Connect with us

Любопитно

Довечера в „Сега и завинаги“, втори сезон, 53-и епизод: Нур и Ийт се сдобряват, но решават да крият връзката си

Published

on

Довечера от 20:00 часа по БТВ ще бъде излъчен 53-и епизод от втория сезон на хитовия турски сериал „Сега и завинаги„. Какво се случи в предните три серии? Нур научава за скандала, довел до смъртта на Хафизе и пребива Назан (сезон 2, епизод 52); Голяма драма – Хафизе умира след скандал с Назан (сезон 2, епизод 51); Джахит отпраща Елмаз от дома си, Ийт, Нур и Фатих отиват на парти (сезон 2, епизод 50). Ето какво предстои да видите довечера в 53-и епизод на втория сезон на любовната сага.

 Джахит гони Назан от къщата, но Айкюл и Иджлял я защитават. Когато тя си тръгва старата казва, че ще направи всичко възможно да я върне отново при тях. Ийт казва на Иджлял, че ще ходят с Джахит в командировка. Нур също тръгва с тях. Очаква Фатих да я вземе.
Точно тогава двамата братя излизат от къщата и ги виждат. Ийт е изненадан, че ще пътуват с Нур в различни коли. Фатих показва на Нур писмото, но тя вече е заспала в колата. Иджлял и Айкюл следват Ийт към мястото, където отиват. Докато тече семинарът двете очакват шефа да се появи във фоайето на хотела. Иджлял излиза на разходка. Нур също. Ийт я последва. Тя му показва записките, но от тетрадката изпада писмото.
Ийт го чете пред нея. Тя се смее, а той се съсипва от ревност. Нур му казва, че когато го е писала е била на 12 години. Айкюл ги забелязва. Нур му казва, че е било отдавна. Пита го директно дали я иска. Ийт я прегръща и я целува. Айкюл също се вбесява на гледката, която представляват двамата влюбени. В последния момент спира дъщеря си и я връща в хотела. Ийт казва на Нур, че всичко вече е в миналото и той няма да ѝ обръща гръб.
Двамата заявяват, че никога няма да се откажат един от друг. Иджлял търси Ийт, но той не си вдига телефона. Айкюл казва, че е време да отидат на спа. Втората част на семинара започва без двамата влюбени. Те се разхождат покрай езерото и реката. Возят се на файтон в мразовития ден. После се разхождат по замръзналия сняг и сядат на една пейка. Ийт я пита как му е простила. Тя казва, че за нея е дошла пролетта въпреки снега. Ийт отново я пита какво се е променило и какво е станало, за да му прости, защото той не може да го направи. Тя му отговаря да забрави всички лъжи и игри.

Майка и дъщеря са в сауната. Иджлял казва, че няма да остави Нур да ѝ отнеме Ийт. Айкюл се чуди как да върне дъщеря си на земята. Нур се притеснява за Мерт. Чуди се как детето ще я приеме. Ямур обследва къщата. Търси какво да открадне. Мерт ѝ прави забележка. Момичето връща нещата. Мерт я пита какво е това на лицето ѝ. После я води да играят заедно. Ямур е изненадана. Нур предлага да се крият.

Ийт отказва, но тя го убеждава да го правят заради детето. Иджлял не издържа да чака и прекъсва процедурите с надежда да се види с Ийт. Ямур играе футбол с Мерт. Когато рита топката тя излиза от оградата и спира при Емин. Той рита топката. Мерт настоява заедно да играят. Ямур се съгласява да преместят играта в дома на съседите. На излизане от СПА центъра Айкюл и Иджлял се срещат с Фатих и Джахит.

Иджлял веднага започва да разпитва за Ийт. Фатих ѝ отговаря, че не знае къде е шефът. Когато Нур и Ийт влизат в хотела, двамата се срещат с Иджлял и Айкюл. Ийт казва, че не е знаел за това положение. Иджлял настоява да разбере къде са останалите колеги. Айкюл едва удържа Иджлял да не се нахвърли върху Нур. На вечеря Джахит иска да поговори с Нур. Той се извинява на момичето, моли я за помощ, за да се свърже с Елмаз. Тя му отговаря, че не го интересува Елмаз, а само бъдещето му дете. Нур кани Фатих да излязат след вечеря на разходка.

Той ѝ казва, че Иджлял е разбрала и я пита дали си е струвало. Нур споделя с Фатих, че са се сдобрили с Ийт. После му дава писмото. Иджлял моли Ийт да се разходят край езерото. Те виждат Нур да разговаря с Фатих. Иджлял отново се опитва да убеди Ийт, че двамата имат връзка. Той отново ревнува. Ийт праща съобщение на Нур. Тя се стяга и решава да се прибере в хотела, но връща писмото си на Фатих.

Ийт обещава на брат си, че ще говори с Елмаз. Джахит разбира, че най-после Ийт се е сдобрил с любимата си. Иджлял е обнадеждена, че заради немския турчин ще се спаси от съперницата си.

След като пристигат в Истанбул всички отиват във фирмата. Персоналът продължава с клюките срещу Нур. Ийт им прави забележка и вика Нур в кабинета си. Там той я прегръща и я целува. Айкюл е в кофти настроение. Фърат звъни на Иджлял, но тя не му вдига телефона. Ямур продължава да дебне какво да открадне. Прислугата коментира, че им е писнало да лъскат сребърни прибори. Сестрата на Ийт ги наблюдава къде оставят сребърните съдове. После ги взима и ги слага в раницата си. Иджлял и Айкюл се връщат в къщата. Ямур излиза. Минава покрай тях, но лелята не ѝ обръща внимание.

 

Източник: skafeto.com
Continue Reading

България

Виц – Имало едно време три приятелки

Published

on

Имало едно време три приятелки.

– Първата се омъжила по любов, но постоянно не ѝ стигали парите и луксозният живот.

– Втората се омъжила по сметка, но вечно ѝ липсвали внимание и романтични чувства.

– Третата въобще не се омъжила и тайно завиждала на другите две.

– А каква е поуката? Няма поука! Ама и угодия също няма.

Continue Reading

България

Млада красавица изнасили и ограби таксиметров шофьор!

Published

on

23-годишната американка Британи Картър от Фриймонт, Охайо  е арестувана и подсъдима по дело за изнасилване и грабеж на таксиметров шофьор. Инцидентът е станал в град Лима в края на януари тази година, съобщава „Дейли Мейл“

 Според информацията от полицията, на 28 януари през нощта, Картър заедно с двама чернокожи мъже си поръчват такси по телефона.  По време на пътуването единият от мъжете Кори Джексън заплашва с нож 29-годишния шофьор, за да го обере като в същото време жената се възползвала от ситуацията и принудила таксиджията да прави любов с нея. Преди да изчезнат, тримата нападатели успяват да задигнат и $32 от джоба на жертвата.

Изнасиленият таксиметров шофьор впоследствие отишъл в полицията и разказал за инцидента. Британи Картър и единият от приятелите й били арестувани като специално на жената са повдигнати обвинения за изнасилване и грабеж. Кори Джексън е обвинен в грабеж и съучастничество в изнасилването.Според следствието обвиняемата „целенасочено е принудила“ шофьора да прави любов „със сила или със заплаха“.

Continue Reading

България

Ето я й майката на Юлиян Златев от Игри на волята, която всички обвиняват за ужасното поведение на сина й (снимки)

Published

on

Ирина Костова. Така се казва жената, виновна за агресивното поведение, нападателност и язвителен език на учителя по физическо в „Игри на волята“.

Майката на Юлиян Златев, за която всички от племето му смятат, че му е нанесла сериозна психическа травма в детството. Самият Юлиян също признава, че не се е грижила добре за него. Той рядко говори за нея и фактите са оскъдни. Единствено „Галерия“ успя да разбере коя е тя.

Днес Ирина е учителка в плевенско спортно училище и живее добре, но когато Юлиян е бил малък, животът е бил доста по-тежък. Отглежда го сама, тъй като татко му Огнян Златев работи в София и гради кариера.

„Живеехме много бедно. Буквално скитах по улиците гол, бос и гладен“, спомня си Юлиян. В последствие момчето заживява с баща си, който води охолен живот в столицата благодарение на лекарската си професия. От този миг майката на Юлиян нито веднъж не го потърсва.

В „Игри на волята“ той разказа, че неотдавна се е свързала с него и се видели. Тогава разбира, че си е осиновила дете. Момче, на което да даде това, от което навремето е лишила Юлиян. А именно – майчина обич и ласки.

По информация на „Галерия“ 51-годишната Ирина осиновява малкия Детелин,

когато е едва на няколко месеца. Днес момченцето е на 3 годинки и расте в здрава семейна среда. Ирина живее заедно с втория си съпруг и твърди, че еднакво обича и двамата си сина.

„Честит рожден ден на моя по-голям син, на моето смело сърце, моя борец и победител. Благодарна съм на съдбата, че те имам. Бъди жив и здрав и постигай мечтите си!“, пожела Ирина на Юлиян навръх рождения му ден.

„Простил съм й. Но не можах да разбера защо за всичките тези години не ме потърси веднъж, не се поинтересува как съм“, сподели в момент на откровение един от най-комплексните участници в шоуто. Според негови близки някъде дълбоко вътре в него все още тлее огорчение и неприязън, които изплуват на повърхността под формата на агресия към всички жени в обкръжението на Юлиян.

Continue Reading
Advertisement

Интересни

България20 часа ago

Идват студ и сняг!

Новата седмица ще ни донесе застудяване и вероятно валежи от сняг, прогнозира Meteo Balkans. Нови валежи от дъжд и възможни...

България20 часа ago

Споделяйте и помагайте: Издирва се изчезналата 17-годишна Михаела Миткова

ОДМВР-Бургас издирва 17-годишната Михаела Миткова от Камено. Това съобщиха от ОДМВР-Бургас, цитирани от „Фокус“. Тийнейджърката е напуснала дома си на...

България22 часа ago

Побеснял мъж преби и се гаври с жена у дома й пред погледа на 3-годишната й дъщеря

Мъж започнал да пребива брутално жена в собствения й дом и пред очите на 3-годишната й дъщеря. За жителите на...

България7 дни ago

Краят на една ера. Сбогувахме се с култовия Митьо Пищова

Легендарният любител на манекенки и моделки Митьо Пищова се пенсионира. Търновецът обяви, че от следващата година ще взима пенсия и...

България7 дни ago

Предателство във „Фермата“: Какво се случва между Митко и бившата му

Димитъp Kaлaйджиeв oщe пaзи cнимĸитe c бившaтa cи жeнa. Πpoтивнo нa мacoвaтa мoдa дa ce тpият cнимĸи oт coциaлнитe мpeжи...

България1 седмица ago

Събраха парите за лечението на Ванко

Новината бе публикувана днес на фейсбук страницата на “Заедно за Ванко”, която движеше благотворителните инициативи за 14-годишния Иван Тодоров ,...

България1 седмица ago

Танците на мъртвите-Изследване с камера-Тялото продължава да се движи дори година и половина след смъртта –

Учените за първи път заснеха на камера процес на разлагане на труп за година и половина. Това, което видяха, може...

България1 седмица ago

Мария реши да възвърне старите си устни. Ето как изглежда сега (снимки)

Mapия мaxнa филъpитe oт ycтнитe cи cлeд ĸaтo ce paздeли c Гyщepoв Mapия мaxнa cилиĸoнa oт джyĸитe cи. Πo вcичĸo...

България1 седмица ago

Убийство на фолкпевица-Има задържани много хора –

По неофициална информация певицата е убита от гаджето си. На 12 октомври пред бар в Сараево е била убита 25-годишната...

България1 седмица ago

Виц – Имало едно време три приятелки

Имало едно време три приятелки. – Първата се омъжила по любов, но постоянно не ѝ стигали парите и луксозният живот....

България1 седмица ago

Знаете ли защо не бива да изливаме течността над киселото мляко?

Може би сте забелязали, че над самото кисело мляко често се образува странна бяла течност. Повечето от нас имат навика...

България1 седмица ago

Млада красавица изнасили и ограби таксиметров шофьор!

23-годишната американка Британи Картър от Фриймонт, Охайо  е арестувана и подсъдима по дело за изнасилване и грабеж на таксиметров шофьор....

България1 седмица ago

Несметното наследство на Стефан Данаилов

Днес, когато в памет на незабравимия Стефан Данаилов съболезнования постоянно заливат социалните мрежи, единствената утеха за болката от раздялата с...

България1 седмица ago

Шумахер се събуди след 6-годишна кома

Почти шест години седемкратният шампион във Формула 1 Михаел Шумахер беше в състояние на кома. Наскоро автомобилнияст състезател беше отведен...

България1 седмица ago

Покъртителна изповед! Проговори доведеният син на Стефан Данаилов

„Откакто започна да преподава в НТФИЗ, му казват „мастър“, което много мразя. Думата означава и „господар“, а той е учител....

България1 седмица ago

Ужасяваща смърт в Карловско!

Сбиване между две компании, едната от които много пияна, е завършило със смърт в карловското село Бегунци. В петък следобед...

България1 седмица ago

„Фермата“ се срина!

Две седмици преди финала на риалитито „Фермата“ състезателите загърбиха враждите и се обединиха срещу ловка измамница. Всички скочиха срещу бившата...

България1 седмица ago

Собственик на кафене дрогира и изнасили 16-годишна сервитьорка и я накарал да мълчи

Полиция е арестувала 45-годишен мъж по обвинение за повтарящо се изнасилване на непълнолетно лице и притежание на наркотици. За човека,...

България1 седмица ago

Влоши се състоянието на Стоянка Мутафова

Актрисата Добрина Гецова смени комедийната прима Стоянка Мутафова в постановката „Скакалци“, съобщава „Телеграф“. Ролята на тъща на Любо Нейков, която...

България1 седмица ago

Студ от неделя, снегът идва във вторник

По-студени въздушни маси от Централна Европа ще понижат температурите, първия сняг можем да очакваме във вторник и сряда. Мощен антициклон...

Advertisement

Trending