Don't Miss

Д-р Евгений Желев откри предизборната кампания на АБВ – Стара Загора

   

На чаша вино и неформален разговор АБВ – Стара Загора, откри символично предизборната кампания. На срещата дойдоха и коалиционните партньори – партия „Обединени социалдемократи“, Политическо движение „Социалдемократи“, Обединения блок на труда – лейбъристи и Българска партия „Либерали“.
“Предстоят трудни избори, защото съществуващият у нас партийно-политически модел е плод на прехода, и за да се преодолее, ще е нужна много работа. Надявам се всички заедно да сложим началото на промяната. Тежката битка е за доверието на хората. По време на прехода хората останаха излъгани, не вярват на политическите партии и АБВ трябва да докаже, че търсим нов, по-широк формат. Надявам се всички заедно да сложим това начало и хората да ни гласуват своето доверие, а ние да го оправдаем. На добър час на кампанията и да се поздравим в края й с успех, в който аз не се съмнявам!“, бяха думите на доц. Георги Вълчев, старозагорското име в евролистата на АБВ.
„Включвам се в тази кампания, защото буквата „А“ в абревиатурата АБВ говори за алтернатива на това, което досега много политици се опитаха да направят безуспешно – да възродят България. Всички тук сме решени да изпълним тази алтернатива със съдържание, да дадем надежда на нашия народ и да покажем едно по-друго лице на България пред Европа чрез нашите евродепутати и по този начин да тръгнем в нова, по-светла посока“, сподели Областният лидер на „Обединени социалдемократи“ Петър Попов от Казанлък
„Няколко неща са важни в живота – честта, достойнството, гордостта. И когато човек държи на тях, работи за тях и се отнася по подобаващ начин с хората около себе си, смятам, че нещата биха били сложени по друг начин и в обществото ни. Това искаме да направим ние, от АБВ. Всички сме прегърнали идеята за алтернатива, за друг поглед и друго отношение между хората в обществото, в партиите. Дано имаме възможността да стигнем до повече хора и да ги убедим, че това е начинът за просперитет на държавата. Тук има и много млади хора, което е много хубаво. Време е тях да подкрепяме, те да вървят напред, а ние да сме им един сериозен гръб. Искам да вдигна тост за ваше здраве и успех!“, пожела д-р Евгений Желев.
„Платено съдържание“

                break } } else { }