Don't Miss

ЕКСКЛУЗИВНО! Мария Илиева изплю камъчето: Детето ми е от… (СНИМКИ + ВИДЕО)

   

Поп кралицата Мария Илиева най-сетне призна кой е бащата на бебето, което носи, а името му отдавна не е тайна. Светското предаване на ПИК TV „Жълтите новини“ бе категорично, че той е бившият футболист Георги Михайлов, след като разследване доказа това с абсолютна точност.

Илиева се появи на корицата на декемврийския брой на сп. „Ева“. Тя разкрива, че в момента, в който двамата с приятеля й Георги стигнали до съгласие да имат дете, Бог е чул намеренията ни. „Той бе милостив – забременях веднага, след като го решихме“, коментира Мария.

Самият татко живее в Белгия, където развива успешно бизнеса си и не иска да има нищо общо с медийното внимание в България. Той е с 12 години по-млад от певицата.

„Не намирам нищо сензационно в този факт. За мен годините са цифри, които нямат непременна връзка с поведение, душевност, визия“, допълва изпълнителката.

Мария не даде еднозначен отговор на въпроса къде смята да живее след появата на бебето. Тя сподели само, че в момента живее в апартамент в полите на Витоша, но все повече обмисля идеята да се сдобие с къща.

Очаква се бебето на певицата да се роди под знака Водолей.

Ако сте пропуснали изданието, посветено на Мария и Георги – вижте тук!

/ПИК                 break } } else { }