Connect with us

Любопитно

ВНИМАВАЙТЕ: Втората половина на месеца ще носи ОПАСНОСТИ и ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА за тези 4 зодии

Published

on

Овен 21 март – 20 април

В събота не предприемайте нищо важно, не си поставяйте тежки и отговорни задачи, не правете рамонти и поправки, от които не разбирате. Може да пострадате при различни дейности изискващи определена квалификация. Не се опитвайте да се покажете майстори в област, в която не сте специалисти. Добре опечете и сварете храната си. Вероятни са стомашни неразположения и вирусни инфекции. От 06 ч. до 12 ч. 30 мин. в неделния ден имаме повече степени на свобода. Сега е момента да направите и бебето, ако искате да му осигурите чудесна карма и живот-награда за минали старания и страдания. Не пътувайте рано сутринта. Следобед навлизате в силен тридневен период. Ако в понеденик станете към 8 ч. може да получите особено усещане за полезното и вредното. Ще усетите и кои са хората, с които трябва да се сближите или бързо да бягате от тях. Стегнете се на 25-и и стартирайте нов проект. Пасивността в този ден е нежелателна, но към всичко трябва да се подхожда внимателно. На 27-и организирайте служебен и личен купон. В този ден не се пълнее, храната изцяло се превръща в енергия. Каквото предприемете ще ви осигури юридически защити и широко поле за действие. В петък проблемите ще са повече за родените в първата декада. Щадете кръста и бъбреците, не вдигайте тежко и през уикенда.

Телец 21 април – 20 май

В събота може да направите рискови връзки, които да ви отровят неделния ден. Неблагоприятно за първа среща и за всякакъв тип съвместни инициативи, както и обвързване с непознати. На 23-и до обед имате повече възможности за постигане на желана цел. Чудесно е да се сключи брак и да са направи бебе в този момент. Законите на кармата не се намесват в живота и личния ни избор. Следобед навлизате в рисков период, в който излишно ще се противопоставите на авторитетите в живота ви. Децата ще се опитат да се измъкнат от отговорност, а и родителите ще зарежат своята към тях оставяйки ги на дядо и баба. Родените в края на април ще бъдат притиснати с изисквания и претенции, които трудно ще покрият и изпълнят. В понеделник запазете неутралитет на работното място. Направете равносметка, определете с кого ще вървите напред и с кого ще се разделите. Ще имате повод и за едното и за другото. Във вторник важното да се свърши към края на работното време. Сутринта е рискова за родените в третата декада. В сряда попадате на фатално привличане и влияние, което ще ви донесе неприятности, грижи и здравословен проблем. Не подписвайте нови договори и не се ангажирайте със съвмести дела. На 27-и ще постигнете максималното независимо как определяте ситуацията. В петък ще прекарате добре. Пътувайте към приятни места и хора.

Близнаци 21 май – 21 юни

На 22-и ограничете контактите, не си поставяйте тежки задачи и не правете нищо на всяка цена. Тъмните сили се намесват в делата и връзките, енергията ни отслабва. Откажете се от вреден и разболяващ навик. Очаквайте провокации. Нещастен ден за всички и за всичко. Предприетото с голяма амбиция ще потъне в прахта на забравата след време. В неделя до обед направете отдавна планиран ход. Поемете си отговорноста, развихрете дарби и таланти. В понеделник обмисляйте нещата преди да задвижите личната си инициатива. Към края на работното време ще ви се обадят с изгодни предложения, поръчки и договори. На 25-и до обед всеки старт ще е успешен. Имате възможност да изпреварите конкуренцията и да получите повече екстри. Следобед навлизате в период на зависимост от другите. Ще трябва да се съобразявате с тези, от които сте си позволили да зависите. На 26-и е противопоказно да се работи в екип. Ден на фатално привличане. Може да попаднете в различни кръгове на негативни влияния. Сключените договори ще ви подчинят за дълго време. Не се съгласявайте само на процент от това, което самите вие произвеждате. Родените в третата декада ще имат проблеми във връзките и на 27-и.  28-и ви дава криле и помага да извоювате престижни позиции.

Рак 22 юни – 21 юли

Тежък и рисков съботен ден. Не поемайте излишни отговорности и инициативи. Луната е погълната от хидрата на новолунието. Ако имате семеен празник, съберете се в тесен кръг. Може да се почувствате сами и в изолация. Енергията е на кота нула, съпротивителнитге ви сили също. В неделя до обед може да направите силен ход и да си осигурите стабилност. Съдбата ви дава шанс да бъдете себе си и да постигнете каквото искрено желаете. В понеделник ще се събудите с ясното чувство за полезното и вредното. Направете това, което вътрешно усещате за правилно и към което тялото и душата ви се стремят неудържимо. Не правете излишни компромиси. До края на деня може да се скарате с близък, с колега или приятел. Не е нужно нищо да делите. 25-и е най-добрият ден в месеца за отваряне на нов търговски обект, магазин или офис. Стартирайте нов предмет на дейност и бъдете сигурни, че ще получите нужното съдействие, обезпечение, покровителство и печалби. На 26-и взимайте самостоятелни решения. Не работете в екип и не подписвайте съвместни договори. Отговорността се размива. Купонът тече, но най-хубавото е, че не е нужно да се спазва диета. Нищо няма да ви се залепи. На маса и на чашка ще решите всеки проблем.

Лъв 22 юли – 22 август

В деня преди точното новолуние тъмните сили поглъщат Луната. Женското начало се чувства притеснено и притиснато. Нищо съществено да не се започва. Няма да ви стигнат силите за постигане на определени нормативи. Не се състезавайте с никого за нищо. Намалете темпото, бъдете отговорни в думи и дела и сложете край на фалшивите връзки. Ще изживеете болезнени моменти на отричане, отхвърляне и лична самота. В неделя до обед е най-добрият момент за правене на бебета със щастлива лична карма. Може да вземете решение, в което никой няма да успее да се намеси, нито да помогне, нито да навреди. До обед доброто и злото сключват примирие и ни оставят на собствен ход. На 24-и яжте само това, което ви се дояде и се срещайте само с тези хора, към които имате положително усещане. 25-и е денят на голямата сделка. Активизирайте се, пасивността е вредна, но нищо не бива да се прави на всяка цена. Стартирайте ново производство, отворете новия си офис и интернет портал. Този ден осъществява мост между търсенето и предлагането на всички нива. На 26-и не влизайте в коалиции и не планирайте нови запознанства. Не сключвайте договори и брак. Не назначавайте персонал. На 27-и всичко предприето ще успее. Законът е с вас.

Дева 23 август – 22 септември

На 22-ри може да изпаднете в подчинено положение, да направите грешен и прибързан ход. Ограничете контактите и не се товарете с агажименти изискващи тежък умствен или физически труд. Храната да е добре опечена и сварена. В неделя пътувайте до обед. Уредете си разговор, който искате да протече на равностойни начала и никой да не се почуства виновен или ощетен. Денят е добър за планиране, а не за стартиране на нови ангажименти и дела. На 24-и вроденият ви усет за диагностика и диетология ще работи перфектно. Сами ще си намерите или направите лекарство, ще усетите кое е полезно или вредно за вас. По някакъв необясним начин сортирате и подреждате връзки и приоритети. В следващите три дни късметът ви ще работи на ниво. Добре е да се отвори нов магазин или офис, да се стартира ново производство и по някакъв начин да се опитате да затворите производствения си цикъл. 25-и следобед е особено благоприятен за подписване на нови договори, а на 26-и може да очаквате стабилни приходи и допълнителни поръчки. Меркурй навлиза в знака на трона си Девата и за вас настъпват дни на изобилие и обиране на реколтата. 26-и изисква самостоятелна работа. Ще има за какво да почерпите.

Везни 23 септември – 22 октомври

22-и може да се окаже особено тежък, рисков и губещ за вас. Липсва енергия. Трудно ще защитите интересите си и може да попаднете под фатални въздействия и влияния. Не се обличайте в сиво, този цвят смуче енергията ни. Внимавайте с храната. Дозирайте внимателно алкохола и лекарствата. Не правете нищо за пръв път и не изпробвайте силите си в непозната област. В неделя ще ви движат прекалени емоции и страсти. Концентрирайте се максимално, планирайте програмата си за следващите дни, но още не започвайте нищо съществено. В понеделник с лекота ще отделите зърното от плявата в живота и личните си връзки. Яжте само това, което ви се дояде. Край с диетите и ограниченията. На 25-и сключете нов договор, започнете нов бизнес проект, направете освещаване на новия си офис или магазин. Изискването за 26-и е да се взимат на всяка цена самостоятелни решения, да не се позволява намеса и странично влияние в личния ви избор. Където се съберат повече от двама, единият със сигурност ще предаде общите интереси. Следващите два дни ще ви донесат сигурност и предимство, ще помогнат да уредите юридически спор и неразрешим до момента казус. 27-и е ден на подадените ръце, на сключените изгодни договори и на хубавото хапване. Диетите са противопоказни. На 28-и следобед в живота ви се появява спонсор.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

22-и е ден за приключване, а не за започване на каквото и да било. Сега е момента да раздадете и нужното правосъдие, да финализирате отношения, които не носят полза и само ви разконцентрират. В неделя до обед може да се скарате с някого. Слънце, Луна и Марс ви гледат в пречупващи аспекти. Родените в първата декада ще бъдат прекалено чувствителни и обидчиви, ще реагират рязко на лични забележки и критика. Следете кръвното и в понеделник, когато първата работа на колеги и шефове е да ви притеснят и обезоръжат. Искате или не, но ще се наложи да правите болезнени компромиси. Доверете се на усещанията и на интуицията, особено ако се събудите с неприятно предчувствие. Ще си спестите много нерви и разходи. На 25-и до обед се скатавайте и спотайвайте. Нищо важно да не се започва. Следобед навлизате в стабилизиращ период. Изискването за 26-и е да не разчитате на другите, да не провеждате общи събрания и да не участвате в колективни инициативи. Казано е, че „вратът на вълка е дебел, защото сам си върши работата”. Не са ви нужни съюзници и нови сътрудници. Лош ден за запознанства и в интимен план. В живота ви може да се появи фаталната връзка. На 27-и е време за реклама, за светски изяви и купони. Не спазвайте диета. В петък се обадете на тези, за които мислите непрекъснато и ще имате полза.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

В събота бъдете отговорни в действия и намерения. Тъмните сили вършат тъмните си дела. Сгъстява са астралната мъгла и пророчествата са лъжливи, както и всякакъв тип прогнози. Може и нищо лошо до не се случи, но нищо не пречи да се движите внимателно и да не предприемате нищо съществено. Родените в първата декада ще имат неочкавани прозрения в неделния ден. Намирате точните думи и правите самостоятелен ход там, където до момента сте се съобразявали с друг. 24-и определя приоритетите, засилва усещането за полезното и вредното, за това което бързо трябва да се уреди и направи и това, което временно трябва да се отложи. Доверете се на инстинктите и ще успеете. На 25-и действайте експедитивно и до обед уредете неотложните срещи и разговори. Явете се първи на изпит и конкурс. Не отлагайте проговорите. Следобед навлизате в неблагоприятен период. До края на работното време ще ви притискат с изисквания. На 26-и не участвайте в съвместни инициативи, където не се знае кой пие и кой ще плаща, защото със сигурност сметката ще платите вие. Не е ден за запознанства, още по малко за предложения за брак и всякакъв тип обвързвания. Една лъжа на 27-и ще провали почти уредена сделка. Внимавайте с алкохола и лекарствата. Проучват ви. В петък се обадете на близки в чужбина, търсете работа в чужда фирма.

Козирог 22 декември – 20 януари

Всичко, което предприемете с голяма амбиция в съботния ден ще се спука като балон и няма да издържи проверката на времето. Внимавайте с храната. Нищо да не се яде елангле, особено в непроверени заведения. Откажете се от уличната храна. В неделя поспете, не ставайте рано и не бързайте с пътуванията. Към обед се измъквате от капана на зависимостите и до вечерта взимате развитието на ситуацията в свои ръце. В понеделник ще направите удобни за околните личните си желания и амбиции. Всичко направено по инстинкт ще тръгне от раз, а нещо добре обмислено ще изисква промени в крачка, вадане на нови документи и разрешителни. Съберете състава, планирайте по дати и часове общите инициативи. На 25-и бъдете първи на гишетата или на мястото, където имате работа за вършене. Отворете тази сутрин новият си офис или търговски обект. Рекламирайте се. Следобед навлизате в неблагоприятен период. 26-и ще ви донесе неприятности и допълнителни разходи, ако планирате съвместни участия. Да не се работи в екип. Печелят соловите изпълнения на всички нива. 27-и носи рискове повоче за родените в третата декада. Останалите може да си позволят повече свобода в действията и разкош в храната. На 28-и законът ви гледа под лупа. Спазвайте правилата. Вечерта не бързайте с обещанията.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Предстои новолуние в знака на опозицията ви Лъва. Съботнят ден ще бъде белязан от тъмнината и сянката, от липсата на Луната, което ще се отрази особено негативно на женското начало. Не се товарете с несвойствени задачи и почивайте повече. От 06ч. до 12ч. 40ч мин. в неделя Луната дефилира в своя 30-и лунен ден, което рядко се случва. Това е момент, в който може да заченете дете, което няма да е кармично обременено, ще има повече възможности за свободен избор. Родените в първата декада лесно влизат в противопоставяне и разправии. Луна, Слънце и Марс ви гледат в опозиция. Ще се намери кой да ви стъпи на врата и да ви диктува какво да правите. На 24-и в такова положение изпадат родените във втората декада. Доверете се на интуицията. Ако към нещо почувствате неприязън не го правете. 25-и започва с проблеми за родените в третата декада. Искате или не, но ще се наложи да правите услуги и да се съобразявате с нечии изисквания. Качвате кръвното и адреналина. На 26-и не провеждайте събрания и не участвайте в преговори с подставени лица. Каквото се направи на четири очи, то ще успее. В четвъртък се отдайте на светски дела, хапнете си добре, радвайте се на приятни моменти с приятели и близки. Но най-силният ви ден е 28-и. Подписаните договори ще ви обезпечат, ще донесат пари и повишение. Някой заминава за чужбина.

Риби 20 февруари – 20 март

Съботният ден ще ви донесе възможност да приключите със старите ангажименти и да се разплатите. Другите се страхуват да действат, а това ви дава възможност да направите последната крачка към целта. За неделя сутрин планирайте посещения на добра воля. Върнете си дълговете, направете жестовете, които близките очакват от вас. Вечерта не влизайте в полето на чуждата отговорност и предпочитания, не давайте непоискани съвети. На 24-и интуицията ще върши полезна работа, ще ви посочва какво да вземете, от какво да бягате, какво да ядете и към какво да не посягате. Вечерта проведете разговори, които ще помогнат утре да сте първи на опашката за късмет. На 25-и до обед всяка инициатива ще е успешна, но след това ще срещате открито и прикрито противопоставяне. Ще се появяват неочаквани конкуренти, които ще се опитват да ви елиминират от играта. От 26-и Меркурий ще ви гледа в опозиция от знака на Девата. Ще се налага да влагате повече пари, усилия и труд в планираните начинания. На 26-и сте на прага на фатално привличане и среща, която може за дълго да ви окове във веригите на неравностойните и губещи връзки. Най-лошият ден за нови запознанства, за сключване на нови договори и брак. 27-и не започва както очаквате, но до вечерта нещата ще се оправят. В петък сте близо до покровител. Правото е на ваша страна.

Източник: monitor.bg

Continue Reading

Любопитно

Лудия репортер съобщи дългоочаквана новина за семейството си (СНИМКА)

Published

on

Лудия репортер Даниел Петканов сподели с последователите си в социалните мрежи новина, която предизвика у едни радостни възгласи, докато други останаха скептици. „Нямах търпение да споделя с вас дългоочакваната новина!!!

С Александра ще си имаме дете. Бременен съм в 4-тия месец „, написа Петканов и предизвика вълна от коментари в мрежата.

Припомняме, че след като двамата имаха скандална раздяла, заради изневерите на Александра, а по-късно по време на Вип Брадър се сдобриха и ожениха, сега вероятно идва и логичното продължение на връзката им.

Все пак потребителите на социалните мрежи са скептици, че това е някаква новина.

Един от тях дори е споделил пост на Петканов, в който той е публикувал снимка на видеозон от декември миналата година.

Това означава, че ако половинката на Лудия репортер ще става майка, то това е, както се казва, вчерашна новина.

Някой от потребителите се и шегуват с израза на Петканов, че той е „бременен“ и питат Алекс ли е бащата. Не липсват и пиперливи подмятания, свързани с бухната им връзка в миналото.

Continue Reading

Любопитно

МИСТЕРИЯТА Е РАЗБИТА! Всички се чудехме, но изтече чак сега! Ето какво ще се случи на финала на сериала Сега и завинаги

Published

on

B ĸpaйнa cмeтĸa Hyp и Ийт вce пaĸ ycпявaт дa ce oжeнят Kaĸтo вeчe знaeтe финaлът нa xитoвия cepиaл, излъчвaн в eфиpa нa Би Tи Bи – „Ceгa и зaвинaги“, e близo.

B пoнeдeлниĸ, ĸoгaтo щe бъдe излъчeн пocлeдният eпизoд oт cepиaлa „Ceгa и зaвинaги“, зpитeлитe щe cтaнaт cвидeтeли нa дocтa дpaмaтични cъбития.

Πpeдcтoи изнeнaдвaщ oбpaт в живoтa нa няĸoи oт глaвнитe лицa. Kaĸтo знaeтe в пeтъчния eпизoд Фъpaт пpeдyпpeди Иджлял, чe мaйĸa й гoтви нeщo гoлямo. Aйтюл oбaчe в типичния cи cтил нe ocтaви нeщaтa нa cлyчaйнocтитe нa cъдбaтa и издъpпa тeлeфoнa oт pъĸaтa нa дъщepя cи.

Cлeд ĸaтo пpeдyпpeди Фъpaт, тя пoвиĸa Ийт и мy дaдe тeлeфoнa нa Иджлял пoд пpeтeĸcт, чe няĸaĸъв мaниaĸ я тopмoзи. Aйтюл нacтoя Ийт дa cмeни нoмepa нa cъпpyгaтa cи, a тoй дa взeмe тoзи нa Иджлял, зa дa ce paзпpaви c „мaниaĸa“.

B пocлeдния eпизoд нa „Ceгa и зaвинaги“ в пoнeдeлниĸ, зpитeлитe щe видят ĸaĸ Ийт cъвeтвa Иджлял дa зaдъpжи щacтиeтo, c ĸoeтo я дapявa Фъpaт. Cлeд ĸaтo Aйтъл пoлyчaвa cъoбщeниe oт Фиĸpeт, тя й пpeвeждa пapитe.

C нeя вeщицaтa имa yгoвopĸa дa yнищoжи Hyp. Джaxит ce пpибиpa и чyвa дyмитe нa Haзaн, ĸoятo нacъpчaвa Haзлъ дa пpoдължи дa лъжe, изĸapвaйĸи Eлмaз oпacнo лyдa. Paзбиpaйĸи иcтинaтa Джaxит гoни Haзaн и ce вpъщa пpи Eлмaз. Bpъщa й бeбeтo и зaeднo c Haзлъ иcĸaт пpoшĸa oт нeя.

Meждyвpeмeннo Ямyp и Eмин ycпявaт дa пpинyдят Hyp и Ийт дa ce cpeщнaт в pecтopaнт. Двaмaтa ycпявaт дa ce cдoбpят зa пopeдeн път. Ha вpъщaнe Aйтюл зaплaшвa Hyp c пиcтoлeт.

Tя oбaчe paзбиpa, чe пpecтъплeниятa й ca paзĸpити. Πpи oпитa й дa yбиe Hyp, ĸypшyмът зacягa Ийт. Cлeд ĸaтo Aйтюл ce пpoщaвa c дъщepя cи, cлaгa ĸpaй нa живoтa cи. Tpи мeceцa пo-ĸъcнo Фъpaт пoceщaвa пcиxиaтpичнaтa ĸлиниĸa, в ĸoятo e нacтaнeнa Иджлял. Toй й oбeщaвa, чe cлeд ĸaтo ce възcтaнoви, щe зaживeят зaeднo c Mepт. B дoмa нa Hyp вдигaт cвaтбa.

Ямyp ce пoявявa c Eмин, a Яpeн c нoв мъж. Джaxит yвeщaвa Eлмaз дa мy пpocти и я ĸaни нa пиĸниĸ зaeднo c Haзлъ и бeбeтo. Haĸpaя Hyp и Ийт вce пaĸ ycпявaт дa ce oжeнят.

Continue Reading

България

Майко мила! Мария цъфна по дантелени прашки! Уникалната гледка на едно препечено малко дупе и изпъкнали (СНИМКИ Забранено под 18)

Published

on

Фолкаджийката Мария продължава с разгулното си поведение. Откакто се раздели с втория си съпруг Християн Гущеров, тя не спира да залива социалните мрежи с разголени снимки.

Поредната й изцепка е еротично фото, уж за лека нощ, на което певицата позира по дантелени прашки и без сутиен. Провокативната снимка е придружена със знак „Забранено под 18“.

Неспирният поток от голотии, които фолк звездата редовно изсипва в социалните мрежи, явно не дразни новото й гадже. Мара се изфука преди месец, че вече не й пука за Гущеров и си има друг.

Фолк певицата обвини бившия си съпруг №2, че я задушавал. Не й позволявал да излиза от къщи и да се вижда с приятелки. Забранявал й да ходи по участия, както и да носи по- разголени дрехи. От толкова условия и забрани, накрая любовта й се изпарила. Гущеров пък я обвини, че предпочела голотиите пред семейството им.

Сега, след развода с втория си мъж, Мария е като разпасана и не може да търпи дрехи върху себе си. На много от участията си тя пее полугола. А тайнственият й нов мъж няма против певицата да се развява по и без бельо. Мария е на седмото небе от щастие с толкова разбрано гадже до себе си и дори вече е готова да го върже с бебе. Тя заяви, че иска да роди още едно дете, за да не расте дъщеря й Марая сама.

Фолк певицата тъкмо беше решила, че е натрила достатъчно добре носа на бившия си Гущеров, когато той й нанесе изненадващ удар. Милионерът заби една от най- близките й приятелки – плеймейтката Светлана Василева. Мария със сигурност няма да преглътне лесно подобно предателство от тяхна страна.

Но ударът срещу певицата всъщност е троен, тъй като сватовник на прясната двойка е Азис. Кралят на поп- фолка й се пишеше също близък приятел, но след развода й с Гущеров, той зае страната на бившия й.

Continue Reading
Advertisement

Интересни

България2 седмици ago

Мъката е много голяма! Току що обявиха, че в болница е починал горкият

Детето бе блъснато от възрастен шофьор пред очите на майка си и баба си на 25 юли и седмица бе...

България2 седмици ago

Нова тесла за шофьорите по пътищата! Катаджии проверяват отворените водачи за … 

Пътни полицаи цакат шофьори и ги глобяват за аптечки и пожарогасители с изтекъл срок на годност. Това съобщава „Телеграф”, позовавайки...

България2 седмици ago

От последните минути: Пореден ад на магистрала „Тракия“! Страшна верижна катастрофа има тежко пострадали

Верижна катастрофа между три автомобила е станала на автомагистрала „Тракия“ при км 328 в посока Бургас, полицията пропуска движението през...

България4 седмици ago

Тя сипа морска сол в четирите ъгъла на стаята. След 48 ч. изненадата беше пълна

Негативната, вредна енергия може да намери своето място в нашите домове. Независимо от причината за влизането й, важно е да...

България4 седмици ago

Кой лъже? Пълен обрат в тази минута! Разбиха огромна лъжа за баба Дора. Тя е

При леля Дора няма констатирана положителна проба, ето, казвам го. Има констатирана положителна проба в самото село Шарково, съобщава Actualno.com....

България2 месеца ago

Експерт предупреди всички шофьори – ако имат само „Гражданска отговорност“, ги чакат сериозни проблеми в следващите дни!

„Дъждовете са природно бедствие. То се покрива, ако колата има каско“, поясни Ивета Кунова, председател на Българската асоциация на застрахователните брокери,...

България2 месеца ago

Надупченият Перата хвърли ядрената бомба: Правителството ме поръча!

Петър Низамов – Перата подозира, че стрелбата срещу него е поръчана от правителството. В публикация в профила си в социалната мрежа Фейсбук...

България2 месеца ago

От последните минути! Жестоко убийство вцепени България: Мъж закла младата си съпруга!

32-годишна жена е убита от мъжа си в село Макариополско, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Търговище. Сигналът за...

България2 месеца ago

Извънредна новина за бруталния разстрел на българина Филип във Флорида (СНИМКА)

Шерифския отдел в Окалуса каунти, Флорида са задължали заподозрян, свързан с убийството на българина Филип Кирилов, съобщиха от местната полиция....

България2 месеца ago

Перата е на решето! Прострелян с 8 бойни патрона, но със сетни сили написа. Поръча ме самия

Както Блиц вече съобщи, 32-годишният Петър Низамов – Перата пострада при стрелба пред блок 41 А в бургаския жк. „Изгрев”....

България2 месеца ago

Извънредно! Ново зверско убийство разтърси България. С мотор 22-годишен убиец уби клетият

Около 18:05 часа е получено съобщение за пътен инцидент, станал на кръстовището на ул. „Христо Ботев” и ул. „Гривица” в...

България2 месеца ago

Прочетоха присъдата, феновете в сълзи. Безкрайно тъжна диагноза за Слави Трифонов, от това връщане назад няма

Слави Трифонов се е върнал към патериците след поредно влошаване на здравословното му състояние. Дългия бе засечен от пасажери да...

България2 месеца ago

Веднага спрете да правите тези неща сутрин – опасни са и ни състаряват без време (СНИМКИ)

Старите навици умират трудно, затова правим някои неща, без дори да мислим колко вредни са те – особено сутрин, когато...

България3 месеца ago

Толкова зверска катастрофа скоро не е имало в България! Шест коли са смазани! СНИМКИ

Тежка катастрофа е станала в района на Цирковата площадка във Варна. Шест коли са се блъснали, пътят е затворен, предава...

България3 месеца ago

Като прасета! Потресаваща СНИМКА показва как живеят Радина Кърджилова и Деян Донков

Радина Кърджилова не може да се похвали с умения на домакиня. Макар да стана майка и да си взе около...

България3 месеца ago

Защо бе хора! Днес се избихме! Ужасна челна катастрофа погуби без време пореден живот! Загинал е…

44-годишен мъж е загинал в пътен инцидент близо до село Ясенково. Това съобщиха от ОДМВР – Шумен. Х.И. пътувал със...

България4 месеца ago

Ето как Ивана свали 15 килограма за 15 дни с диетата на проф.Мермерски!

От години наред певицата има проблеми с килограмите. С напредването на възрастта си, свалянето на килограми би трябвало да става...

Любопитно4 месеца ago

Лудия репортер съобщи дългоочаквана новина за семейството си (СНИМКА)

Лудия репортер Даниел Петканов сподели с последователите си в социалните мрежи новина, която предизвика у едни радостни възгласи, докато други...

България4 месеца ago

Мегз се напи жестоко в 6 сутринта и призна за най-голямата мъка в живота си!

Топ дизайнерката Мегз се прибра пияна в 6 сутринта. Амбициозното миньонче разказа на феновете си, че е леко пиинала и...

Любопитно4 месеца ago

МИСТЕРИЯТА Е РАЗБИТА! Всички се чудехме, но изтече чак сега! Ето какво ще се случи на финала на сериала Сега и завинаги

B ĸpaйнa cмeтĸa Hyp и Ийт вce пaĸ ycпявaт дa ce oжeнят Kaĸтo вeчe знaeтe финaлът нa xитoвия cepиaл, излъчвaн...

Advertisement

Trending