Connect with us

България

Вижте красивата годеница на Йордан от “Фермата”, която той унизи пред всички заради Даяна Ханджиева (Снимки): –

Published

on

И тази година в риалитито ” Фермата ” ври и кипи от страсти. Историята на общинския съветник Йордан , който упорито ухажва актрисата Даяна Ханджиева, възмути всички пуритани, предвид факта, че Данчо си има годеница в реалния живот.

Камелия , както е името на половинката на Йордан Белев , била изпаднала в тежка депресия заради флирта му със звездата от “Скъпи наследници”, който стана достояние на цяла България.

Брюнетката, която е спътница на фокусника и общински съветник от Габрово от цели седем години, се очаква да влезе всеки момент в риалити формата, за да му поиска обяснение за поведението му. Въпреки, че е обвързан, от началото на формата Белев открито флиртува с Даяна, а преди седмица продукцията им организира романтична вечеря. На нея Йордан не се опита да скрие възхищението си пред красотата на съфермерката си, а комплементите му бяха излъчени в епизода от минали четвъртък.

Йордан от Фермата годеница

Зрител на събитията зад оградите на “Фермата” е и годеницата на Белев, Камелия. Младата жена изглежда, че е лесно ранима и е крайно разочарована от поведението на своя годеник. Това пролича от нейна публикация в социалните мрежи. Във въображаем разговор със своя виртуален дневник Камелия разкрива, че дните й са черни, откакто мислите на половинката й са насочени към Даяна Ханджиева.

“Здравей, мило мое инста дневниче. Ти, дигитална съкровищнице за хубави моменти, красиви одежди, перфектни тела и кожи, слънце, пясък и вълни, вкусна храна, далечни дестинации и примери за съвършени двойки, искам да ти кажа нещо. Благодаря, че те има в този ти вид, но е време за доза реалност в пастелния свят на “Мечетата с нежни сърца”, за разнообразие и баланс.

Има дни като днешния, сиви, дъждовни, сгушени между четири стени с купичка топла градинарска супа; има дни като изминалата сряда – привидно слънчеви навън и разрушително черни отвътре, пропити със сълзи и марково уиски, свличащи се на земята, агонизиращи и изтощени от глад тела, но преродени с музика в разгара на нощта”, изповяда се красивата Камелия. И завърши посланието си благодарствени думи към най-близките й приятелки, подкрепящи я в този труден за нея момент: “Да, жените можем да бъдем опора една на друга и без да го търсим и без да го искаме, то просто случва”.

красив годежен пръстен

Публикацията на годеницата провокира и непознати, които се опитаха да я успокоят и да й вдъхнат кураж. “Вие сте много красива, очевидно и умна жена. Понякога е по-добре да си сам, отколко зле придружен. Пък и когато си сам имаш възможност да срещнеш истински качествен нов човек. Пожелавам ви го!”, пише непозната дама до Камелия, я тя благодари за милите думи.

Йордан Белев годеница

Йордан Белев и Камелия са сгодени от около година. Фокусникът предложил на половинката пръстен с планиски кристал, проучи ПИК. Сред приятелския си кръг двамата са били идеалната двойка. Камелия се разбирала отлично с дъщерята на Белев, много пъти тримата са били на семейни ваканции. Най-вероятно флиртът на общинския съветник от Габрово ще му излезе солено. Очаква се Камелия да му върне годежния пръстен.

Камелия
Йордан от Фермата Камелия
'); break case width < 600: document.write(''); break default: document.write(''); break }
Continue Reading

България

Бащата, убил детето си: Пуснах го от моста, бях в безизходица

Published

on

“Пуснах го от моста. Просто това е, което направих в такъв момент”, обяснил пред съдия 32-годишният Делян Бешев от Габрово, който призори на 3 юли 2019 г. метна от 30-метров виадукт на околовръстния път 4-годишния си син Дариел.

Мотивът – бил в безизходица, изоставен от майката на детето и не можел да се грижи за него. Убиецът, който е лежал в затвора за кражба и нанасяне на средна телесна повреда, в хода на делото пласира версията, че момченцето само се е подхлъзнало и е паднало. Както и твърдения за непознати мъже, които го преследвали и после хвърлили детето от моста. По-късно обаче, притиснат от фактите, направи самопризнания.

Инженерно-техническата експертиза доказва, че детето е изхвърлено със замах от 30 метровата височина. То полетяло с близо 90 км/ч.

За секунди малкото телце се разбило в сухата камениста част от коритото на река Янтра. Смъртта е настъпила мигновено. След като хвърлил Дариел, бащата слязъл с колата под моста, за да се увери, че детето е мъртво.

Носел 29-сантиметров нож, за да се прободе, но променил намерението си. Качил се отново на виадукта, искал да скочи. Вместо това започнал да звъни на майка си, на познат, на полицай.

На униформения казал, че детето от два часа вече не диша и че смята да отиде при него, на по-добро място. В ръцете си държал и ножа, но скоро го хвърлил на асфалта.

След 4 часа преговори служителите на МВР все пак успели да го свалят от парапета и да го закопчеят с белезници. Докато го убеждавали, Делян разказал, че и предишния ден идвал с детето на моста, но тогава не се престрашил.

Миналата седмица Апелативният съд във Велико Търново потвърди присъдата на Делян Бешев – доживотен затвор, който ще трябва да изтърпява при специален режим за умишлено убийство на рождения си син. Детето било в безпомощно състояние заради крехката си възраст, но осъзнавало случващото се.

Престъплението бащата извършил при опасен рецидив. Магистратите приемат, че е вменяем, има личностно разстройство, но не и психично заболяване, пише 24 часа.

Според експерти психолози не изпитва вина, а се изживява като жертва и търси съжаление. От кориците на делото излязоха ужасяващи детайли за престъплението, предхождано от години домашно насилие, страх, бягство и неадекватност на институциите да защитят жертвите.

Делян и партньорката му Поля Христова се запознали в местна фирма, където работели, през 2011 г. Припламнали чувства и скоро заживели заедно. На 25 септември 2014 г. се родил и синът им Дариел.

Детето не било навършило 2 г., когато бащата влязъл в затвора. Лежал 8 месеца, защото промушил мъж с нож и едва не го убил, като прерязал вена и му причинил хеморагичен шок. Привели в изпълнение и предишна негова условна присъда за кражби. В края на март 2017 г. напуснал килията.

Оттогава отношенията им с Поля се влошили. Ревнувал, не го удовлетворявали полаганите грижи в домакинството. Делян налагал авторитета си с грубост и сила.

Дори монтирал в коридора на апартамента видеорегистратор, насочен към входната му врата. Според магистратите той е упражнявал системен физически, психически и сексуален тормоз над жена си.

“Той не спира да ме удря, не спира да ме тормози сексуално по цели нощи. По време на секс ме бие. Удря ме с юмрук в главата. Два пъти ме е вкарвал в болница. Единия път имах сътресение и счупено ребро, а втория – цялостен срив на тялото. Влачех се по земята”, разказва Поля след трагедията.

Тя се упреква, че се е страхувала да подаде сигнал срещу мъжа си за системния тормоз над нея и 4-годишното дете.

“Ще те направя труп”, крещял с насочен към гърдите ѝ кухненски нож при намек на Поля, че ще го напусне. Стигал и по-далеч – заканвал се, че ще убие и нея, и Дариел, ако “се опита да отнеме детето от неговите ръце”.

Момченцето било свидетел на отношенията между родителите си. И също жертва на бащата насилник. Биел го и дори през август 2018 г. социалните служби проверявали насилие след сигнал от детската градина на Дариел. При беседа с възпитателката подсъдимият признал, че е наплескал сина си заради непослушание. Извършена била

проверка от “Закрила на детето”, която не установила риск за живота и здравето му, пише в материалите по делото.

Вечерта на 20 юни 2019 г. Делян отново пребил Поля в апартамента им в кв. “Русевци”. Тя получила нервен срив и той я откарал в Спешното на габровската болница.

Младата жена признала, че е жертва на домашно насилие. Била настанена за лечение в неврологичното отделение. Още тогава решила да не се връща в дома си и около 9 ч. сутринта напуснала болницата.

Приятелка я подслонила и заедно отишли при районния инспектор в полицията. Той посъветвал Поля да напусне за известно време града, докато получи заповед за защита. Познат съдействал да се приюти в дома на родителите му в Павликени. Никой от близките на Поля, освен двамата, които ѝ помогнали, не знаели, че е напуснала Габрово.

След работа Делян прибрал сина си от детската градина и с него отишли до болницата в Габрово. Там научил, че Поля е напуснала. Не отговаряла на позвъняванията му. Започнал издирване чрез социалните мрежи, разлепил обяви със снимка на Поля и сина им и послание “Обичам те, мамо!” по спирки, в заведения и нощни клубове.

На 26 юни 2019 г. майката на Поля подала молба за издирване и дъщеря ѝ била обявена за общодържавно издирване.

Междувременно малкият Дариел се разболял – развил вирусна инфекция и хрема. Пред полицай, ангажиран с издирването на Поля, бащата постоянно се оплаквал, че детето се влошава и няма пари, за да се грижи за него.

Молел да намерят партньорката му, като обещавал, че ще ѝ прости. В следващите дни не спирал да повтаря в разговори с роднини и близки, че той никога нямало да изостави детето си, но не знае какво да прави и му идва “да си тегли ножа”.

На приятелка заявил, че няма да остави Дариел друг да го гледа или да го гледа майка му и по-скоро щял “да се хвърли с него”. Свидетелката не приела на сериозно думите му, тъй като знаела, че не изпълнява много от нещата, за които говори.

В 23,52 ч през нощта преди зловещата трагедия изпратил на жена си есемес “Поли, обичам те, но се налага да те напуснем с Дариел завинаги”. В телефона му открили прощален видеоклип, създаден в 1,18 ч на 3 юли. Видеото съдържа изложение на подсъдимия за тежката ситуация, в която бил поставен, без пари и без подкрепа от никого, включително от майката на детето си, което завършва със “Сбогом!”.

В колата открили и предсмъртно писмо върху цветна семейна снимка. Делян изпълнява плана си само до убийството на момченцето, може би осъзнавайки, че това ще бъде най-голямото наказание за непокорната Поля.

“Чувствам се виновна, че не взех най-ценното нещо – детето си, когато избягах. Но от страх не го направих, защото знам какво ще следва. Той каза, че ще ме убие – мен, детето, а след това и себе си. Обаче той на себе си няма да посегне. Не е способен да си посегне. Нека да страдат другите хора около него”, каза тя след трагедията.

Делян е осъден да ѝ плати 200 000 лв. кръвнина.

'); break case width < 600: document.write(''); break default: document.write(''); break }
Continue Reading

България

Извънредно! Джипът на Бойко Борисов е Преследван в момента по магистрала Тракия. Карат към

Published

on

Кадър 

Мая Манолова преследва джипа на Бойко Борисов се вижда от нейно включване на живо.

Гонката е по магистрала Тракия.

Засечката е случайна.

https://www.facebook.com/watch/?v=283500939711136

Тя пътува към Димитровград за обсъждане на нов закон, с който цената на водата ще се увеличи драстична там със 100 %. 

Законът е писан от представители на ВиК и не е защитен интереса на клиентите.

В началото не бе ясно къде отива Борисов.

Минути по-късно и той се включи на живо, докато инспектира интерконектора България-Гърция. 

„Това, което искахте от нас – банкова гаранция, по-бързо плащане, всичко е направено. Споразумението е подписано, а ЕК даде съгласие. Движим се в срок и норми“, посочи министър-председателят, цитиран от Агенция „Фокус”. 

'); break case width < 600: document.write(''); break default: document.write(''); break }
Continue Reading

България

Вирусът погуби наш уважаван лекар!

Published

on

Създателят на Международния джаз фестивал в Банско е бил покосен от коронавируса. Д-р Емил Илиев е починал на 73-годишна възраст, съобщи БНР.

Д-р Емил Илиев успя да утвърди най-големия летен музикален форум в България с 23 издания. Той го превърне в едно от значимите международни културни събития на Балканите.

Д-р Илиев е завършил медицина, с придобита специалност по кожни и венерически болести, и акупунктура. Специализирал е в над 10 държави.

Той съща така е основател и председател на Българското дружество по традиционна китайска медицина от 1982 година. Беше и член на борда на директорите на Световната организация по акупунктура.

'); break case width < 600: document.write(''); break default: document.write(''); break }
Continue Reading
Advertisement

Интересни

България13 минути ago

Бащата, убил детето си: Пуснах го от моста, бях в безизходица

“Пуснах го от моста. Просто това е, което направих в такъв момент”, обяснил пред съдия 32-годишният Делян Бешев от Габрово,...

България10 часа ago

Извънредно! Джипът на Бойко Борисов е Преследван в момента по магистрала Тракия. Карат към

Кадър  Мая Манолова преследва джипа на Бойко Борисов се вижда от нейно включване на живо. Гонката е по магистрала Тракия....

България10 часа ago

Вирусът погуби наш уважаван лекар!

Създателят на Международния джаз фестивал в Банско е бил покосен от коронавируса. Д-р Емил Илиев е починал на 73-годишна възраст,...

България10 часа ago

Вижте палата на внучката на Тодор Живков (Уникални снимки)

Жени Живкова отдава къщата си на прочутата ул. „Секвоя“ под наем срещу 15 бона на месец Срещу 7500 евро на...

България3 дни ago

Сватът на Божков Стефан Софиянски: Ива 3 години кри, че е гадже със сина му

„Няма какво да ме питате за Васил Божков, аз винаги последен научавам новините за него. Навремето Ива три години кри,...

България3 дни ago

Ще оцелее ли Цитиридис: Пишман комикът с окастрена заплата и едно предаване

Николаос Цитиридис може да изчезне от телевизионния екран толкова внезапно и неочаквано, колкото се появи преди 9 месеца. Шоуто на...

България4 дни ago

Ефикасен израелски метод за неутрализиране на COVID-19

Цял свят се доверява на израелската медицина, благодарение на нейните доказани успехи.  Съществуват обаче много малко факти за COVID-19, в...

България5 дни ago

COVID-19 продължава да коси наред в България

Последните данни от Единния информационен център у нас не са никак обнадеждаващи. Според данните новите случаи са 3945. Информацията е...

България5 дни ago

24-г. младеж от с.Камен, умрял от К-19, а 10 дни се лекувал у дома с тези лекарства

24-годишният пациент от село Камен, който загуби битката с COVID-19 е приет на 6 ноември, около 12,30 часа по обяд...

България5 дни ago

Вижте Новата Мис България 2020 преди да си направи корекциите какво момиченце е (снимка) –

Mиc Бългapия Beнциcлaвa Taфĸoвa пpeди дa cи cлoжи oгpoмни ycтни e нa път дa ce пpeвъpнe в xит в coциaлнитe...

България5 дни ago

Здравният министър с нова ЗАПОВЕД, ето какви ограничения и мерки се въвеждат

От 12 ноември до 30 ноември, с издадена днес Заповед № РД-01-651/11.11.2020 г. здравният министър въвежда следните противоепидемични мерки на...

България5 дни ago

Цяла Русия излиза в платен отпуск по заповед на Путин. Въвежда се и кредитна ваканция

Руският президент Владимир Путин обмисля да повтори неработната седмица в страната, която бе въведена през пролетта. Той направи обръщение към...

България4 седмици ago

Здравният министър връща маските на открито от четвъртък и разкри какво ще се случи с Радев до часове

Маските и на открито стават задължителни от четвъртък. Това заяви на извънреден брифинг здравният министър проф. Костадин Ангелов.  „По отношение...

България4 седмици ago

Въвеждат вечерен час в България – 21:00ч! Мерките стават сериозни!

От утре влиза забрана за излизането на непълнолетни лица по улиците на Гоце Делчев без основателна причина. Това става ясно...

България4 седмици ago

Ето какво се случва с Каракачанов и вицеадмирал Ефтимов след PCR тестовете за К-19

Министърът на отбраната Красимир Каракачанов и началникът на отбраната вицеадмирал Емил Ефтимов са под карантина заради командира на ВВС генерал...

България4 седмици ago

Карантината пада на 10 дни, Борисов с окончателно решение за учениците

Карантината в България ще бъде намалена на 10 дни. Това обяви премиерът Бойко Борисов при пристигането си за участие във...

България4 седмици ago

Синът на Милен Цветков пита: Защо вече нямам ТАТИ?!

„Защо вече нямам тати“, питал 8-годишният син на Милен Цветков. Той научил, че татко му е починал от майка си...

България4 седмици ago

Рекордни 603 новозаразени с коронавирус за съботен ден, 10 са жертвите (ТАБЛИЦА)

603 за ден са заразените от китайския вирус дори в събота. Което е рекорд за съботен ден, когато се правят по-малко...

България1 месец ago

Напитка сваля над 30 килограма за 1 месец

С тази напитка ще свалите до 30 кг за един месец Всеки, който страда от излишни килограми, може да се...

България1 месец ago

Огромна трагедия: Рано сутринта в петък е починала от К-19 д-р Петранка Лишковска, а вчера баща й

Починала е д-р Петранка Лишковска от Враца и нейният баща, които бяха заразени с коронавирус, съобщава BulNews.  Тя бе началник на...

Advertisement

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com