Connect with us

България

Жертви на красотата: Майка и дъщеря пръснаха цяло състояние да се тунинговат. На снимките преди няма да ги познаете (Снимки)

Published

on

Грешното разбиране за красота, на което робуват съвременните жени, ги кара понякога да стигат до крайности в преследване на идеала.

Но някъде в процеса те губят представата за реалност и резултатът често е трагичен. Такъв е случаят с тези майка и дъщеря от Обединеното кралство, които очевидно са прекалили в усилията си да бъдат като любимата си знаменитост, Кейти Прайс, и на всичкото отгоре обожават неестествения си вид!

майка и дъщеря със силикон

Промяна във външния вид

Джорджина Кларк и дъщеря й Кайла Морис искали да изглеждат като любимия си модел Кейти Прайс, разбра 365Новини. Ето снимката й!

Кейти Прайс

“Аз буквално се влюбих в Кейти! В края на краищата, тя беше толкова красиво различна от другите жени. Тя беше истински идеал –  споделя Джорджина Кларк. От този момент жената решила да стане като своя идол.

Затова тя пръснала над 86 000 долара, за да „тунингова” себе си!

майка и дъщеря тунинговани

Само за посещения в солариума дамите пръснали 8 000 долара.

майка и дъщеря с корекции

Джорджина и Кайли си сложили гръдни импланти, филъри в устните и скулите, екстеншъни в косите си и избелили зъбите си.

майка и дъщеря с пластика

– Майка ми беше като обсебена, така че реших да изпълня мечтата й, но не знаех как да платя за всичко това”, казва Кайла Морис. Тогава тя решава да напусне училище и да започне да припечелва пари като стриптизьорка. Майката не е против този начин на работа за дъщеря си.

момиче с джуки
майка и дъщеря кифли

Жените няма да спрат дотук и смятат още да подобрят външния си вид.

руси жени

„Когато с майка ми ходим по улицата, всички се обръщат и говорят за нашите големи устни. Но за нас те не са достатъчно големи. Пластичната хирургия ни приближава една до друга. Искаме да имаме големи гърди, големи задници и искаме да бъдем като Барби ”, казва Кайла Морис.

Ето и снимките им „преди“:

майка и дъщеря
майка с децата си
жена с дъщеря си

А може би майка и дъщеря всъщност правят правилното и в преследването на една мечта всички средства са позволени?

руси майка и дъщеря

Как намирате преобразяването на Джорджина и Кайла? Станали ли са като своя идол?

'); break case width < 600: document.write(''); break default: document.write(''); break }
Continue Reading

България

Отиде си обичаната и уважавана проф. Радка Влахова. Поклон!

Published

on

На 66-годишна възраст почина уважаваният преподавател от Софийския университет проф. д-р Радка Влахова-Руйкова.

Проф. д-р Радка Влахова-Руйкова е учен българист.

Тя работи в областта на синтаксиса, компютърната лингвистика, приложната лингвистика, лингвистиката на текста. Обичана и уважавана като преподавател във Факултет Славянски филологии на СУ „Св. Климент Охридски“, била е лектор в Лайпцигския университет и гост-лектор в няколко европейски университети в Италия, Германия и Гърция.

Екипът ни изказва искрени съболезнования към семейството и близките на починалата!

'); break case width < 600: document.write(''); break default: document.write(''); break }
Continue Reading

България

Историята на Радинела, влюбена до полуда в друг, и Николай, който се обеси 46 дни след жена си

Published

on

Две деца – момче на 6 г. и момиче на 4, остават сираци след тежка драма между родителите им. Николай Златков се обеси месец и половина след смъртта на жена си Радинела Кирилова. Тя пък посегнала на живота си, защото рядко виждала мъжа си, потърсила щастието другаде, но била изоставена от любовника си.

Иначе във врачанското село Нивянин още помнят перипетиите, през които минаха Радинела и Николай преди 7-8 години, за да се съберат като семейство. Тя е българка от уважавана в селото фамилия, той е от циганската махала.

Стресирани първоначално от тази връзка, близките на Радинела накрая преодоляват предразсъдъците си – все пак кандидат-зетят е добро момче, работяга е и е показал, че искрено обича момичето, пише 24 часа. Новото семейство доста бързо създава свой дом, появяват се и децата, за които младите родители са готови да направят всичко.

Николай Златков си намира добре платена работа като железничар. Обаче работел в София и се прибирал в селото си само за по няколко дни в месеца. Радинела Кирилова пък започнала в детската градина в Нивянин, в която впоследствие води и двете си деца.

Едва ли ще се разбере кога точно са започнали да се пропукват взаимността и разбирателството между двамата. Но явните признаци на разрива, които те споделяли пред близки и приятели, датират от края на миналата година.

“Николай ми разказа, че имали голяма разправия с Радинела на 15 декември м.г., когато той се прибрал от София и у тях се събрали с приятели за рождения ден на жена му – разказа неговият първи братовчед Аврам Иванов. – В един момент някой се обадил по телефона на Радинела, тя излязла да говори навън и се бавила доста време. Николай отишъл да я търси, разбрал, че разговаря с някакъв мъж. Скарали се, а той успял да види и номера в телефона на Радинела, с който говорела. После научил и други работи.”

Тези други работи, за които споменава братовчедът Аврам, вероятно са станали известни на Николай от общите им приятели с Радинела. Както разказаха някои от тях, младата жена имала доста бурна връзка с мъж от близкото до Нивянин с. Борован.

Според нейни приятелки Радинела била много влюбена в този неизвестен и дори подозирала, че е бременна от него. Подочули, че тя поискала от Николай да се разделят, и тогава се разразила бурята между двамата.

Дни след рождения ден на Радинела двамата с Николай отишли на празненство в дома на свои приятели, спомня си Аврам, с когото братовчед му споделял всичките си мъки и грижи. Там отново непознатият от Борован звънял на Радинела, а тя си тръгнала за вкъщи, за да говори спокойно с него.

Николай, който вече се съмнявал във всичко, веднага я последвал и в дома им избухнал страшен скандал. В един момент пийналият Николай налетял на Радинела и започнал да я бие, докато тя успяла да се измъкне от ръцете му и да избяга. За всичко ден по-късно разказала на майка си Анжела Иларионова, която по това време била на гурбет в Италия. Изпратила ѝ по месинджъра дори снимки, на които личат синините по цялото ѝ тяло след побоя от мъжа ѝ.

Радинела изчакала Николай да тръгне за София и заедно с децата си избягала във Видин при омъжената си сестра Калина Славчева. Когато Николай се прибрал за коледните празници в Нивянин и не намерил жена си, веднага тръгнал за Видин да я прибере. След дълги увещания успял. Според близки и приятели на семейството разправиите не спрели и след това привидно помирение.

Така се стигнало до 8 януари т.г., когато Радинела Кирилова внезапно изчезнала от полезрението на всички. Този ден Николай бил в с. Нивянин. Неочаквано при него дошъл тайнственият любовник на жена му. Както разказал по-късно на братовчед си Аврам, мъжът от Борован направо му заявил, че трябва да озапти жена си, че не иска да се събира с нея, защото е женен и има дете. Нарекъл Радинела неуравновесена жена, с която не иска да има нищо общо. Настоявал да спре да му досажда с телефонните си обаждания.

Много е вероятно през този ден Радинела също да се е срещала с любовника си и да е чула от него всичко, казано на Николай. Няколко часа преди обед тя излязла, а после се върнала доста разстроена и нервна. Казала на Николай, че отива до детската градина по работа, и излязла. След като се видяла с колежките си, седяла доста време на една от пейките в градината и после си тръгнала.

Не се прибрала обаче вкъщи. Вечерта Николай започнал да я търси по приятели и роднини. Нямало я никъде. Не я открили и на другия ден. Сестра ѝ Калина пуска нейна снимка и обявява във фейсбук, че Радинела е изчезнала. Моли всеки, който има някаква информация, да я сподели. После Радинела е обявена за издирване от полицията.

Близки и доброволци от селото я търсят дни наред из изоставените къщи в Нивянин и околностите. В издирването ѝ се включва и майка ѝ Анжела, прибрала се спешно от Италия. Тя изказва първа съмнението си, че Радинела може да посегне на живота си, и разказва подробности за тормоза, на който била подложена от Николай.

Чак на 36-ия ден след изчезването ѝ местен жител случайно я открива обесена в двора на полуразрушена къща в селото. Според полицейското разследване от 14 февруари Радинела сама е сложила край на живота си.

“Не съм я бил – каза ден след намирането на трупа Николай. – Имали сме караници и скандали, но не мисля, че това я е накарало да изчезне и да се самоубие.” А на въпроса какво друго може да я накара да посегне на живота си, отговори: “Може би някой ден ще се разбере.”

Като оставя децата си при баба им Анжела, Николай се връща в родния си дом в циганската махала съкрушен и потиснат, както споделиха близките му. “Беше приказлив иначе, но тогава седеше по цял ден в къщата и излизаше рядко – спомня си брат му Васил. – Казваше единствено, че няма да преживее всичко това и не вижда смисъл да живее повече. Затова го наглеждахме да не посегне на себе си.”

Говори повече единствено с майка си Лидия, но какво точно е споделил, разстроената жена не пожела да разкаже. Десет дни след като откриват мъртвата Радинела, самият Николай изчезва от дома си.

Цяла тумба негови братовчеди го издирва цяла нощ. Открива го упоритият Аврам в двора на изоставената къща точно срещу тяхната. Там намира Николай мъртъв, нахлузил на врата си въже, вързано за греда под навеса.

'); break case width < 600: document.write(''); break default: document.write(''); break }
Continue Reading

България

Само най-умните ще забележат какво не е наред в тази картинка –

Published

on

Понякога очевидните неща се виждат най-трудно. Така е и с повечето тестове за наблюдателност, които разчитат на това да не успеете да видите най-очевидното, което стои пред вас.

Погледнете внимателно тази картинка. Колко време ще ви отнеме да видите кое не е на мястото си, което е объркано и къде е грешката тук?

Отговорът може да видите веднага след картинката:

Отговорът може да видите по-долу

ОТГОВОР: Месец юни има само 30 дни, не 31, както е написано на картинката! :) Успяхте ли да се справите за 6 секунди?

'); break case width < 600: document.write(''); break default: document.write(''); break }
Continue Reading
Advertisement

Интересни

България11 минути ago

Отиде си обичаната и уважавана проф. Радка Влахова. Поклон!

На 66-годишна възраст почина уважаваният преподавател от Софийския университет проф. д-р Радка Влахова-Руйкова. Проф. д-р Радка Влахова-Руйкова е учен българист....

България29 минути ago

Историята на Радинела, влюбена до полуда в друг, и Николай, който се обеси 46 дни след жена си

Две деца – момче на 6 г. и момиче на 4, остават сираци след тежка драма между родителите им. Николай...

България2 часа ago

Само най-умните ще забележат какво не е наред в тази картинка –

Понякога очевидните неща се виждат най-трудно. Така е и с повечето тестове за наблюдателност, които разчитат на това да не...

България18 часа ago

Мощно земетресение удари Гърция и Кипър, хората бягат за живота си, идва ли и при нас

Земетресение с магнитуд от 5,3 по Рихтер е регистрирано в 16,27 часа (местно и българско време) днес в Кипър, съобщи...

Българияедин ден ago

6-годишно дете пи вода и почина! Откриха смъртоносен микроб, който разяжда мозъка

Жителите на Лейк Джаксън, Тексас, са предупредени да не използват чешмяна вода, след като в общественото водоснабдяване на града е...

България3 дни ago

Палат за милиони! Ето домът на Илияна Раева и Наско Сираков (Снимки)

Илияна Раева и Наско Сираков продават тузарския си имот, къщата в Драгалевци е най-скъпата на пазара на имоти Илияна Раева...

България3 дни ago

БГ РЕАЛНОСТ: Роднина на министър си събу гащите в ресторант, иска сервитьорката да му забърше оная работа!

Родопчанин си свали гащите в заведение в центъра на Кърджали и после се опита да смекчи вината си в съда,...

България3 дни ago

Проф.Рачев сложи край на зимата – ето прогнозата му до март: –

Климатологът проф.Георги Рачев дава най-точните прогнози за времето , което ни очаква. Ето как коментира той януарския студ , сковал...

България4 дни ago

Сачева с много важни вести за най-бедните и пенсионерите, раздават пари

Социалният министър ще предлага еднолично размер на линията на бедност само при спад на брутния вътрешен продукт и само при...

България4 дни ago

Променят част от мерките срещу ковид от утре. Пускат хора на 1,5 метра в

Снимка Булфото От днес се променят част от противоепидемичните мерки на територията на страната. Това става след издадена заповед на...

България4 дни ago

Азис отвлече студентката Антония, изнасили я и я остави да умре в канавка СНИМКИ

В петък съдът в Любек, Германия, разгледа дело срещу 43-годишния Азис, който отвлече, завърза и изнасили 21-годишната студентка Антония. Прокуратурата...

България5 дни ago

Лекар от Окръжна болница: Който няма роднини – да мре

Думата морал и полагането на Хипократовата клетва явно вече са отживелица и загубили стойност. Това потвърди с действията си и...

България5 дни ago

16-годишен изнасили 8-годишно момиченце в Балчик

16-годишен тийнейджър блудствал с 8-годишно момиченце, съобщават от прокуратурата в Добрич. Трагедията се разиграла на 14 януари в Балчик, а...

България5 дни ago

Изнасилената от колегите си полицайка проговори

В края на 2018 г. скандал разтърси правоохранителните органи в руския град Уфа. 23-годишният полицейски лейтенант Гюлназ Фатхлисламова обвини шефовете...

България5 дни ago

Трус като експлозия разлюля голяма част от България

Земетресение беше усетено тази нощ в част от страната. Най-близкият град до епицентъра е Шумен. Според данните на Европейския сеизмологичен...

България5 дни ago

Децата, родени през януари или февруари са целунати от Бог – очаква ги необикновена съдб

Рожденият ден през януари може да има своите недостатъци. Много хора са уморени след Коледа и Нова година, а финансите...

България5 дни ago

Баща опита да изнасили 16-годишната си дъщеря! Майката го удуши

Животът на 36-годишна рускиня от Ленинградска област от щастлива майка в един момент се обръща с главата надолу. Марина (името...

България5 дни ago

Жената на Крум Савов е просто неразпознаваема, няма да я познаете

Помните ли красивата блондинка Мая Савова, която стана популярна преди години като водеща в ефира на Нова тв, а впоследствие...

България5 дни ago

Мъж разстреля бившата си и родителите ѝ

Масов разстрел в Сърбия! С такива заглавия сръбските медии описват трагедията в Нови Сад, където мъж уби бившата си жена...

България5 дни ago

В първенеца Израел ваксинирани с Пфайзер бият тревога за страшен страничен ефект

13 израелци са получили парализа на лицевия нерв, след като им е поставена първата доза коронавирусна ваксина на Пфайзер, съобщи...

Advertisement

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com