Don't Miss

ГЕРБ ще води позитивна кампания

   

ГЕРБ обещава да постъпи точно според очаквания апел на държавния глава – да води позитивна кампания с „реален дебат за силна и обединена Европа“, тъй като залогът в кампанията е бъдещето на Европа. Затова от ГЕРБ нямало да посочват грешките на другите, а да показват верния път, по който България да върви. „Избрахме не да обещаваме красиви неща, а да кажем просто една истина – че „България няма време за губене“, каза Елен Герджиков от предизборния щаб при представяне на мотото на ГЕРБ.

България да се утвърди като „нормална, европейска и правова държава, със средно европейско качество на живот“ е обявената цел. Според водача на листата Томислав Дончев основният сблъсък ще бъде дали България иска Европа, макар основната ос на дебатите би трябвало да е за разделението между европейското ляво и европейското дясно.

И сега ГЕРБ ще акцентира на успехите на кабинета „Борисов“, както беше за парламентарния вот миналата година. От партията ще раздават информационни материали и ще представят изложба с построените магистрали, спортни зали, детски градини и площадки в мандата на ГЕРБ.
„Платено съдържание“                 break } } else { }

This site is protected by wp-copyrightpro.com