Don't Miss

„Долината на розите и тракийските царе“ с второ участие на изложението „Интурмаркет” – Москва

   

Проектът „Долината на розите и тракийските царе“ взе участие в едно от най-големите международни туристически изложения за руския пазар „Интурмаркет”.То се проведе в руската столица Москва в периода от 14 до 17 март. „Интурмаркет“ е второ международно участие на туристическо изложение в рамките на две седмици през тази година. По рано този месец, проектът бе представен и на ITB Берлин – най-голямата туристическа бора в цял свят.

Община Казанлък като бенефициент по този проект и останалите й четири партньора –общините Карлово, Павел баня, Мъглиж и Сопот, имаха възможността да покажат пред руската общност своите уникални забележителности. За 13-и път на международна сцена бяха показани седемте вида рекламни материали, преведени на 4 езика – руски, английски, немски и френски. Оценката им от всички посетители досега е изключително висока, не само заради качествената изработка, богатия снимков материал, но заради атрактивното представяне на района.

X Международно туристическо изложение „Интрурмаркет“ може да се похвали с  около 1500 участници от над 140 страни и региони на света, като изложбената площ е от 29 000 кв. метра. Смята се, че повече от 80 000 посетители са взели участие.

България се представи на борсата с щанд от 200 кв.м., като интересът към него бе изключително голям. На две видеостени бяха излъчвани кадри от всички райони на нашата страна. Посетителите имаха възможност да дегустират и едни от най-качествените български вина.

Участието на общините Казанлък, Карлово, Павел баня, Мъглиж и Сопот по проект „Долината на розите и тракийските царе“ на общ щанд е съгласно изискванията за осигуряване на устойчивост по Договор за безвъзмездна финансова помощ BG161PO001/3.2-02/2011/006 изпълняван по Оперативна програма „Регионално развитие 2007 – 2013г.“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.                 break } } else { }

This site is protected by wp-copyrightpro.com