Don't Miss

„България без цензура“ се регистрира, бори се за 2 мандата в Стара Загора

   

22 имена са включени в листата на коалиция „България без цензура“, която бе регистрирана в Районната избирателна комисия днес. Водач на листата е Кънчо Филипов – председател на политическа партия „Лидер“, която е коалиционен партньор на ББЦ.

Втори в листата на коалицията е областният лидер на ББЦ Янко Янков, на трето място е Мария Динева, която е представител на друг от коалиционните партньори – ЗНС. „Ще водим изключително позитивна кампания. Съсредоточаваме се върху представянето на нашата програма, каквото сме казали за опонентите, казали сме. Всичко за всички е ясно. Очаквам обаче че кампанията ще бъде трудна, с компромати, не и с програми. Смятам, че в Стара Загора ще вземем минимум 2 мандата“, коментира водачът на листата Кънчо Филипов след регистрацията.

„На европейските избори спечелихме 12 500 гласа в областта, сега вярвам, че ще спечелим 25 000 гласа. Това са три депутатски места“, заяви областният лидер на ББЦ Янко Янков. Официалното откриване на националната кампания на коалиция ББЦ ще се състои в Стара Загора на 5 септември.                 break } } else { }

This site is protected by wp-copyrightpro.com