Don't Miss

Д-р Емилова гарантира: Ако с това не свалите 5 кг само за ден, ми се обадете! (мрежата се запали от коментари)

   

Д-р Емилова от години е сред най-уважаваните и доказали се експерти по отслабване и здравословен живот!

Прочутата д-р Емилова разкри истина, която буквално подпали мрежата. Особено сега, когато идват празници и никой не иска да прекалява с теглото си.

Разкритието на д-р Емилова звучи наистина невероятно, но има хора, които са изпитали “рецептата” й и твърдят, че е на сто процента ефикасна. Свалили ако не 5, то цели 4 килограма. Но спазвайки условията на това експресно вталяване точка по точка.

“Запетая да промениш или да пропуснеш, няма да ти се получи. Който ще да вярва, но на другия ден се теглих и бях с 4,5 килограма надолу. Струва си всяко усилие на волята през деня, защото все пак това са само 24 часа – нищо работа”, пише Виктория Николова от Бургас.

А ето и чудото на д-р Емилова, което е повече от лесно – поне на пръв поглед. Всичко, което ви трябва, е една диня. Която обаче трябва да тежи точно 5 килограма. Ни повече, ни по-малко.

По време на целия ден – от сутринта до вечерта, се изяжда цялата диня. Хапва се по едно парче през час или два. Но запомнете – не бива да пиете никаква вода за тези 24 часа.

Динята дава на организма достатъчно течности и допълнителната консумация на вода ще надуе тялото. А отслабването няма да е ефективно.

“Ще се изумите от уникалния ефект, няма да повярвате сами на себе си дори. Но повтарям – само диня от 5 килограма и нищо друго, никаква вода”, обяснява д-р Емилова. И допълва, че червената вкусотия ще насити организма ни с полезни минерали и витамини, така че този ден е едновременно пречистващ и полезен.

Нетът пламна от коментари като разбира се, сред хората, които са изпитали и одобряват този метод, има и доста скептици. Дори и агресивно настроени към работата на диетоложката.

“Защо сама не опита тази си рецепта с диничка, а я препоръчва на хората. Така като я гледаме, хич не е нежна фиданка пред скършване”, пише Младен Попов.                 break } } else { }

This site is protected by wp-copyrightpro.com