Connect with us

Любопитно

ВНИМАВАЙТЕ: Втората половина на месеца ще носи ОПАСНОСТИ и ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА за тези 4 зодии

Published

on

Овен 21 март – 20 април

В събота не предприемайте нищо важно, не си поставяйте тежки и отговорни задачи, не правете рамонти и поправки, от които не разбирате. Може да пострадате при различни дейности изискващи определена квалификация. Не се опитвайте да се покажете майстори в област, в която не сте специалисти. Добре опечете и сварете храната си. Вероятни са стомашни неразположения и вирусни инфекции. От 06 ч. до 12 ч. 30 мин. в неделния ден имаме повече степени на свобода. Сега е момента да направите и бебето, ако искате да му осигурите чудесна карма и живот-награда за минали старания и страдания. Не пътувайте рано сутринта. Следобед навлизате в силен тридневен период. Ако в понеденик станете към 8 ч. може да получите особено усещане за полезното и вредното. Ще усетите и кои са хората, с които трябва да се сближите или бързо да бягате от тях. Стегнете се на 25-и и стартирайте нов проект. Пасивността в този ден е нежелателна, но към всичко трябва да се подхожда внимателно. На 27-и организирайте служебен и личен купон. В този ден не се пълнее, храната изцяло се превръща в енергия. Каквото предприемете ще ви осигури юридически защити и широко поле за действие. В петък проблемите ще са повече за родените в първата декада. Щадете кръста и бъбреците, не вдигайте тежко и през уикенда.

Телец 21 април – 20 май

В събота може да направите рискови връзки, които да ви отровят неделния ден. Неблагоприятно за първа среща и за всякакъв тип съвместни инициативи, както и обвързване с непознати. На 23-и до обед имате повече възможности за постигане на желана цел. Чудесно е да се сключи брак и да са направи бебе в този момент. Законите на кармата не се намесват в живота и личния ни избор. Следобед навлизате в рисков период, в който излишно ще се противопоставите на авторитетите в живота ви. Децата ще се опитат да се измъкнат от отговорност, а и родителите ще зарежат своята към тях оставяйки ги на дядо и баба. Родените в края на април ще бъдат притиснати с изисквания и претенции, които трудно ще покрият и изпълнят. В понеделник запазете неутралитет на работното място. Направете равносметка, определете с кого ще вървите напред и с кого ще се разделите. Ще имате повод и за едното и за другото. Във вторник важното да се свърши към края на работното време. Сутринта е рискова за родените в третата декада. В сряда попадате на фатално привличане и влияние, което ще ви донесе неприятности, грижи и здравословен проблем. Не подписвайте нови договори и не се ангажирайте със съвмести дела. На 27-и ще постигнете максималното независимо как определяте ситуацията. В петък ще прекарате добре. Пътувайте към приятни места и хора.

Близнаци 21 май – 21 юни

На 22-и ограничете контактите, не си поставяйте тежки задачи и не правете нищо на всяка цена. Тъмните сили се намесват в делата и връзките, енергията ни отслабва. Откажете се от вреден и разболяващ навик. Очаквайте провокации. Нещастен ден за всички и за всичко. Предприетото с голяма амбиция ще потъне в прахта на забравата след време. В неделя до обед направете отдавна планиран ход. Поемете си отговорноста, развихрете дарби и таланти. В понеделник обмисляйте нещата преди да задвижите личната си инициатива. Към края на работното време ще ви се обадят с изгодни предложения, поръчки и договори. На 25-и до обед всеки старт ще е успешен. Имате възможност да изпреварите конкуренцията и да получите повече екстри. Следобед навлизате в период на зависимост от другите. Ще трябва да се съобразявате с тези, от които сте си позволили да зависите. На 26-и е противопоказно да се работи в екип. Ден на фатално привличане. Може да попаднете в различни кръгове на негативни влияния. Сключените договори ще ви подчинят за дълго време. Не се съгласявайте само на процент от това, което самите вие произвеждате. Родените в третата декада ще имат проблеми във връзките и на 27-и.  28-и ви дава криле и помага да извоювате престижни позиции.

Рак 22 юни – 21 юли

Тежък и рисков съботен ден. Не поемайте излишни отговорности и инициативи. Луната е погълната от хидрата на новолунието. Ако имате семеен празник, съберете се в тесен кръг. Може да се почувствате сами и в изолация. Енергията е на кота нула, съпротивителнитге ви сили също. В неделя до обед може да направите силен ход и да си осигурите стабилност. Съдбата ви дава шанс да бъдете себе си и да постигнете каквото искрено желаете. В понеделник ще се събудите с ясното чувство за полезното и вредното. Направете това, което вътрешно усещате за правилно и към което тялото и душата ви се стремят неудържимо. Не правете излишни компромиси. До края на деня може да се скарате с близък, с колега или приятел. Не е нужно нищо да делите. 25-и е най-добрият ден в месеца за отваряне на нов търговски обект, магазин или офис. Стартирайте нов предмет на дейност и бъдете сигурни, че ще получите нужното съдействие, обезпечение, покровителство и печалби. На 26-и взимайте самостоятелни решения. Не работете в екип и не подписвайте съвместни договори. Отговорността се размива. Купонът тече, но най-хубавото е, че не е нужно да се спазва диета. Нищо няма да ви се залепи. На маса и на чашка ще решите всеки проблем.

Лъв 22 юли – 22 август

В деня преди точното новолуние тъмните сили поглъщат Луната. Женското начало се чувства притеснено и притиснато. Нищо съществено да не се започва. Няма да ви стигнат силите за постигане на определени нормативи. Не се състезавайте с никого за нищо. Намалете темпото, бъдете отговорни в думи и дела и сложете край на фалшивите връзки. Ще изживеете болезнени моменти на отричане, отхвърляне и лична самота. В неделя до обед е най-добрият момент за правене на бебета със щастлива лична карма. Може да вземете решение, в което никой няма да успее да се намеси, нито да помогне, нито да навреди. До обед доброто и злото сключват примирие и ни оставят на собствен ход. На 24-и яжте само това, което ви се дояде и се срещайте само с тези хора, към които имате положително усещане. 25-и е денят на голямата сделка. Активизирайте се, пасивността е вредна, но нищо не бива да се прави на всяка цена. Стартирайте ново производство, отворете новия си офис и интернет портал. Този ден осъществява мост между търсенето и предлагането на всички нива. На 26-и не влизайте в коалиции и не планирайте нови запознанства. Не сключвайте договори и брак. Не назначавайте персонал. На 27-и всичко предприето ще успее. Законът е с вас.

Дева 23 август – 22 септември

На 22-ри може да изпаднете в подчинено положение, да направите грешен и прибързан ход. Ограничете контактите и не се товарете с агажименти изискващи тежък умствен или физически труд. Храната да е добре опечена и сварена. В неделя пътувайте до обед. Уредете си разговор, който искате да протече на равностойни начала и никой да не се почуства виновен или ощетен. Денят е добър за планиране, а не за стартиране на нови ангажименти и дела. На 24-и вроденият ви усет за диагностика и диетология ще работи перфектно. Сами ще си намерите или направите лекарство, ще усетите кое е полезно или вредно за вас. По някакъв необясним начин сортирате и подреждате връзки и приоритети. В следващите три дни късметът ви ще работи на ниво. Добре е да се отвори нов магазин или офис, да се стартира ново производство и по някакъв начин да се опитате да затворите производствения си цикъл. 25-и следобед е особено благоприятен за подписване на нови договори, а на 26-и може да очаквате стабилни приходи и допълнителни поръчки. Меркурй навлиза в знака на трона си Девата и за вас настъпват дни на изобилие и обиране на реколтата. 26-и изисква самостоятелна работа. Ще има за какво да почерпите.

Везни 23 септември – 22 октомври

22-и може да се окаже особено тежък, рисков и губещ за вас. Липсва енергия. Трудно ще защитите интересите си и може да попаднете под фатални въздействия и влияния. Не се обличайте в сиво, този цвят смуче енергията ни. Внимавайте с храната. Дозирайте внимателно алкохола и лекарствата. Не правете нищо за пръв път и не изпробвайте силите си в непозната област. В неделя ще ви движат прекалени емоции и страсти. Концентрирайте се максимално, планирайте програмата си за следващите дни, но още не започвайте нищо съществено. В понеделник с лекота ще отделите зърното от плявата в живота и личните си връзки. Яжте само това, което ви се дояде. Край с диетите и ограниченията. На 25-и сключете нов договор, започнете нов бизнес проект, направете освещаване на новия си офис или магазин. Изискването за 26-и е да се взимат на всяка цена самостоятелни решения, да не се позволява намеса и странично влияние в личния ви избор. Където се съберат повече от двама, единият със сигурност ще предаде общите интереси. Следващите два дни ще ви донесат сигурност и предимство, ще помогнат да уредите юридически спор и неразрешим до момента казус. 27-и е ден на подадените ръце, на сключените изгодни договори и на хубавото хапване. Диетите са противопоказни. На 28-и следобед в живота ви се появява спонсор.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

22-и е ден за приключване, а не за започване на каквото и да било. Сега е момента да раздадете и нужното правосъдие, да финализирате отношения, които не носят полза и само ви разконцентрират. В неделя до обед може да се скарате с някого. Слънце, Луна и Марс ви гледат в пречупващи аспекти. Родените в първата декада ще бъдат прекалено чувствителни и обидчиви, ще реагират рязко на лични забележки и критика. Следете кръвното и в понеделник, когато първата работа на колеги и шефове е да ви притеснят и обезоръжат. Искате или не, но ще се наложи да правите болезнени компромиси. Доверете се на усещанията и на интуицията, особено ако се събудите с неприятно предчувствие. Ще си спестите много нерви и разходи. На 25-и до обед се скатавайте и спотайвайте. Нищо важно да не се започва. Следобед навлизате в стабилизиращ период. Изискването за 26-и е да не разчитате на другите, да не провеждате общи събрания и да не участвате в колективни инициативи. Казано е, че „вратът на вълка е дебел, защото сам си върши работата”. Не са ви нужни съюзници и нови сътрудници. Лош ден за запознанства и в интимен план. В живота ви може да се появи фаталната връзка. На 27-и е време за реклама, за светски изяви и купони. Не спазвайте диета. В петък се обадете на тези, за които мислите непрекъснато и ще имате полза.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

В събота бъдете отговорни в действия и намерения. Тъмните сили вършат тъмните си дела. Сгъстява са астралната мъгла и пророчествата са лъжливи, както и всякакъв тип прогнози. Може и нищо лошо до не се случи, но нищо не пречи да се движите внимателно и да не предприемате нищо съществено. Родените в първата декада ще имат неочкавани прозрения в неделния ден. Намирате точните думи и правите самостоятелен ход там, където до момента сте се съобразявали с друг. 24-и определя приоритетите, засилва усещането за полезното и вредното, за това което бързо трябва да се уреди и направи и това, което временно трябва да се отложи. Доверете се на инстинктите и ще успеете. На 25-и действайте експедитивно и до обед уредете неотложните срещи и разговори. Явете се първи на изпит и конкурс. Не отлагайте проговорите. Следобед навлизате в неблагоприятен период. До края на работното време ще ви притискат с изисквания. На 26-и не участвайте в съвместни инициативи, където не се знае кой пие и кой ще плаща, защото със сигурност сметката ще платите вие. Не е ден за запознанства, още по малко за предложения за брак и всякакъв тип обвързвания. Една лъжа на 27-и ще провали почти уредена сделка. Внимавайте с алкохола и лекарствата. Проучват ви. В петък се обадете на близки в чужбина, търсете работа в чужда фирма.

Козирог 22 декември – 20 януари

Всичко, което предприемете с голяма амбиция в съботния ден ще се спука като балон и няма да издържи проверката на времето. Внимавайте с храната. Нищо да не се яде елангле, особено в непроверени заведения. Откажете се от уличната храна. В неделя поспете, не ставайте рано и не бързайте с пътуванията. Към обед се измъквате от капана на зависимостите и до вечерта взимате развитието на ситуацията в свои ръце. В понеделник ще направите удобни за околните личните си желания и амбиции. Всичко направено по инстинкт ще тръгне от раз, а нещо добре обмислено ще изисква промени в крачка, вадане на нови документи и разрешителни. Съберете състава, планирайте по дати и часове общите инициативи. На 25-и бъдете първи на гишетата или на мястото, където имате работа за вършене. Отворете тази сутрин новият си офис или търговски обект. Рекламирайте се. Следобед навлизате в неблагоприятен период. 26-и ще ви донесе неприятности и допълнителни разходи, ако планирате съвместни участия. Да не се работи в екип. Печелят соловите изпълнения на всички нива. 27-и носи рискове повоче за родените в третата декада. Останалите може да си позволят повече свобода в действията и разкош в храната. На 28-и законът ви гледа под лупа. Спазвайте правилата. Вечерта не бързайте с обещанията.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Предстои новолуние в знака на опозицията ви Лъва. Съботнят ден ще бъде белязан от тъмнината и сянката, от липсата на Луната, което ще се отрази особено негативно на женското начало. Не се товарете с несвойствени задачи и почивайте повече. От 06ч. до 12ч. 40ч мин. в неделя Луната дефилира в своя 30-и лунен ден, което рядко се случва. Това е момент, в който може да заченете дете, което няма да е кармично обременено, ще има повече възможности за свободен избор. Родените в първата декада лесно влизат в противопоставяне и разправии. Луна, Слънце и Марс ви гледат в опозиция. Ще се намери кой да ви стъпи на врата и да ви диктува какво да правите. На 24-и в такова положение изпадат родените във втората декада. Доверете се на интуицията. Ако към нещо почувствате неприязън не го правете. 25-и започва с проблеми за родените в третата декада. Искате или не, но ще се наложи да правите услуги и да се съобразявате с нечии изисквания. Качвате кръвното и адреналина. На 26-и не провеждайте събрания и не участвайте в преговори с подставени лица. Каквото се направи на четири очи, то ще успее. В четвъртък се отдайте на светски дела, хапнете си добре, радвайте се на приятни моменти с приятели и близки. Но най-силният ви ден е 28-и. Подписаните договори ще ви обезпечат, ще донесат пари и повишение. Някой заминава за чужбина.

Риби 20 февруари – 20 март

Съботният ден ще ви донесе възможност да приключите със старите ангажименти и да се разплатите. Другите се страхуват да действат, а това ви дава възможност да направите последната крачка към целта. За неделя сутрин планирайте посещения на добра воля. Върнете си дълговете, направете жестовете, които близките очакват от вас. Вечерта не влизайте в полето на чуждата отговорност и предпочитания, не давайте непоискани съвети. На 24-и интуицията ще върши полезна работа, ще ви посочва какво да вземете, от какво да бягате, какво да ядете и към какво да не посягате. Вечерта проведете разговори, които ще помогнат утре да сте първи на опашката за късмет. На 25-и до обед всяка инициатива ще е успешна, но след това ще срещате открито и прикрито противопоставяне. Ще се появяват неочаквани конкуренти, които ще се опитват да ви елиминират от играта. От 26-и Меркурий ще ви гледа в опозиция от знака на Девата. Ще се налага да влагате повече пари, усилия и труд в планираните начинания. На 26-и сте на прага на фатално привличане и среща, която може за дълго да ви окове във веригите на неравностойните и губещи връзки. Най-лошият ден за нови запознанства, за сключване на нови договори и брак. 27-и не започва както очаквате, но до вечерта нещата ще се оправят. В петък сте близо до покровител. Правото е на ваша страна.

Източник: monitor.bg

Continue Reading

България

ПЕРНИК. МЪЖ И ЖЕНА ХАПВАТ СУПА, НО ЖЕНАТА СЪРБА ЗВУЧНО

Published

on

Перник.
Мъж и жена хапват супа, но жената сърба звучно.
Мъжът става, плясва й шамар и си сяда.
– Ама… Защо! ?
– Сърбаш!

Продължили, жената внимава и след минута – пляяяс, още по-силен шамар.
– Какво сега!? – СЪРБАААШ!
Продължил той, но на жената й писнало и оставила лъжицата.
След минутка – пак зверска плесница…
– Ее, ама сега не съм направила нищо!
– Само като се сетя как сърбашеееее…

Continue Reading

Любопитно

Лудия репортер съобщи дългоочаквана новина за семейството си (СНИМКА)

Published

on

Лудия репортер Даниел Петканов сподели с последователите си в социалните мрежи новина, която предизвика у едни радостни възгласи, докато други останаха скептици. „Нямах търпение да споделя с вас дългоочакваната новина!!!

С Александра ще си имаме дете. Бременен съм в 4-тия месец „, написа Петканов и предизвика вълна от коментари в мрежата.

Припомняме, че след като двамата имаха скандална раздяла, заради изневерите на Александра, а по-късно по време на Вип Брадър се сдобриха и ожениха, сега вероятно идва и логичното продължение на връзката им.

Все пак потребителите на социалните мрежи са скептици, че това е някаква новина.

Един от тях дори е споделил пост на Петканов, в който той е публикувал снимка на видеозон от декември миналата година.

Това означава, че ако половинката на Лудия репортер ще става майка, то това е, както се казва, вчерашна новина.

Някой от потребителите се и шегуват с израза на Петканов, че той е „бременен“ и питат Алекс ли е бащата. Не липсват и пиперливи подмятания, свързани с бухната им връзка в миналото.

Continue Reading

Любопитно

МИСТЕРИЯТА Е РАЗБИТА! Всички се чудехме, но изтече чак сега! Ето какво ще се случи на финала на сериала Сега и завинаги

Published

on

B ĸpaйнa cмeтĸa Hyp и Ийт вce пaĸ ycпявaт дa ce oжeнят Kaĸтo вeчe знaeтe финaлът нa xитoвия cepиaл, излъчвaн в eфиpa нa Би Tи Bи – „Ceгa и зaвинaги“, e близo.

B пoнeдeлниĸ, ĸoгaтo щe бъдe излъчeн пocлeдният eпизoд oт cepиaлa „Ceгa и зaвинaги“, зpитeлитe щe cтaнaт cвидeтeли нa дocтa дpaмaтични cъбития.

Πpeдcтoи изнeнaдвaщ oбpaт в живoтa нa няĸoи oт глaвнитe лицa. Kaĸтo знaeтe в пeтъчния eпизoд Фъpaт пpeдyпpeди Иджлял, чe мaйĸa й гoтви нeщo гoлямo. Aйтюл oбaчe в типичния cи cтил нe ocтaви нeщaтa нa cлyчaйнocтитe нa cъдбaтa и издъpпa тeлeфoнa oт pъĸaтa нa дъщepя cи.

Cлeд ĸaтo пpeдyпpeди Фъpaт, тя пoвиĸa Ийт и мy дaдe тeлeфoнa нa Иджлял пoд пpeтeĸcт, чe няĸaĸъв мaниaĸ я тopмoзи. Aйтюл нacтoя Ийт дa cмeни нoмepa нa cъпpyгaтa cи, a тoй дa взeмe тoзи нa Иджлял, зa дa ce paзпpaви c „мaниaĸa“.

B пocлeдния eпизoд нa „Ceгa и зaвинaги“ в пoнeдeлниĸ, зpитeлитe щe видят ĸaĸ Ийт cъвeтвa Иджлял дa зaдъpжи щacтиeтo, c ĸoeтo я дapявa Фъpaт. Cлeд ĸaтo Aйтъл пoлyчaвa cъoбщeниe oт Фиĸpeт, тя й пpeвeждa пapитe.

C нeя вeщицaтa имa yгoвopĸa дa yнищoжи Hyp. Джaxит ce пpибиpa и чyвa дyмитe нa Haзaн, ĸoятo нacъpчaвa Haзлъ дa пpoдължи дa лъжe, изĸapвaйĸи Eлмaз oпacнo лyдa. Paзбиpaйĸи иcтинaтa Джaxит гoни Haзaн и ce вpъщa пpи Eлмaз. Bpъщa й бeбeтo и зaeднo c Haзлъ иcĸaт пpoшĸa oт нeя.

Meждyвpeмeннo Ямyp и Eмин ycпявaт дa пpинyдят Hyp и Ийт дa ce cpeщнaт в pecтopaнт. Двaмaтa ycпявaт дa ce cдoбpят зa пopeдeн път. Ha вpъщaнe Aйтюл зaплaшвa Hyp c пиcтoлeт.

Tя oбaчe paзбиpa, чe пpecтъплeниятa й ca paзĸpити. Πpи oпитa й дa yбиe Hyp, ĸypшyмът зacягa Ийт. Cлeд ĸaтo Aйтюл ce пpoщaвa c дъщepя cи, cлaгa ĸpaй нa живoтa cи. Tpи мeceцa пo-ĸъcнo Фъpaт пoceщaвa пcиxиaтpичнaтa ĸлиниĸa, в ĸoятo e нacтaнeнa Иджлял. Toй й oбeщaвa, чe cлeд ĸaтo ce възcтaнoви, щe зaживeят зaeднo c Mepт. B дoмa нa Hyp вдигaт cвaтбa.

Ямyp ce пoявявa c Eмин, a Яpeн c нoв мъж. Джaxит yвeщaвa Eлмaз дa мy пpocти и я ĸaни нa пиĸниĸ зaeднo c Haзлъ и бeбeтo. Haĸpaя Hyp и Ийт вce пaĸ ycпявaт дa ce oжeнят.

Continue Reading
Advertisement

Интересни

България2 седмици ago

Първи СНИМКИ от злокобното място, където са открили убитата журналистка Виктория

Второ денонощие продължава разследването на жестокото убийство на 30-годишната Виктория Маринова, административен директор и водеща в телевизия ТВН. В Русе...

България1 месец ago

Ловец и свещеник са на лов за зайци

Ловец и свещеник са на лов за зайци. Ловецът изкрещява: – ЗАЕК! – стреля,стреля,стреля, но не уцелва. Започва да се...

България1 месец ago

Климатологът Рачев обяви каква зима ни чака. Прогнозата е, че тази зима ще бъде

Очаква ни нормална есен, в повечето случаи топла. Това каза пред Novini.bg климатологът проф. Георги Рачев. Поне до края на...

България1 месец ago

Могъщ ход на ГЕРБ срещу БСП! Вдигат заплатите с 10 % още в

10-процентно увеличение на заплатите в бюджетната сфера от януари 2019 г. прогнозира днес министърът на финансите Владислав Горанов на фона...

България1 месец ago

Щерката на Глория показа плът (Снимки 18 плюс)

Симона Загорова видя, че без скандал трудно се стига до голям успех в шоубизнеса и реши да покаже плът. Напоследък...

България1 месец ago

Историята на 43-годишната Милена разплака всички във „Фермата“

Милена е на 43 години, от Кюстендил и по професия е лесовъд. Известна сред близките си като „Горския“, днес тя...

България1 месец ago

Гръмна сега: Жестоко убийство след пиянски скандал. Ето кого изловиха

За часове плевенски криминалисти под ръководството на окръжен прокурор са разкрили извършител на убийството на 52-годишен мъж от Плевен, съобщиха...

България1 месец ago

3-ТЕ ЗОДИИ, НА КОИТО ИМ ПРЕДСТОИ РАЗДЯЛА

…за по-добро! Скоро ще срещнете истинската любов. Засега обаче трябва да мислите за раздялата като за свежо начало и да...

България1 месец ago

Има го навсякъде около нас, а не знаем колко е ценно! Спестява ни хиляди левове годишно от

За какво се ползва билката Дафинов лист ?  При болки в ставите. За краката. При проблеми със стомаха. За здрава...

България1 месец ago

Изнесоха шокиращи кадри от най-скъпото имение в Източна Европа: на Арабаджиеви! (Тънат в лукс и злато – МНОГО СНИМКИ)

Ветко и Маринела Арабаджиеви буквално са тънели в лукс и злато! Втори Версай – в това са се опитали да...

България1 месец ago

Кое превърна бияча от Слънчев бряг Дани от любящ син в чудовище за броени часове!

Британецът Дани Джеймс Нот, който нападна инвалид в луксозен хотел в Слънчев бряг, е претърпял пълна метаморфоза за по-малко от...

България1 месец ago

Жестоко убийство след пиянски скандал в Плевен! Ето кого изловиха

За часове плевенски криминалисти под ръководството на окръжен прокурор са разкрили извършител на убийството на 52-годишен мъж от Плевен, съобщиха...

България1 месец ago

Разпространява се като мълния! Слави изпя личната си драма във „Фейсбук“. Връща ми се за

източник: Факти.бг „Затова“ е името на новия проект на Слави Трифонов и Ку-Ку бенд. Песента и видеото бяха представени на официалната...

България1 месец ago

Новата Лада Нива е като космически кораб, с много екстри, а струва едва

Второто поколение на Lada 4×4 ще бъде по-скъпо от стария модел, но въпреки това ще остане едно от най-евтините предложения...

България1 месец ago

Вижте уникалното имение на Ветко Арабаджиев в Сен Тропе, което струва 17 милиона евро! (СНИМКИ)

Пловдивският бизнесмен може се похвали с уникално имение в едно от райските кътчета на Земята – Сен Тропе. Ветко Арабаджиев...

България1 месец ago

МИСТЕРИОЗЕН ВЪЗХОД! Ветко Арабаджиев – от обикновен шофьор до най-богатия Българин! Ето как е станало!

Бизнесменът Ветко Арабаджиев има досие в бившите тайни служби, което по-късно е унищожено в нарушение на закона. За бившите служби...

България1 месец ago

Скандал във „Фермата“: Един от участниците: Не е имало турско робство, имало е присъствие

Жестока разправия се разпали още на старта на риалитито „Фермата“, а участниците вътре вече са се наежили срещу българомохамеданина Нури....

България1 месец ago

Кристин Илиева: Дивна ми направи невероятен подарък за рождения ден!

Моделът Кристин Илиева призна, че има приятел, който е с нея още преди жестоката катастрофа на 12 март. „Скоро ще...

България1 месец ago

Шок и ужас: Бежанец изнасили козата Милена в Странджанско, пастир го бие с гега и плаче

Бежанец бе спипан от възрастен пастир да мърсува с коза от стадото му посред бял ден. Срамната история се разиграла...

България1 месец ago

В момента радостта е много голяма за цяла България! Забравих за всички проблеми. Обявиха: Имаме нов

Българският талант Адриан Андреев записа нов огромен успех за българският тенис. Андреев и неговият партньор Антон Матушевич от Великобритания нямат...

Advertisement

Trending