Connect with us

България

Ето какво ни очаква 2020-та година според прогнозата на Алена

Published

on

1. Каква 2020 година ни предстои? Кои ще са най-сериозните предизвикателства? За какво ще е най-благоприятна?

– Предстои ни година на трудности, изпитания, конфликти, разруха, но и на рутина, работа, спокойствие, градеж. Докато Юпитер през 2019 година водеше до войни, битови драми, агресия и смърт заради една изречена дума, Уран и без изречена дума ще руши всичко онова, което някой е решил да си присвои, да завладее без да му се полага, да завземе нечии дом, територия на друга държава, само защото цели власт над хората, а защо не и над цялото човечество. Разрухата от една страна води до осъзнаване, че алчността и обвързаността със старото блокира развитието на всеки човек. От друга, помага върху основите, ако са стабилни да започне нов градеж, морален и материален, който да води към върхове в следващите девет години, до новото мощно влияние на Уран и числото на годината – 4. Успехът е гарантиран, ако се отдадем на рутината и натрупания опит, ако разчитаме на знанията и интелекта си. Провала е сигурен, ако решим да се настаним наготово в нечия чужда обител без оглед на средствата и за сметка на чуждото нещастие или провал.

Планетата е жив организъм, който попива нашите трепети, положителни или негативни. От нейното влияние и положение през годината зависи дали ще сме заредени с желание да творим, с оригиналност и интелект, или мнозина ще изберат да се скрият сред посредствената тълпа и да се превърнат в невидими заради личните си подсъзнателни страхове, без да осъзнават, че след време трудно ще възстановят загубените позиции. Помнете – една година е миг вдишване за Вселената, но за нас е изпитание, за което след 12 месеца получаваме награда и наказание. Характерни за годината са множество трудности във всяко отношение, които, често неочаквани, ни учат на постоянство, на умение да бъдем издръжливи и търпеливи. Този е пътят да постигнем целите си, да се развиваме, по-лек няма. Всичко ново през 2020 по-лесно ще намира своето място под Слънцето. Дори невъзможни идеи ще бъдат осъществявани и вместо с отрицание ще се възприемат като естествена част от живота.

2. Това, че годината ще е високосна, прави ли я особено успешна за нови проекти, нов бизнес, нови връзки, раждане на бебе? Ще бъде ли като цяло година на баланс, просперитет, щастие?

– По-специални или превилегировани за нещо години в календара не съществуват. Всека година има своето положително и негативно влияние. Не е от значение дали годината е високосна или не е, за да успяваме, да творим, да надграждаме. Всичко зависи от нас самите, ако се съобразим с вибрациите на личните си години, които са следствие от календарните и избягваме начинанията в трудната или емоционалната си лична година. Всеки, които реши да тръгне без страх към новото, но не прибързано и импулсивно, а с разума си и подкрепен от действия основани на реалностите, не на фантазиите и мечтите да очаква успех в годината на Уран и вибрацията на трудности 4. Годината може да е изненада само за родените на 29 февруари, които са орисани да празнуват рожден ден през 4 години, а между единия и другия да надграждат, за да не пилеят живота с тайничка надежда и в очакване на чудеса. През 2020 година родените на 29 февруари са длъжни да направят нов скок към поредния връх, да печелят добре, но и да творят само положителна карма. А мотото на година е „ТРУД, ПАРИ, ЗНАНИЯ“ – всеки с труда си ще печели пари, а когато има достатъчно ще обогатява знанията си и с пътувания по света. Всичко може да е ново и в личен и в професионален план, ако на старото е дошло времето да приключи. Любов, брак, бебе – и тази част от човешкия живот ще е като през всяка година. Високосната не е по-специална.

3. На кои зодии ще им върви най-много? Кои ще бъдат изправени пред най-сериозни изпитания през 2020-та?

– Зодията няма никакво значение за успеха или провала на личността през която и да било година. Зодиакалния знак като проекция на зодиакалното съзвездие е понятие за съвкупност от качества, положителни и отрицателни, а не живо същество. Поради тази причина годината на Уран не би могла да е благосклонна към някои зодии и изпълнена с изпитания за други. Дори ако кажем, че Уран ще помага на родените във Водолей, като управител на знака, това е най-общо казано. За някои от родените във Водолей годината ще е върхова в професионален план, за други – пълен крах. Човекът и неговите индивидуални характеристики в рождената му карта твори своя личностен успех или провал през годините. Обобщено правило не съществува. Първо, трябва да се изчисли номерологично личната година на човека. Ако тя е с вибрация 4 или 9, трудностите ще са ежедневие, а заради емоцията са чести скандалите, приключването на отношения, провалените проекти, оптимизмът който сякаш от нищото се превръща в песимизъм, водещ по-слабите хора до безпътно отчаяние и омраза към всичко.

4. Кои ще бъдат най-благоприятните за нови бизнес и инвестиции периоди идната година? Кои сектори ще бъдат най-успешни? Кога през 2020-та не е препоръчително да предприемаме сериозни бизнес начинания?

– Няма забрани. Не годината проваля което и да било бизнес начинание или инвестиция, а недобрият анализ, проучване, планиране. Мнозина започват бизнес дори без да имат представа дали планетите в тяхната рождена звездна карта им разрешават частен бизнес. Регистрират фирма на късмет, без предварителна астрологична прогноза кога е най-подходящата дата или името е печелившо, взимат кредити… и после какво друго освен крах и фалит да очакват. През 2020-а, годината на Уран ще спечелят повече тези, които инвестират в технологии на бъдещето във всеки сектор на икономиката.

Сами викаме проблемите, кризата, фалита, когато предприемаме крачката към сериозен или малък бизнес, подписваме договори, сменяме работата си в периодите на ретрограден Меркурий, които са следните за 2020 година:

Меркурий е ретрограден в Риби в периода 17 февруари, 02.54 ч. – 10 март 2020 г., 05.49 ч.

Меркурий е ретрограден в Рак в периода 18 юни, 06.59 ч. – 12 юли 2020 г., 11.27 ч.

Меркурий е ретрограден в Скорпион в периода 14 октомври, 03.03 ч. – 3 ноември 2020 г., 19.50 ч.

5. Как ще се отрази 2020 на любовните отношения? Кои зодии ще имат най-голям шанс за любовно и семейно щастие?

– Разделите може да са повече, защото изживели времето си партньорства съществуващи по инерция, ще бъдат разрушени от Уран. Новата любов и новите по-смислени отношения ще зарадват мнозина. Когато пламне, любовта не се интересува нито от година, нито от зодиакален знак, тъй че няма зодии с по-голям шанс за любов и семейно щастие. Ако партньорите са подходящи зодията е без значение, а само съответните домове в тяхната партньорска звездна карта разкриват ще я бъде ли връзката или не. В годината на Уран мнозина ще създадат семейство.

Две са предупрежденията при създаване на семейство. Първото е Съдбовната забрана за брак и на двамата партньори да е отпаднала. Ако не е, бракът е обречен на развод, извънбрачни връзки, формалност, дори домашно насилие.

Второто е ако бракът е по сметка. В този случай е задължително сватбеният ден да не съвпада с периодите на ретрограден Меркурий, особено ако се сключва предбрачен договор. Дори Съдбовната забрана за брак на двамата партньори да е отпаднала, бракът по сметка бързо приключва, наказан от Меркурий.

6. Наистина ли 2020 г. ще бъде най-добрата за брак от 50 години насам, както твърдят европейски астролози? 20.02.2020 или 02.02. 2020 – това ли ще са идеални дни за сватба?

– Сигурна съм, че тези „астролози“ са анонимни. С вибрацията и датите на годината се занимава номерологията, а европейските, ще кажа бъдещи номеролози, аз започнах да обучавам колегите си от Съюза на германските астролози преди пет години, но и те още не са стигнали до тези дълбини на знанието, че да дават такива крайни мнения. Никой държащ на името си номеролог или астролог не би рискувал да стане за смях с такива лишени от всякакъв смисъл бомбастични фантазии. Вибрацията на Уран и 2020 година е 4, а вибрацията въпросната година, от преди 50 години, от която насам нямало добри години за брак – 1970, е с вибрация 8.

2020 година е на Уран разрушаващ старото и изживяло времето си, за да дойде новото, онова, което доскоро е било бъдеще, мечта, надежда.

1970 година е на Сатурн – планетата на ограничението, на осъзнаването, на принудата към дисциплина, показваща ни невидимите сенки от миналото, Сатурн, планетата на мъртвите.

– Къде виждате нещо общо между двете години?

– Цялата 2020-а е подходяща за създаване на семейство, както и всяка друга година. Видимо е плъзнала истерията за сватбен ден на 2.2.2020, както и на 20.2.2020, въпреки че в датите освен повторението на нули и двойки няма нищо мистично, късметлийско или каквото и да е обещаващо семейно щастие и хармония, нито са огледални дати съгласно традиционното тълкуване по смисъла на номерологията. Дати като дати, но се оказва непосилно за разбиране интелектуално упражнение от не малко млади хора, внушили си несъществуваща символика в повторението на цифрите в датата, пренебрегвайки другото суеверие, също без каквото и да било значение, че 2020 година е високосна.

Датите 2.2.2020, 20.2.2020 и 29.2.2020 са с вибрация 8, на кармична разплата. Въпреки, че тази вибрация се променя когато става дума за личен ден, месец, година на сватбеното тържество, на някои от избралите ги за сватбен ден тя ще се припокрива с техния личен ден. Никога не бил препоръчала ден първи от семейния живот да започва на ден на кармична разплата.

7. Политическият календар на 2020 г. не включва редовни избори у нас. Спокойна ли ще бъде 2020-та в политически план? Ще се появят ли нови политически играчи – партия на Мая Манолова, Цветан Цветанов?

– Там, където има демокрация, а не диктатура, политиката винаги ще е изпълнена със сблъсъци, дори война. Нищо по-различно няма да е спрямо предходните години. Животът в България е подвластен на ежедневни трудности във вътрешен и международен план заради Уран, който ги засилва, и заради рождената дата на България – 27.10.679 година, като вибрация на годината, която ги удвоява. Безмерното политическо бърборене и противопоставяне на жадните за власт към управляващите твори неувереност и нежелание, дори отказ на народа ни да се съобразява със законите на държавата. Правителството е подвластно на трудна година за България, на трудна година в първата й половина за министър-председателя и година на трудно овладявани на емоции за президента. Ако разумът отстъпи, е възможно противопоставянето да избухне в крайни проявления. Премиерът и министрите да премълчават до последния момент за намеренията и плановете си, за да избегнат злонамерените удари на родна почва, а и от други държави заради родни предатели битуващи във всички нива в управлението на България, както и в Народното събрание.

Ако Мая Манолова реши да прави своя политическа формация, това ще е толкова неразумно, колкото и кметската й кандидатура за София. Кандидатура – предварително обречена, независимо кой какво й е внушавал или обещавал. През януари 2019 година казах, че г-жа Йорданка Фандъкова ще спечели четвърти кметски мандат. Пред януари 2019 година написах, че г-жа Манолова няма подкрепата на звездите, за да спечели кметския стол в София. До изборите още много пъти го повторих. Преди да си хвърли оставката като омбудсман и да изгори всички мостове зад себе си, без да е сигурна, че пред нея има нови, г-жа Манолова беше наясно с астрологичните предупреждения, че тръгва по път, който ще я отведе в нищото, но някой поласка нейното самолюбие и я накара да повярва, че е по-силна от заложеното й. Г-жа Манолова няма шанс нито лидерски качества, за да се превърне в значим фактор в българската политика. Нейната сила е в рушенето, а не в съзиданието, тъй че ще е грешка, ако създаде собствена политическа формация, но знам, че няма да е съгласна с астрологичният ми съвет. Всеки има право да греши. А София е галеник на Съдбата, че не си я избра за кмет, защото разрухата, която щеше да нанесе на столицата ни в годината на Уран щеше да е равна на земетресение от 9 степен или на изригването на угасналия вулкан Витоша, но със силата на Везувий, унищожил Помпей, Херкулан и Стабия.

Ако има разум, а Цветан Цветанов е умен човек, не би тръгнал по този път. Веднъж защото партия разроила се от от партията майка ГЕРБ никога не може да достигне до нивото на партията, от която е излязла. Това са фактите в България. Такива хора обществото ги възприема като ренегати. Някой да помни партията „Баста“ на земеделския министър в първото правителство на Борисов.

Втори път, защото Цветан Цветанов отлично знае колко са важни датата и часът за създаването на партия. И тъй като аз против България не работя, от мен печеливша комбинация няма да получи, в Европа няма кой да му я даде.

x

Наивно е да се вярва, че партия на Цветан Цветанов би се радвала на успех, равностоен на ГЕРБ. Вярно, предателите в структурите по места и в Народното събрание не са малко, но не стигат, за да пратят ГЕРБ в историята. Дори не говоря за харизмата на Борисов, заради която и мразещите го обичат.

8. Пловдив избра нов кмет, който е амбициран да превърне Пловдив в най-проспериращия град в България. Вещаят ли звездите успешна година за г-н Здравко Димитров? Ще успее ли той да започне първата година на мандата си с летящ старт?

– Похвална е амбицията на новия кмет, пожелавам му успех, ако щете от чиста корист. Ако това се случи, тогава потоците хора от цяла България заселващи се в София ще се пренесат към Пловдив. В София все по-малко софиянци оставаме, а кореняците са на изчезване.

Здравко Димитров е роден във въздушен знак, Близнаци. Личната му година до рождения му ден през 2020 година е подвластна на трудности, породени от странични и неочаквани фактори, а след това навлиза в лична година на глобални промени. Въпреки трудностите ще работи успешно, заради годината на Уран, която подкрепя неговата лична година, ще съумее да разруши ненужното, за да изгради на негово място полезното. Интелигентен е, непрекъснато се обогатява с нова информация. Прекалено разностранен като интереси и желания, умеещ да говори омайно, обсебващ на моменти. Важна задача за него е да се научи да бъде по-предпазлив, да не е прибързан и да не се доверява на уж перспективни, но неправилно подбрани познанства. Прибързаните думи и критиката без факти му вредят. Денят му на раждане е носител на кармична разплата и му налага през целия си живот да е предпазлив и прозорлив, за да се съхрани от дебнещите опасности. Съдбовният му път не позволява прибързаност, но е склонен на импулсивни действия. За него, за да е успешен мандата му продължава да важи изискването да не се доверява на ласкатели, на хора, които под маската на добронамерени и желаещи да му помогнат, ще се опитат да вредят не само на него, а и на града.

Колкото до летящия старт на мандата му моят съвет е обратния. Да огледа всичко, за което е отговорен в града, внимателно, да оцени наследството от предшественика си и тогава да тръгва напред. Ако тръгне прибързано с вярата, че всичко му е ясно, знае и може, ако се поддаде на ласкателство, тогава Пловдив да не се надява на промяна. Успехът е в премисленото действие, на което подводните камъни са известни.

9. Ще ни изненада ли Годината на плъха с природни катаклизми или изблици на насилие? Предстоят ли неочаквани изпитания – нова икономическа криза, атентати, бежанска вълна откъм Сирия през Турция например?

– Годината на Металния плъх ни налага своите изисквания, които имат допирни точки с тези, наложени ни от Земния глиган – непоносимост към меркантилността, наказания за непочтените действия и помисли, подкрепа за честните, дейни и идейни хора.

В годината на Плъха всички, които са предприемчиви и практични, изискват от своите подчинени да са дейни и целеустремени, да дават всичко от себе си при изпълнение на поставените задачи. Плъхът умее да дарява щедро, но само тези, които са го заслужили. В комбинация с годината на Уран може да даде много, но и да отнеме много според заслугите на всеки един от нас.

Във финансово отношение можем да постигнем стабилност заради пестеливостта на Плъха, който никога не се жали от недоимък, защото е готов да пожертва и личните си интереси, и хобито си дори, но да спастри за черни дни. Допълнителна работа не бива да отказваме. Можем да влагаме спечелените пари и да живеем от лихвите или приходите от успешни инвестиции, но всичко, което предприемаме, да е с мярка и без надскачане на собствените възможности. Нека не забравяме, че Металният плъх не обича да рискува и затова не подкрепя авантюристите и любителите на хазарта.

Природните катаклизми, дори земетресения обичайно са следствие от човешки действия. Земята е жив организъм и се противопоставя на всичко, което творим с наводнения, земетресения и суша. Да припомня, че до 2025 г. Нептун е в Риби, тъй че наводненията по цялата планета няма да са изключение, а правило.

Атентати и да има не могат да бъдат предвидени чрез астрологично изчисление, а за бежанската вълна съм на мнение, че е дошло време да се обърне. Войната в Сирия е към края си, тъй че бежанците постепенно ще започнат да се връщат по родните си места, въпреки че няма да е бърз процес.

10. Предстои ключово събитие за Европа – Брекзит през януари. Ще отслаби ли излизането на Великобритания от Европейския съюз или ще го направи по-силен и консолидиран?

– Звездните конфигурации на композитните карти на излизането на Великобритания от ЕС, което не е сигурно, че ще се случи на 31 януари, отправят следните предупреждения:

Прибързано взетите решения и провалените задълбочени дебати в парламента са причина целта, която Великобритания си е поставила, да се окаже непостижима или да бъде постигната половинчато с цената на многомилиардни загуби и съсипани човешки съдби.

С драматизиране на случващото няма как да постигнат решение на създадения проблем, защото Европа се умори да проявява търпение към Великобритания винаги възприемана като специалния член на съюза получил привилегии каквито другите държави членки нямат.

Държавите от ЕС се чувстват предадени, а астрологичната конфигурация, даваща ни тази информация, предупреждава за драстични мерки срещу Острова, ако се опитат да създават проблеми на Съюза.

Ако излизането на Великобритания от Европейския съюз стане факт, съществува предпоставка за накърняване на териториалната и цялост и започване на процеси за отделяне на бившите колонии, които отдавна се чувстват несигурни под управлението на короната и ще ускорят момента за отделянето си и поемане по пътя на независимостта.

Мечтата за материално величие и световно господство са водещите, но както вече казах по-горе, господството над света, за което мечтае Великобритания, отдавна е мираж. Не е възможно нито сега, нито в бъдеще да се възстанови мечтаното от някои величие на Британската империя, в което „Слънцето никога не залязва“.

Най-важният въпрос, на който не може да бъде даден отговор засега е дали в дългосрочен план Европейският съюз ще е по-силен и действен със или без Великобритания като член. Засега драма за Европа не се очертава.

11. Вещаят ли звездите втори мандат на американския президент Доналд Тръмп на изборите през ноември 2020-та?

– Звездите са уклончиви към Доналд Тръмп. За годините управление до момента той успя да настрои половин Америка срещу себе си, а другата половина го харесва и подкрепя. Личната му година до рождения му ден през 2020 е на глобални промени, на пътувания, на срещи, важни междудържавни познанства и новосъздадени отношения. Само от него зависи да промени тази частичка в характера си, която го подтиква, както говори разумно и умерено, изведнъж да смени речника си и лицето му да се промени до неузнаваемост, сякаш започва да играе ролята на зъл демон от мрака, а минути след това да се върне към другата си „роля“ на добронамерен и отзивчив партньор и президент на САЩ. Този е начинът да съумее в годината си на стабилност и хармония да спечели втори мандат.

12. Какви цветове, аксесоари, символи, талисмани ще ни гарантират здраве и душевен комфорт в годината на Металния Плъх?

– Заради влиянието на Уран можем да носим тоалети в тъмносиньо, морскозелено, лилаво, бижута с аметист, бисер, корал, син сапфир.

Заради влиянието на Металния плъх е задължителна фигурка на плъхче в дома ни, което да ни носи пъргавина и да ни помага за наложителните бързи, но правилни решения. Неговите цветове са синьо и виолетово, а минералите топаз и рубин.

Визитка

Светлана Тилкова – Алена е най-известният астролог в България. Родена е на 26 януари 1955 г. под знака Водолей. Завършила е Международни икономически отношения във ВИИ „Карл Маркс”, сега УНСС. От 1977 г. се занимава с астрология. Между 1977 и 1993 г. прекарва месеци в Тибет, където изучава медитация и левитация под ръководството на духовни учители. При престоя си там получава духовното си име Алена.

Нейното списание „Кармичният кръг“ излиза от 2001 г. Светлана Тилкова е автор на над 40 книги, сред които „Буквар на душата“ „Настоящето е само ден“, „Уроци по Карма“. Провежда курсове и пише наръчници по астрология и нумерология.

Алена е член на Германския съюз на астролозите (DAV), на Интернет общество – България, на Световната астрологична асоциация (ISAR). От 2011 г. е първи председател на Международния приятелски кръг на DAV в България.

Племенница на големия художник Владимир Димитров – Майстора. Със съпруга си Андрей Тилков са заедно почти четири десетилетия.

Continue Reading

България

Ето каква ви е кармата, според датата на която сте се родили –

Published

on

Според  нумерологията датата на раждане  е пряко свързана с характера на човека, с неговата индивидуалност и не на последно място – с талантите му.

За да разберете в каква степен, това което правите, е вашата истинска карма , проверете какво пише за датата ви на раждане :

  • За родените на 1, 10, 19, 28 би могло да се каже, че имат усет към бизнеса, влекат ги новостите, постоянно предприемат нови планове и лесно зарязват това, което са постигнали, за да се хвърлят в неизвестното. Родените на 10 – лидери, новатори.Лесно изпадат в депресивни състояния.
  • За родените на 2 и 20 категорично би могло да се каже, че умеят да изслушват и да разбират човека срещу себе си, да поглеждат всяка ситуация и от двете й страни. Обичат хармонията и баланса. Креативни и творчески натури.
  • За родените на 3, 12, 21, 30 може да се каже, че са много талантливи. Обичат свобо дата  и независимостта.
  • За родените на 4, 13, 31 – тези хора са чудесни служители, защото стриктно изпълняват своите задължения. Може да се каже, че това са отборни играчи и не поставят собствената си личност пред благото на колектива. Издигат се бързо в служебен план. Не обичат авантюрите.
  • За родените на 5, 14, 23 – това са адаптивни хора, готови на експерименти, обичат риска. За тях подходящи са професии в областта на туризма, тъй като успешно се справят в изучаването на чужди езици.
  • За родените на 6, 15, 24 – тези хора определено имат усещане за красота и хармония. Това са истински естети, които трябва да използват тези свои качества – например да рисуват, пишат, изработват различни неща.
  • За родените на 7, 16, 25 – това са хора, които умеят да се самоанализират, перфекционисти са в това, което вършат и са много концентрирани в своите задължения. Хората, родени на тези дати, ще се справят благополучно с професии, които са свързани с преподаване, мениджмънт, журналистика, изследователска дейност.
  •  За родените на 8, 17, 26 – родените на тези дати са силни личности, често дори властни, но едновременно с това и много харизматични, с което бързо печелят доверие. Лидерските позиции биха им подхождали много.
  • За родените на 9, 18, 27 – това са борбени личности, които умеят да отстояват собствените си позиции и следват идеалите си. Обичайно хората, родени на тези дати, са привлечен най?вече от хуманитарни дейности и милосърдие. Често стават популярни.
  • За родените на датите 11, 22 и 29 се смята, че са специални: ? Родените на датите 11 и 29 са извънредно предприемчиви – те имат много добър нюх за бизнес и творчество. Непрекъснато имат нови идеи, които искат да осъществяват. ? Родените на 22 са особено посветени на работата си. Извънредно креативни са и могат да изпълнят и най?смелите си желания.
Continue Reading

България

Вдовицата на убития командос Емил Шарков проговори за новата тръпка в живота си

Published

on

За мнозина любовта е пътуване, а за други пътуванията са любов. За Милена Шаркова и половинката ѝ Лъчезар Петров важат и двете. Отношенията им започват години след запознанството им, но изживяват връзката си с трепетите на ученическа любов.

„Запознахме се около работните ни ангажименти, въпреки че се познаваме така от много години. … и изведнъж отношенията ни минават на по-приятелска плоскост и разговорите става по-задушевни”, разказва Милена пред bTV.

„Така стана, че тя беше планувала едно пътуване с дъщеря си в Италия и буквално деня след като стана ясно, че между нас ще се получи нещо. И това бяха едни 5 много бавни за мен дни. Дни, в които чаках тя да се върне, и като тийнейджъри общо взето си чатехме.

Тя ми казваше, че ходи и се крие от дъщеря си в тоалетната, за да пише нещо, което нали е много странно на годините, на които сме, да изпадаме в такава ситуация, но пък беше и забавно”, спомня си Лъчезар.

Щастието за двамата влюбени идва, след като е изстрадано. Лъчезар преминава през развод, а Милена губи обичания си съпруг – командоса Емил Шарков, който е прострелян по време на спец акция в Лясковец през март 2014 г. Излекувани от силата на любовта, двамата продължават заедно.

А отношенията им, както самата Милена казва, са като красив танц.   И двамата са страстни пътешественици и заедно пътуват из целия свят.

Сред незабравимите им екзотични обиколки са тези в Италия, Доменикана, Мексико. Любими спомени имат и от плажа Мая Бей в южната част на Тайланд, по-известен като плажа на Леонардо Ди Каприо от едноименния филм.

Забавните моменти имат и по време на пътуването им в Мексико, когато Милена приема предизвикателството да преодолее страха си от гмуркане под вода. Историята на Милена и Лъчезар доказва, че втори шанс за любовта има. И то за истинска любов.

Continue Reading

България

Мъж с коронавирус в Стара Загора, изолираха го в болницата, обявяват извънредни мерки

Published

on

В клиниката по инфекциозни болести в УМБАЛ „Проф. д-р Ст. Киркович” АД в Стара Загора е изолиран украински гражданин за наблюдение, тъй като има съмнения, че е заразен с коронавируса, съобщиха от болницата. Той е с постоянно жителство в Стара Загора, но през последните три години е пребивавал в Китай, откъдето се е прибрал на 4 февруари.

Поради еднократно повишаване на температурата и инфекциозна бдителност е хоспитализиран. Взет е носогърлен секрет за изследване на коронавирус 2019-nCoV, който е изпратен в Националната референтна лаборатория в София. Очаква се резултатът да стане ясен до 24 часа.

Continue Reading
Advertisement

Интересни

България7 дни ago

Ето каква ви е кармата, според датата на която сте се родили –

Според  нумерологията датата на раждане  е пряко свързана с характера на човека, с неговата индивидуалност и не на последно място – с талантите...

България7 дни ago

Вдовицата на убития командос Емил Шарков проговори за новата тръпка в живота си

За мнозина любовта е пътуване, а за други пътуванията са любов. За Милена Шаркова и половинката ѝ Лъчезар Петров важат...

България1 седмица ago

Мъж с коронавирус в Стара Загора, изолираха го в болницата, обявяват извънредни мерки

В клиниката по инфекциозни болести в УМБАЛ „Проф. д-р Ст. Киркович” АД в Стара Загора е изолиран украински гражданин за...

България2 седмици ago

Жена почина, докато чакаше да вземе пенсията си

Жeнa ce cтрoпoли нa зeмятa и пoчинa в пoщeнcкa cтaнция в Плoвдив, cъoбщaвa Плoвдив нaу. Трaгeдиятa ce cлучилa в клoнa...

България2 седмици ago

Явор Бахаров изчезна мистериозно

Иво Аръков, Бойко Кръстанов, Боряна Братоева, Даниел Цочев се събраха на ексклузивното представяне на новия сериал на bTV и „Междинна...

България2 седмици ago

Защо не бива да ходите до тоалетната, ако се събудите посред нощ –

Повечето от нас правят всичко погрешно и напразни опити да заспим само се довеждаме до безсъние. Късно през нощта изведнъж...

България2 седмици ago

Спипаха 21-годишната булка Миляна на дядо „на калъп“ с друг пенсионер

Cвaтбaтa нa 74-гoдишния Милoйкo Бoжич и 21-гoдишнaтa Милянa Бoгдaнoвич бeшe eднa oт нaй-oбcъждaнитe тeми в Cърбия. Двaмaтa ce oжeнихa прeз...

България2 седмици ago

Затова погребенията се правят на 3-ия ден след смъртта –

Колкото и да искаме да живеем вечно, хората са предопределени да умрат. Следователно делата с погребението рано или късно ще засегнат...

България2 седмици ago

Грипът убива наред до България ,жертвите са десетки в Румъния

Броят на лицата, починали от грип в Румъния, достигна 25 души, съобщи днес Националният център за наблюдение и контрол на...

България2 седмици ago

Европа се готви за опасна буря!

Северна Европа бе обхваната днес от силни ветрове и проливни дъждове, а метеорологичните служби от Ирландия до Германия предупреждават населението...

Made in BG2 седмици ago

4 магически места в България, които сбъдват желания

Има места в България, които притежават необяснима енергия и очарование. Места, на които веднъж докоснал се до тях, остават у...

България2 седмици ago

Отново засякоха „истинско“ сирене на пазара у нас

Агенцията по безопасност на храните е извършила проверка на качеството на сиренето в търговската мрежа. От 8 марки 3 са...

България2 седмици ago

Внимавайте: Не изплащат печалбите от билетчетата, но ги продават

Търкането на лотарийни билетчета категорично остава вече в миналото. Не само по закон, а и в съзнанието на хората. Наша...

България3 седмици ago

Очаква се опасна снежна буря да разтърси Германия

Германия се готви за буря, която вероятно ще я държи в плен в продължение на два дни. Според прогнозите стихията...

България3 седмици ago

Стив Ханке: България не трябва да приема еврото

Създаването на еврото е грешка и България не трябва да се присъединява към еврозоната. Това заяви бащата на валутния борд...

България3 седмици ago

Кой стори това? Българска изложба в Лувъра, но в отдела за „Ислямско изкуство“

Предстоящата трета българска изложба в Лувъра през лятото на 2020 година е на път да предизвика обществен скандал.  Ще бъдат...

България3 седмици ago

Сгащиха общински съветник за бракониерство

Общинският съветник от Стамболийски Атанас Мавродиев е бил хванат в бракониерство. Свидетели са подали сигнал за съмнителните рейсове, които били извършвани с...

България3 седмици ago

Ето в какви условия се търсят изчезналите баща и син, вятърът и студът са безмилостни

Трети ден продължава спасителната операция по издирването на двама туристи – баща и син от Стара Загора, които се изгубиха...

България3 седмици ago

Десетки души са в бедствие над Перущица след обилния снеговалеж

15 души продължават да бъдат откъснати в местността Върховръх над Перущица след последния снеговалеж в Родопите.  Верижната машина, която късно...

България4 седмици ago

Нови подробности за ареста на Божков в ОАЕ, сгащили го с 500 милиона, опитвал да подкупи полицаите

Българската прокуратура чака днес официално потвърждение за задържането на издирвания бизнесмен Васил Божков на територията на Обединени арабски емирства (ОАЕ)....

Advertisement

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com