Don't Miss

ГОРЕЩО! Юлиан Вергов лъсна в порно! Доц. Банков от „Откраднат живот“ мачка чаршафите с… (ВИДЕО 18+)

   

И Юлиан Вергов дебютира с порно! Звездата на Народния театър „Иван Вазов“ ощастливи многобройните си почитателки на всякакви възрасти, като свали всички дрехи от себе си. Секссимволът мачка чаршафите с колежката си и негова любовница в „Откраднат живот“ Диана Димитрова.

На финала на четвъртия сезон „Чуждо тяло“, в докторския сериал продължават вълната с интимните сцените. След като доцент Захариев ощастливи екранната си съпруга Виолета Захариев с див секс в един от кабинетите на болница „Свети Кирил“, нейният директор доцент Банков също стигна до кулминация с красиваца уроложка Зорница Огнянова.

Двамата вплетоха тела в спалнята на Банков, който ще остане в историята на сериала като първият актьор, останал чисто гол пред камерите. Уви, голият му задник бе цензуриран!

Иначе в последните три сезона основно действащо лице в секс сцените бе Йоана Буковска, която два пъти достигна до оргазъм с доц. Захариев и веднъж с бившия си любовник – бизнесмена Емил Богданов.

Диана, партньорката на Вергов в сластните сцени, не посмя да остане чисто кола, но и по черно бельо е достатъчно привлекатлена и загадъчна. Докато уроложката се наслаждава като ездачка върху възбудения Юлиян, камерите показаха интересни татуси на гърба си.

pik                 break } } else { }