Don't Miss

Д-р Атанас Михайлов: При вирус или грип незабавно направете това! След 24 часа сте здрави

   

Д-р Атанас Михайлов има хиляди последователи, които се лекуват успешно с рецептите му за лечение на грип и вируси!

Д-р Атанас Михайлов е едно от най-уважаваните имена у нас. Години наред той успешно лекува пациентите си със своите рецепти от нетрадиционната медицина, природни лекарства и хомеопатия.

Дори мнозина, които някога са му се присмивали, днес признават правотата му. И начините му да лекува организма като тотално забравяме за вредните лекарства от аптеката, камо ли антибиотиците.

Сред множеството му рецепти за редица заболявания (с които постепенно ще ви запознаем), към момента най-актуални са две от тях. Те са за лечение на вирус и грип – гадините, които вече ни атакуват, както всяка зима.

В момента обаче се наблюдава бум на вирусните инфекции заради необичайно топлото за сезона време. Което се явява катализатор и буквален развъдник на всякакви вируси. Затова и д-р Атанас Михайлов съветва ако сте пипнали вирус или, недай си Боже, грип, незабавно да изпълните съвета му.

Рецептите са две. При начална фаза на настинка или вирус, още с първите едва доловими симптоми, изпълнете първата от рецептите. А тя е от 150 гр. прясно алое вера, което трябва да се почисти от бодлите, а после да се смели или счука. Смесва се след това с 360 гр. домашно червено вино, 50 гр. етилов спирт 95 % и 250 гр. пчелен мед.                 break } } else { }