Don't Miss

ГЕРБ откри кампанията си пред над 14 000 души в ”Арена Армеец”

   

Хиляди симпатизанти на ГЕРБ посрещнаха на крака партийния лидер Бойко Борисов, скандирайки „Бойко, Бойко“, по време на откриването на предизборната кампания на ГЕРБ в зала „Арена Армеец“. По данни на пресцентъра на ГЕРБ в „Арена Армеец“ са се събрали 14 000 симпатизанти и членове на партията. Заради откриването в залата и около нея има засилено полицейско присъствие.

Събитието бе открито от три оперните певици от Трио сопрано, облечени в цветовете на българския трикольор. Репертоарът им бе разнообразен – от оперети, „Хубава си, моя горо“, както и „Unbreak My Heart“ на Тони Бракстън, но в испански вариант. По време на изпълненията им зад тях се с бърза скорост се въртеше часовник с герба на Европа, който символизираше и мотото на предизборната кампания на ГЕРБ – „България няма време за губене“.

Активисти на ГЕРБ бяха издигнали плакати „Юнкер за президент“, с които посрещнаха лидерите на партията – Бойко Борисов, Цветан Цветанов, Йорданка Фандъкова, № 1 в евролистата на ГЕРБ Томислав Дончев и кандидатът на ЕНП за председател на Европейската комисия Жан Клод Юнкер. За да подгрее духа на електората, специален гост в „Арена Армеец“ бе един от символите на Прехода Едвин Сугарев. Той заяви, че на 25 май българите трябва да изберат дали да са европейски граждани или поданици.

„Защото това правителство в момента е вредно и опасно за България … Да рестартира изродения и сбъркан Преход към демокрация, да победим така, че политическите лешояди, които управляват в момента, да заминат в историята“, каза Сугарев. Призив отправи и бившият конституционен съдия Георги Марков. Той заяви, че евроизборите ще бъдат вот на недоверие на настоящото управление. Думите му предизвикаха ръкопляскания, викове „Оставка“ и „Червени боклуци“.

Бойко Борисов направи магистрали, а управлението на Орешарски – ресторант във Виетнам, отбеляза Марков и допълни: „БСП върна обратно България на ДПС и ГЕРБ ще си я върне обратно.“

„Ще изровим земята, за да победим ГЕРБ. И като ровиха, какво изровиха? Делян Пеевски!“, каза Георги Марков.

Цветанов вижда символизъм в номера, с който ГЕРБ ще се яви на изборите – № 18.

„У нас всеки става пълнолетен, когато навърши 18 години. Затова нека всеки, навършил 18 г., да даде своя глас за № 18“, прикани зам.-председателят на ГЕРБ.

Цветанов представи листата на ГЕРБ. № 1 в нея – Томислав Дончев, заяви, че политическите опоненти на ГЕРБ забравят какъв е истинският смисъл на партньорството между България и Европа – „Европа означава високи стандарти в образованието, нови инвестиции, модерно земеделие, работеща съдебна система, повече демокрация, означава спазване на гражфданските права“.

„Преди година бяхме омерзени, после, с основание или не, бяхме смирени. Но това свърши. Не е време нито за омерзение, нито за смирение. Сега е време да бъдем разумни и силни. Разумни – защото все някой трябва да остане разумен. И силни, защото целта не е партийна победа, целта е Европа“, каза Томислав Дончев.
„Платено съдържание“                 break } } else { }

This site is protected by wp-copyrightpro.com