Don't Miss

Всички търсят Кристина! Младото момиче е в неизвестност от дни! Преди малко обявиха, че тя е

   

Всички търсят Кристина! Младото момиче е в неизвестност от дни! Преди малко обявиха, че тя е

trafficnews.bg

Изчезналата в Пловдив 28-годишна Кристина е  пианистка от София, научи TrafficNews.bg. Тя е студентка, а в свободното си време се занимава основно с музика. Често участва в различни политически протести. Страст са й концертите на ново изгряващи рок и пънк банди. Девойката посещавала култовите клубове в столицата, където звучи музика на живо, допълва trafficnews.bg.

28-годишното момиче живее в наследствения си апартамент близо до НДК. Тя отдавала една от стаите на свои колеги от университета.

Приятели описват Кристина пред TrafficNews.bg, като интересна, интелигентна и много ерудирана млада дама.  Говерела свободно няколко езика. В домът си има огромна библиотека, наследство от родителителите й

Към момента не се знае какво е правела в Пловдив. Момичето има роднини, но те живеят в София.

Припомняме, че  Кристина Попска е била видяна за последно в Пловдив на 28 ноември. Същият ден е напуснала дома си и от тогава е в неизвестност. Младата жена е висока около 168 см, с дълга кестенява коса и зелени очи. Била е облечена със сиво палто, рокля в черно и жълто, обута с боти.

Хората, които имат повече информация за издирваната жена, могат да подават сигнали на тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР.

 

                break } } else { }

This site is protected by wp-copyrightpro.com