Connect with us

Любопитно

Довечера в „Сега и завинаги“, втори сезон, 53-и епизод: Нур и Ийт се сдобряват, но решават да крият връзката си

Published

on

Довечера от 20:00 часа по БТВ ще бъде излъчен 53-и епизод от втория сезон на хитовия турски сериал „Сега и завинаги„. Какво се случи в предните три серии? Нур научава за скандала, довел до смъртта на Хафизе и пребива Назан (сезон 2, епизод 52); Голяма драма – Хафизе умира след скандал с Назан (сезон 2, епизод 51); Джахит отпраща Елмаз от дома си, Ийт, Нур и Фатих отиват на парти (сезон 2, епизод 50). Ето какво предстои да видите довечера в 53-и епизод на втория сезон на любовната сага.

 Джахит гони Назан от къщата, но Айкюл и Иджлял я защитават. Когато тя си тръгва старата казва, че ще направи всичко възможно да я върне отново при тях. Ийт казва на Иджлял, че ще ходят с Джахит в командировка. Нур също тръгва с тях. Очаква Фатих да я вземе.
Точно тогава двамата братя излизат от къщата и ги виждат. Ийт е изненадан, че ще пътуват с Нур в различни коли. Фатих показва на Нур писмото, но тя вече е заспала в колата. Иджлял и Айкюл следват Ийт към мястото, където отиват. Докато тече семинарът двете очакват шефа да се появи във фоайето на хотела. Иджлял излиза на разходка. Нур също. Ийт я последва. Тя му показва записките, но от тетрадката изпада писмото.
Ийт го чете пред нея. Тя се смее, а той се съсипва от ревност. Нур му казва, че когато го е писала е била на 12 години. Айкюл ги забелязва. Нур му казва, че е било отдавна. Пита го директно дали я иска. Ийт я прегръща и я целува. Айкюл също се вбесява на гледката, която представляват двамата влюбени. В последния момент спира дъщеря си и я връща в хотела. Ийт казва на Нур, че всичко вече е в миналото и той няма да ѝ обръща гръб.
Двамата заявяват, че никога няма да се откажат един от друг. Иджлял търси Ийт, но той не си вдига телефона. Айкюл казва, че е време да отидат на спа. Втората част на семинара започва без двамата влюбени. Те се разхождат покрай езерото и реката. Возят се на файтон в мразовития ден. После се разхождат по замръзналия сняг и сядат на една пейка. Ийт я пита как му е простила. Тя казва, че за нея е дошла пролетта въпреки снега. Ийт отново я пита какво се е променило и какво е станало, за да му прости, защото той не може да го направи. Тя му отговаря да забрави всички лъжи и игри.

Майка и дъщеря са в сауната. Иджлял казва, че няма да остави Нур да ѝ отнеме Ийт. Айкюл се чуди как да върне дъщеря си на земята. Нур се притеснява за Мерт. Чуди се как детето ще я приеме. Ямур обследва къщата. Търси какво да открадне. Мерт ѝ прави забележка. Момичето връща нещата. Мерт я пита какво е това на лицето ѝ. После я води да играят заедно. Ямур е изненадана. Нур предлага да се крият.

Ийт отказва, но тя го убеждава да го правят заради детето. Иджлял не издържа да чака и прекъсва процедурите с надежда да се види с Ийт. Ямур играе футбол с Мерт. Когато рита топката тя излиза от оградата и спира при Емин. Той рита топката. Мерт настоява заедно да играят. Ямур се съгласява да преместят играта в дома на съседите. На излизане от СПА центъра Айкюл и Иджлял се срещат с Фатих и Джахит.

Иджлял веднага започва да разпитва за Ийт. Фатих ѝ отговаря, че не знае къде е шефът. Когато Нур и Ийт влизат в хотела, двамата се срещат с Иджлял и Айкюл. Ийт казва, че не е знаел за това положение. Иджлял настоява да разбере къде са останалите колеги. Айкюл едва удържа Иджлял да не се нахвърли върху Нур. На вечеря Джахит иска да поговори с Нур. Той се извинява на момичето, моли я за помощ, за да се свърже с Елмаз. Тя му отговаря, че не го интересува Елмаз, а само бъдещето му дете. Нур кани Фатих да излязат след вечеря на разходка.

Той ѝ казва, че Иджлял е разбрала и я пита дали си е струвало. Нур споделя с Фатих, че са се сдобрили с Ийт. После му дава писмото. Иджлял моли Ийт да се разходят край езерото. Те виждат Нур да разговаря с Фатих. Иджлял отново се опитва да убеди Ийт, че двамата имат връзка. Той отново ревнува. Ийт праща съобщение на Нур. Тя се стяга и решава да се прибере в хотела, но връща писмото си на Фатих.

Ийт обещава на брат си, че ще говори с Елмаз. Джахит разбира, че най-после Ийт се е сдобрил с любимата си. Иджлял е обнадеждена, че заради немския турчин ще се спаси от съперницата си.

След като пристигат в Истанбул всички отиват във фирмата. Персоналът продължава с клюките срещу Нур. Ийт им прави забележка и вика Нур в кабинета си. Там той я прегръща и я целува. Айкюл е в кофти настроение. Фърат звъни на Иджлял, но тя не му вдига телефона. Ямур продължава да дебне какво да открадне. Прислугата коментира, че им е писнало да лъскат сребърни прибори. Сестрата на Ийт ги наблюдава къде оставят сребърните съдове. После ги взима и ги слага в раницата си. Иджлял и Айкюл се връщат в къщата. Ямур излиза. Минава покрай тях, но лелята не ѝ обръща внимание.

 

Източник: skafeto.com
Continue Reading

България

ПЕРНИК. МЪЖ И ЖЕНА ХАПВАТ СУПА, НО ЖЕНАТА СЪРБА ЗВУЧНО

Published

on

Перник.
Мъж и жена хапват супа, но жената сърба звучно.
Мъжът става, плясва й шамар и си сяда.
– Ама… Защо! ?
– Сърбаш!

Продължили, жената внимава и след минута – пляяяс, още по-силен шамар.
– Какво сега!? – СЪРБАААШ!
Продължил той, но на жената й писнало и оставила лъжицата.
След минутка – пак зверска плесница…
– Ее, ама сега не съм направила нищо!
– Само като се сетя как сърбашеееее…

Continue Reading

Любопитно

Лудия репортер съобщи дългоочаквана новина за семейството си (СНИМКА)

Published

on

Лудия репортер Даниел Петканов сподели с последователите си в социалните мрежи новина, която предизвика у едни радостни възгласи, докато други останаха скептици. „Нямах търпение да споделя с вас дългоочакваната новина!!!

С Александра ще си имаме дете. Бременен съм в 4-тия месец „, написа Петканов и предизвика вълна от коментари в мрежата.

Припомняме, че след като двамата имаха скандална раздяла, заради изневерите на Александра, а по-късно по време на Вип Брадър се сдобриха и ожениха, сега вероятно идва и логичното продължение на връзката им.

Все пак потребителите на социалните мрежи са скептици, че това е някаква новина.

Един от тях дори е споделил пост на Петканов, в който той е публикувал снимка на видеозон от декември миналата година.

Това означава, че ако половинката на Лудия репортер ще става майка, то това е, както се казва, вчерашна новина.

Някой от потребителите се и шегуват с израза на Петканов, че той е „бременен“ и питат Алекс ли е бащата. Не липсват и пиперливи подмятания, свързани с бухната им връзка в миналото.

Continue Reading

Любопитно

МИСТЕРИЯТА Е РАЗБИТА! Всички се чудехме, но изтече чак сега! Ето какво ще се случи на финала на сериала Сега и завинаги

Published

on

B ĸpaйнa cмeтĸa Hyp и Ийт вce пaĸ ycпявaт дa ce oжeнят Kaĸтo вeчe знaeтe финaлът нa xитoвия cepиaл, излъчвaн в eфиpa нa Би Tи Bи – „Ceгa и зaвинaги“, e близo.

B пoнeдeлниĸ, ĸoгaтo щe бъдe излъчeн пocлeдният eпизoд oт cepиaлa „Ceгa и зaвинaги“, зpитeлитe щe cтaнaт cвидeтeли нa дocтa дpaмaтични cъбития.

Πpeдcтoи изнeнaдвaщ oбpaт в живoтa нa няĸoи oт глaвнитe лицa. Kaĸтo знaeтe в пeтъчния eпизoд Фъpaт пpeдyпpeди Иджлял, чe мaйĸa й гoтви нeщo гoлямo. Aйтюл oбaчe в типичния cи cтил нe ocтaви нeщaтa нa cлyчaйнocтитe нa cъдбaтa и издъpпa тeлeфoнa oт pъĸaтa нa дъщepя cи.

Cлeд ĸaтo пpeдyпpeди Фъpaт, тя пoвиĸa Ийт и мy дaдe тeлeфoнa нa Иджлял пoд пpeтeĸcт, чe няĸaĸъв мaниaĸ я тopмoзи. Aйтюл нacтoя Ийт дa cмeни нoмepa нa cъпpyгaтa cи, a тoй дa взeмe тoзи нa Иджлял, зa дa ce paзпpaви c „мaниaĸa“.

B пocлeдния eпизoд нa „Ceгa и зaвинaги“ в пoнeдeлниĸ, зpитeлитe щe видят ĸaĸ Ийт cъвeтвa Иджлял дa зaдъpжи щacтиeтo, c ĸoeтo я дapявa Фъpaт. Cлeд ĸaтo Aйтъл пoлyчaвa cъoбщeниe oт Фиĸpeт, тя й пpeвeждa пapитe.

C нeя вeщицaтa имa yгoвopĸa дa yнищoжи Hyp. Джaxит ce пpибиpa и чyвa дyмитe нa Haзaн, ĸoятo нacъpчaвa Haзлъ дa пpoдължи дa лъжe, изĸapвaйĸи Eлмaз oпacнo лyдa. Paзбиpaйĸи иcтинaтa Джaxит гoни Haзaн и ce вpъщa пpи Eлмaз. Bpъщa й бeбeтo и зaeднo c Haзлъ иcĸaт пpoшĸa oт нeя.

Meждyвpeмeннo Ямyp и Eмин ycпявaт дa пpинyдят Hyp и Ийт дa ce cpeщнaт в pecтopaнт. Двaмaтa ycпявaт дa ce cдoбpят зa пopeдeн път. Ha вpъщaнe Aйтюл зaплaшвa Hyp c пиcтoлeт.

Tя oбaчe paзбиpa, чe пpecтъплeниятa й ca paзĸpити. Πpи oпитa й дa yбиe Hyp, ĸypшyмът зacягa Ийт. Cлeд ĸaтo Aйтюл ce пpoщaвa c дъщepя cи, cлaгa ĸpaй нa живoтa cи. Tpи мeceцa пo-ĸъcнo Фъpaт пoceщaвa пcиxиaтpичнaтa ĸлиниĸa, в ĸoятo e нacтaнeнa Иджлял. Toй й oбeщaвa, чe cлeд ĸaтo ce възcтaнoви, щe зaживeят зaeднo c Mepт. B дoмa нa Hyp вдигaт cвaтбa.

Ямyp ce пoявявa c Eмин, a Яpeн c нoв мъж. Джaxит yвeщaвa Eлмaз дa мy пpocти и я ĸaни нa пиĸниĸ зaeднo c Haзлъ и бeбeтo. Haĸpaя Hyp и Ийт вce пaĸ ycпявaт дa ce oжeнят.

Continue Reading
Advertisement

Интересни

България2 месеца ago

Първи СНИМКИ от злокобното място, където са открили убитата журналистка Виктория

Второ денонощие продължава разследването на жестокото убийство на 30-годишната Виктория Маринова, административен директор и водеща в телевизия ТВН. В Русе...

България3 месеца ago

Ловец и свещеник са на лов за зайци

Ловец и свещеник са на лов за зайци. Ловецът изкрещява: – ЗАЕК! – стреля,стреля,стреля, но не уцелва. Започва да се...

България3 месеца ago

Климатологът Рачев обяви каква зима ни чака. Прогнозата е, че тази зима ще бъде

Очаква ни нормална есен, в повечето случаи топла. Това каза пред Novini.bg климатологът проф. Георги Рачев. Поне до края на...

България3 месеца ago

Могъщ ход на ГЕРБ срещу БСП! Вдигат заплатите с 10 % още в

10-процентно увеличение на заплатите в бюджетната сфера от януари 2019 г. прогнозира днес министърът на финансите Владислав Горанов на фона...

България3 месеца ago

Щерката на Глория показа плът (Снимки 18 плюс)

Симона Загорова видя, че без скандал трудно се стига до голям успех в шоубизнеса и реши да покаже плът. Напоследък...

България3 месеца ago

Историята на 43-годишната Милена разплака всички във „Фермата“

Милена е на 43 години, от Кюстендил и по професия е лесовъд. Известна сред близките си като „Горския“, днес тя...

България3 месеца ago

Гръмна сега: Жестоко убийство след пиянски скандал. Ето кого изловиха

За часове плевенски криминалисти под ръководството на окръжен прокурор са разкрили извършител на убийството на 52-годишен мъж от Плевен, съобщиха...

България3 месеца ago

3-ТЕ ЗОДИИ, НА КОИТО ИМ ПРЕДСТОИ РАЗДЯЛА

…за по-добро! Скоро ще срещнете истинската любов. Засега обаче трябва да мислите за раздялата като за свежо начало и да...

България3 месеца ago

Има го навсякъде около нас, а не знаем колко е ценно! Спестява ни хиляди левове годишно от

За какво се ползва билката Дафинов лист ?  При болки в ставите. За краката. При проблеми със стомаха. За здрава...

България3 месеца ago

Изнесоха шокиращи кадри от най-скъпото имение в Източна Европа: на Арабаджиеви! (Тънат в лукс и злато – МНОГО СНИМКИ)

Ветко и Маринела Арабаджиеви буквално са тънели в лукс и злато! Втори Версай – в това са се опитали да...

България3 месеца ago

Кое превърна бияча от Слънчев бряг Дани от любящ син в чудовище за броени часове!

Британецът Дани Джеймс Нот, който нападна инвалид в луксозен хотел в Слънчев бряг, е претърпял пълна метаморфоза за по-малко от...

България3 месеца ago

Жестоко убийство след пиянски скандал в Плевен! Ето кого изловиха

За часове плевенски криминалисти под ръководството на окръжен прокурор са разкрили извършител на убийството на 52-годишен мъж от Плевен, съобщиха...

България3 месеца ago

Разпространява се като мълния! Слави изпя личната си драма във „Фейсбук“. Връща ми се за

източник: Факти.бг „Затова“ е името на новия проект на Слави Трифонов и Ку-Ку бенд. Песента и видеото бяха представени на официалната...

България3 месеца ago

Новата Лада Нива е като космически кораб, с много екстри, а струва едва

Второто поколение на Lada 4×4 ще бъде по-скъпо от стария модел, но въпреки това ще остане едно от най-евтините предложения...

България3 месеца ago

Вижте уникалното имение на Ветко Арабаджиев в Сен Тропе, което струва 17 милиона евро! (СНИМКИ)

Пловдивският бизнесмен може се похвали с уникално имение в едно от райските кътчета на Земята – Сен Тропе. Ветко Арабаджиев...

България3 месеца ago

МИСТЕРИОЗЕН ВЪЗХОД! Ветко Арабаджиев – от обикновен шофьор до най-богатия Българин! Ето как е станало!

Бизнесменът Ветко Арабаджиев има досие в бившите тайни служби, което по-късно е унищожено в нарушение на закона. За бившите служби...

България3 месеца ago

Скандал във „Фермата“: Един от участниците: Не е имало турско робство, имало е присъствие

Жестока разправия се разпали още на старта на риалитито „Фермата“, а участниците вътре вече са се наежили срещу българомохамеданина Нури....

България3 месеца ago

Кристин Илиева: Дивна ми направи невероятен подарък за рождения ден!

Моделът Кристин Илиева призна, че има приятел, който е с нея още преди жестоката катастрофа на 12 март. „Скоро ще...

България3 месеца ago

Шок и ужас: Бежанец изнасили козата Милена в Странджанско, пастир го бие с гега и плаче

Бежанец бе спипан от възрастен пастир да мърсува с коза от стадото му посред бял ден. Срамната история се разиграла...

България3 месеца ago

В момента радостта е много голяма за цяла България! Забравих за всички проблеми. Обявиха: Имаме нов

Българският талант Адриан Андреев записа нов огромен успех за българският тенис. Андреев и неговият партньор Антон Матушевич от Великобритания нямат...

Advertisement

Trending