Don't Miss

Дневен хороскоп 15 декември 2017: Големи успехи за ТРИ зодии …

   

Овен

Този петък не предприемайте сериозни стъпки без да сте съгласували действията си с половинката ви, особено ако касаят връзката ви. Не забравяйте, че сте двама, в противен случай може да предизвикате прекалено сериозен разговор.

Телец

Присъствието ви днес ще зарадва изключително много някого. Следете за съответна реакция, защото може да пропуснете важен момент, който да разнообрази съществено живота ви.

Близнаци

През този ден може да преживеете неясноти с документи. Проверявайте добре адреса и цялата информация, с която боравите. Това ще ви даде още един шанс да проверите грешките си.

Рак

Затишието пред буря е напрягащо, затова сами си измислете по-активно занимание, в което да вложите енергията си. Нека бъде по ваше желание, за да избегнете то да ви бъде натрапено от някой друг.

Лъв

Почивката е задължителен елемент от работната седмица и започнете да мислите за нея отсега. Заслужавате най-добрия начин да отдъхнете, така че не жалете средства да се разтовари възможно най-комфортно.

Дева

Едно кратко пътешествие ще ви се отрази добре. Ако не е възможно да го започнете още в петъчния ден помислете, къде бихте могли да отидете през уикенда поне за едно денонощие.

Везни

Опитайте се да не натрапвате възгледите си, колкото и да сте сигурни, че сте прави. Не забравяйте, че докато човек не премине сам някои пътеки няма как да разбере нещата.

Скорпион

Положението не е толкова черно, колкото си го представяте. Бъдете истински добронамерени. Докато отвътре ви изпълва негативизъм, няма как и около вас да просветне.

Стрелец

Бъдещето ще покаже дали сте били прави, а до тогава спазвайте правилата и добрия тон. В противен случай в един момент няма да ви е ясно кое защо се случва и най-вече от какво са произлезли някои последици.

Козирог

Този петък се въздържайте от излишества. Това се отнася, както за храни, така и за напитки. Особено внимателни бъдете с новите продукти, които опитвате за първи път.

Водолей

Навлизате в положителен период, който започва да ви носи първите сладки плодове. Заслугата е изцяло ваша, но продължавайте в същия дух, защото това е вашият път. Само в началото е трудно.

Риби

Този петък отметнете, колкото се може повече задачи. Не си мислете, че през уикенда ще имате време за нещата, които сте планирали. А и това е време за почивка, а не за работа.                 break } } else { }

This site is protected by wp-copyrightpro.com