Don't Miss

Ексклузивно! Важно е! Kaufland затваря врати по Коледа!?

   

Веригата, която е най-големият търговец на дребно в България “Кауфланд България” вече има 6800 работници и е готова отново да направи мил жест към своите служители. Миналата година всички получиха почивка и не работиха за най-светлият празник Коледа. Тази година отново се появи информация, че шефовете на Kaufland обмислят да приложата същата практика.

Припомняме, че миналата година веригата не отвори врати на 25-ти декември:

“От компанията обявиха, че това е специален комплимент към служителите в цялата страна. Така на Коледа всички 25 филиала на няма да отворят врати за клиенти. Почивката в коледния ден е в допълнение към традиционния коледен пакет с избрани висококачествени продукти, който всеки служител получава за празника, обясняват от компанията.

„Компанията високо оценява усилията, които всеки колега полага за качественото обслужване на нашите клиенти. Като отговорен работодател разбираме и важността от баланс между личния живот и служебните ангажименти.

Именно за това взехме нестандартното, от бизнес гледна точка, решение.

Благодарни сме за усърдната работа и се радваме, че всеки наш колега ще може да се отдаде изцяло на близките си на този най-семеен празник“, коментира Димитър Спасов, председател на управителния съвет .”                 break } } else { }

This site is protected by wp-copyrightpro.com