ако не получаваш доброта в един момент оставаш сам и всичко става безсмислено. Идеята е наистина да започнем да си помагаме взаимно, да се опитваме когато сме наранени или когато имаме проблем да го споделяме, а не да го затваряме в себе си. Като хора да си помагаме и тези, които го могат да го правят.  За мен това е целта на живота – не просто някакви материални блага, защото има един момент, в който човек разбира кои са реалните ценности – това са духовното и физическото развитие. Това е важното и нашата цел е да учим децата си да ценят духовните ценности и постигнатите резултати. Защото това ни прави развити, това колко пари имаш не е най-важното постижение.
– В навечерието сме на един от най-хубавите български празници – Баба Марта. Какви изненади подготвихте за вашите клиенти?
– Както винаги и тази година за 1 март се опитахме да направим нещо весело и интересно.  По наша идея сме обявили конкурс за най-голяма и атрактивна мартеница.  Уведомихме всички детски градини в общината с молба децата да изработят атрактивна мартеница с по-голям размер от нормалните. В навечерието на 1 март ще съберем всички тези мартеници и с тях ще украсим Клиентския център  „Би Би Си Кейбъл”, за да може да е красив целия месец и да зарадваме всички казанлъчани.
Интервю на Кристалина Вълчева – вестник Искра

Made in BG

ГОРДОСТ! СПОДЕЛИ С ВСИЧКИ! Избраха Капитан Румен Йовчев сред хиляди капитани от цял свят да управлява най-големия в света

Published

on

Капитан Румен Йовчев – първият българин, имал честта, щастието и отговорността да бъде капитан на най-­големия пътнически кораб в света. Румен Йовчев е от Варна, потомствен моряк. За първи път се качва на пасажерски кораб едва тригодишен. От 2007 г. работи за Royal Caribbean, най-­голямата круизна компания в света. Преди това 10 години е бил по контейнеровози, карго кораби и 3 години в друга круизна компания.

В Royal Caribbean Румен Йовчев започва работа като го избират за първи помощник на капитана сред хиляди явили се кандидати-капитани, после става старши помощник и отговаря за безопасността и поддръжката на кораба, а днес вече е Капитан. Сега е поел управллението на най­-големия кораб в света Аllure of the seas.

Намираме кап. Йовчев в Чивитавекия, пристанището на Рим, където най-­големият пътнически кораб в света е акостирал. Той споделя, че мечтата му е Allure да акостира във варненското пристанище, но това е невъзможно, при това не само заради размерите на нашия порт. Allure не би могъл въобще да навлезе в Черно море… Основната причина е мостът на Босфора, за който Allure е твърде висок. За да премине оттам, мостът трябва да бъде съборен. Варненското пристанище пък е прекалено плитко за този гигант, а кеят на Морска гара – прекалено малък.

Размерите на Allure: 225 282 бруто тона, дължина 362 метра, широк 66 метра, от водата височината му е 72 метра, мостикът е на 36,5 м над морската вода, а газенето – 9,3 метра. За сравнение, Титаник е бил около 45 000 тона – точно 5 пъти по­-малък.

От 2010 година Аllure of the seas е най-­големият пасажерски кораб в света. Той е само с 5 сантиметра по­-дълъг от другия кораб от същия клас на компанията Oasis of the seas. Само след месеци обаче Алюр вече няма да бъде първи по големина. Тогава от доковете ще излезе Harmony of the seas, който ще бъде с 3 метра по­дълъг и с около 2700 тона по-­тежък, като е много възможно имено Капитан Румен Йовчев да поеме управлението му.

Източник: ndt1

Continue Reading

Made in BG

Полиция, бърза помощ и социални, оставиха този сиромах на улицата в София! Мъж се опита да му помогне, но се разплака! СНИМКИ

Published

on

„Днес излязох от работа по обяд ,да хапна и да разгледам едно магазинче !Картината ,която заварих пред магазинчето бе този бездомен човечец ,паднал ,че му призляло .Имаше мъж който се опитваше да го вдигне и се притекох на помощ ,но неуспешно .Питах го какво се е случило и той през сълзи ми разказа ,че са викали бърза помощ и полиция ,но отказали да направят ,каквото и да е било и си тръгнали от мястото .

Съседка от блока слезе и даде спешен номер за приютяване на хора без дом ,веднага се обадих …но там ми казаха :“Съжаляваме ,но ние приемаме и се грижим за бездомни само за през нощта ,осигуряваме само нощуване !“ Въпросът ми беше след като е идвала ,полуция и линейка ,към кого друг да се обърнем и изобщо има ли държавата грижа за тези нещастни хора ?!? Жената само каза да опитаме отново на 112 !!!!!! Моля някой да ми отговори или насочи как се процедира и към кого да се обърне човек за да се реагира адекватно !!!!! Да уточня: човека не беше пил , не е пиянде ,а просто осирутял ,нещастен ,самотен ,изоставен от родината си сиромах ….сърцето не ми издържа …..един от мъжете ,които се опитваше да го вдигне се разплака с големи сълзи ,като малко дете от картинката ……….моля се на Бог нещо да промени този жесток и шибан свят и безчовечност…. Всичко се случи на Пиротска 62

Това е номерът на ,който звъннах за сигнал за бездомни хора 070017310″

Ради Киркова

Continue Reading

Made in BG

ПРЕДСКАЗАНИЯТА НА СЛАВА СЕВРЮКОВА СЕ СЛУЧВАТ С ВЦЕПЕНЯВАЩА ТОЧНОСТ! ИДЕ НАЙ-СТРАШНОТО! ПРЕВРЪЩАТ БЪЛГАРИЯ В

Published

on

Известната в цяла България ясновидка Слава Севрюкова има зловещи предсказания за нашата държава, които към днешна дата са започнали сякаш да се сбъдват.

Слава Севрюкова е родена през далечната 1902 година. Нейните ясновидски способности датират още от 8 годишна възраст.

През 1963 година тя се запознава с доц. Иво Лозенски и двамата започват да работят заедно по изследването на силата на мисълта. Към Слава Севрюкова има интерес и КГБ, които са я изследвали и според тях тя е много по-напред от Ванга. За съжаление Слава Севрюкова придобива известност едвам няколко години преди смъртта си. Нейните предсказания са публикувани в множество статии и монографии, благодарение на доц. Иво Лозенски. Най-страшните и предсказания са свързани с отцепването на територии от България, и присъединяването им към други държави.

Откъсване на части от България

„Не мислете, че земята, по която стъпвате, ще е все българска. Някога значителен къс болезнено ще се изтръгне от живата й жилава плът… От югоизточна България…“, предрича Слава Севрюкова.

Към днешна дата българското правителство обмисля варианти да заселва бежанци в обезлюдената Странджа, която се намира точно в югоизточна България. Кандидатът за президент Красимир Каракачанов е на същото мнение, че Странджа е подходяща за бежански лагери, като пояснява, че там е пълно с безлюдни села и стари казарми, които са до самата граница с Турция.

Ако този план се изпълни и Странджа бъде заселена с мюсюлмански бежанци, то трябва да сме наясно, че етническият състав в този район ще бъде брутално подменен. Самата Странджа ще заприлича на територия, която само на картата е българска. Това поражда много въпроси, защото в едно бъдеще бежанците заселени там може да поискат автономия. Другият вариант е да поискат да се присъединяват към Турция, което идеално би съвпаднало с нейните планове за възвръщане на Османската империя.

вижте още: Възможно ли е Ердоган да анексира Кърджали?

Ще бъдат направени и опити части от североизточна България да отидат към Турция.“, допълва в предсказанието си Слава Севрюкова.

Североизточна България попада в плановете за заселване с бежанци от правителството, като по-точно се има предвид обезлюдените села на Южна Добруджа. В предсказанието на Слава Севрюкова обаче се споменава точно името на Турция, че ще направи такъв опит. В североизточна България има доста турско население, особено в Разград и при евентуалното заселване на мюсюлмански бежанци в обезлюдените села, е много възможно да се получи претопяване на българското население. Да се получи подобна ситуация, както евентуално със Странджа.

Опасност от загуба на държавността

„Това ще са нелеки изпитания. Страната ни ще е пред опасност от загуба на държавността. Ударът обаче няма да се приеме толкова страдалчески от народа, защото границите между държавите в ония години ще са размити…“, пояснява Слава Севрюкова.

В момента България не е независима държава, а е колония с колониална администрация. Ние нямаме правителство, а сбор от лакеи обслужващи прозападните интереси. Държавността отдавна е в състояние на разпад, но все още се крепи, поради заспалостта на българския народ. Затова и Слава Севрюкова казва, че няма да приемем тази загуба толкова страдалчески, защото ние в момента сме българи, но земята, по която стъпваме не е имаме за наша, тя отдавна е продадена. В България май така стана, че единственото българско нещо в нея са българите, поне засега.

вижте още: ГЕРБ превръщат България в майка за бежанците

Политиците може и да си получат заслуженото

„Докато Европа слисана умува какво да предприеме за осиротялата ни държава, някои политици ще бъдат съдени за поредната, може би най-страшна национална катастрофа. Мнозина ще заплатят с лихви греховете си. От този миг нататък властниците ще станат изключително внимателни към събитията в страната. В периода, когато същата тази Европа объркана се двоуми как да реагира, сърбите състрадателно ще ни подадат ръка. Ще ги приемем като братя.“, предсказва Слава Севрюкова.

Самата Европа в лицето на ЕС ни задължава да приемем тези бежанци, да ги заселим в обезлюдените си места и да ги интегрираме. Обаче, когато същите тези бежанци поискат след време автономия или да се присъединят към Турция, бюрократите от Брюксел ще гледат шаштисано, ще вдигат рамене и ще си чешат дебелите шкмембаци. България ще бъде оставена сама да се оправя, а тогава политиците ни ще са изцяло виновни и може би ще се възроди българският дух, и те ще си получат заслуженото./bultimes

Continue Reading
Advertisement

Интересни

България2 месеца ago

Първи СНИМКИ от злокобното място, където са открили убитата журналистка Виктория

Второ денонощие продължава разследването на жестокото убийство на 30-годишната Виктория Маринова, административен директор и водеща в телевизия ТВН. В Русе...

България3 месеца ago

Ловец и свещеник са на лов за зайци

Ловец и свещеник са на лов за зайци. Ловецът изкрещява: – ЗАЕК! – стреля,стреля,стреля, но не уцелва. Започва да се...

България3 месеца ago

Климатологът Рачев обяви каква зима ни чака. Прогнозата е, че тази зима ще бъде

Очаква ни нормална есен, в повечето случаи топла. Това каза пред Novini.bg климатологът проф. Георги Рачев. Поне до края на...

България3 месеца ago

Могъщ ход на ГЕРБ срещу БСП! Вдигат заплатите с 10 % още в

10-процентно увеличение на заплатите в бюджетната сфера от януари 2019 г. прогнозира днес министърът на финансите Владислав Горанов на фона...

България3 месеца ago

Щерката на Глория показа плът (Снимки 18 плюс)

Симона Загорова видя, че без скандал трудно се стига до голям успех в шоубизнеса и реши да покаже плът. Напоследък...

България3 месеца ago

Историята на 43-годишната Милена разплака всички във „Фермата“

Милена е на 43 години, от Кюстендил и по професия е лесовъд. Известна сред близките си като „Горския“, днес тя...

България3 месеца ago

Гръмна сега: Жестоко убийство след пиянски скандал. Ето кого изловиха

За часове плевенски криминалисти под ръководството на окръжен прокурор са разкрили извършител на убийството на 52-годишен мъж от Плевен, съобщиха...

България3 месеца ago

3-ТЕ ЗОДИИ, НА КОИТО ИМ ПРЕДСТОИ РАЗДЯЛА

…за по-добро! Скоро ще срещнете истинската любов. Засега обаче трябва да мислите за раздялата като за свежо начало и да...

България3 месеца ago

Има го навсякъде около нас, а не знаем колко е ценно! Спестява ни хиляди левове годишно от

За какво се ползва билката Дафинов лист ?  При болки в ставите. За краката. При проблеми със стомаха. За здрава...

България3 месеца ago

Изнесоха шокиращи кадри от най-скъпото имение в Източна Европа: на Арабаджиеви! (Тънат в лукс и злато – МНОГО СНИМКИ)

Ветко и Маринела Арабаджиеви буквално са тънели в лукс и злато! Втори Версай – в това са се опитали да...

България3 месеца ago

Кое превърна бияча от Слънчев бряг Дани от любящ син в чудовище за броени часове!

Британецът Дани Джеймс Нот, който нападна инвалид в луксозен хотел в Слънчев бряг, е претърпял пълна метаморфоза за по-малко от...

България3 месеца ago

Жестоко убийство след пиянски скандал в Плевен! Ето кого изловиха

За часове плевенски криминалисти под ръководството на окръжен прокурор са разкрили извършител на убийството на 52-годишен мъж от Плевен, съобщиха...

България3 месеца ago

Разпространява се като мълния! Слави изпя личната си драма във „Фейсбук“. Връща ми се за

източник: Факти.бг „Затова“ е името на новия проект на Слави Трифонов и Ку-Ку бенд. Песента и видеото бяха представени на официалната...

България3 месеца ago

Новата Лада Нива е като космически кораб, с много екстри, а струва едва

Второто поколение на Lada 4×4 ще бъде по-скъпо от стария модел, но въпреки това ще остане едно от най-евтините предложения...

България3 месеца ago

Вижте уникалното имение на Ветко Арабаджиев в Сен Тропе, което струва 17 милиона евро! (СНИМКИ)

Пловдивският бизнесмен може се похвали с уникално имение в едно от райските кътчета на Земята – Сен Тропе. Ветко Арабаджиев...

България3 месеца ago

МИСТЕРИОЗЕН ВЪЗХОД! Ветко Арабаджиев – от обикновен шофьор до най-богатия Българин! Ето как е станало!

Бизнесменът Ветко Арабаджиев има досие в бившите тайни служби, което по-късно е унищожено в нарушение на закона. За бившите служби...

България3 месеца ago

Скандал във „Фермата“: Един от участниците: Не е имало турско робство, имало е присъствие

Жестока разправия се разпали още на старта на риалитито „Фермата“, а участниците вътре вече са се наежили срещу българомохамеданина Нури....

България3 месеца ago

Кристин Илиева: Дивна ми направи невероятен подарък за рождения ден!

Моделът Кристин Илиева призна, че има приятел, който е с нея още преди жестоката катастрофа на 12 март. „Скоро ще...

България3 месеца ago

Шок и ужас: Бежанец изнасили козата Милена в Странджанско, пастир го бие с гега и плаче

Бежанец бе спипан от възрастен пастир да мърсува с коза от стадото му посред бял ден. Срамната история се разиграла...

България3 месеца ago

В момента радостта е много голяма за цяла България! Забравих за всички проблеми. Обявиха: Имаме нов

Българският талант Адриан Андреев записа нов огромен успех за българският тенис. Андреев и неговият партньор Антон Матушевич от Великобритания нямат...

Advertisement

Trending