Connect with us

Любопитно

Изберете свещ и разберете дали желанието ви ще се сбъдне!

Published

on

Изберете свещ и разберете дали желанието ви ще се сбъдне!

Пламъкът на свещта пречиства, затопля, изпълва с жизнени сили, осветява пътя и посочва правилната посока.

Ако искате да знаете дали желанието ви ще се сбъдне, задайте този въпрос към Вселената и изберете свещ, за да получите отговор.

Не бързайте с избора, помислете за вашата мечта и тогава изберете свещ.

Тя ще ви разкаже за бъдещето. Вие сами избирате, а тайните знаци на съдбата ще ви водят.

Свещ номер 1
Твърдостта и постоянството са вашите основни качества. Няма пречки по пътя ви, ако си поставите цел, определено ще я постигнете.

Свещ номер 2
Емоциите често ви правят лоша услуга. Достигайки целта си, вие показвате повишена нетолерантност и разваляте всичко сами. Дишайте спокойно и не насилвайте събитията. Желанието ви ще се сбъдне, ако престанете да се вглеждате в него непрекъснато.

Свещ номер 3
Въпреки честия ви мързел, късметът е на ваша страна и все още вярва в успеха ви. Започнете да действате по-активно и ще получите всичко, което искате.

Свещ номер 4
Вземете си почивка. Желанието все още е недостижимо, необходимо е време, за да се промени ситуацията. Постарайте се да подготвите плодородната почва за засяване на семената, които ще ви приближат до целта ви.

Свещ номер 5
Желанието ви ще се сбъдне, но ще ви донесе леко разочарование. Прекалено дълго сте го искали и в резултат на това сте го надраснали. Усещането за абсолютно щастие ще ви дарят напълно различни височини.

Свещ номер 6
Да мечтаеш със сигурност не е вредно. Но вие искате твърде много от Висшите сили. Опитайте се да разделите целта си на няколко компонента. Така можете да ги постигнете по-лесно, което ще ви даде сили да изпълните по-големи идеи.

Свещ номер 7
За да бъде изпълнено желанието ви, трябва да се отпуснете. Вие сте прекалено обсебени от резултата и сами сте уплашени от вашата усърдие. Насочете се към други аспекти в живота си и не проявявайте нездравословен фанатизъм в мечтите си. Очаква ви успех.

Свещ номер 8
Изпълнението на желанието е невъзможно без промяна в начина на живот. Със стари методи не се получават нови резултати. Преразгледайте начина, по който планирате деня си, задайте ясни цели за деня. Организирайте задачите си правилно и резултатите няма да се забавят.

Свещ номер 9
Вашите цели съответстват на вашия потенциал и не надхвърлят границите на разумното. Вие добре знаете на какво сте способни и със здравословно самочувствие, уверено се движите напред. Почти сте постигнали целта си.

Свещ номер 10
Вашето желание ще се сбъдне, без значение какво е то. Вселената ви чува и започва с изпълнението. Няма да можете да й помогнете с нищо, но и вие няма да можете да развалите нищо. Честито!

'); break case width < 600: document.write(''); break default: document.write(''); break }
Continue Reading

България

Изнасилената от колегите си полицайка проговори

Published

on

В края на 2018 г. скандал разтърси правоохранителните органи в руския град Уфа. 23-годишният полицейски лейтенант Гюлназ Фатхлисламова обвини шефовете и колегите си в групово изнасилване, станало в полицейското управление, където тя работи по онова време. Само един от тримата служители на службите за сигурност е признат за виновен, но в крайна сметка оправдателната присъда на другите двама е отменена. Скоро ще се проведе ново изслушване. 

От този случай са изминали повече от две години и младата жена е решена, че вече може да говори за това как се е променил живота й. Гюлназ продължава да се бори и се надява, че нарушителите й ще бъдат наказани справедливо. Бившата следователка подаде жалба до Европейския съд по правата на човека с мотив, че е незаконно уволнена от властите след секс скандал.

„Разбира се, писна ми от всичко това. Аз съм човек и това е нормално. Но се боря за тази малка, 23-годишна аз, която е преживяла много. Мисля, че е безотговорно да спра наполовина. Когато си спомня всичко, което се е случило, имам сили и желание да продължа напред, защото никой не трябва да търпи подобно унизително отношение. Гюлназ твърди, че във въпросната фатална вечер е била изнасилена от колегите и началника си, докато те са я удряли. Тя отбелязва, че причинената й вреда е трудно да се измери. Защитата ще настоява бившите полицаи да бъдат лишени от правото да упражняват професията си, а на жертвата да бъдат платени 100 милиона рубли морално обезщетение.

„Болката, която трябваше да изтърпя, не може да се измери в пари. Разберете, загубих част от живота си. Трябваше да променя абсолютно всичко, за да започна да живея наново“, признава младата жена.

След скандала мнозина се отвръщат от бившата дознателка, но според все пак най-близките хора остават. Преживяла толкова силен шок, Гюлназ се затваря в себе си за дълго време и сега се отнася към нови запознанства с недоверие. Но дори и това не спасява момичето от разяждащи коментари и омраза в социалните мрежи.

„Повече от две години съм в ужасяваща несигурност. Това е срив, не знам къде съм между небето и земята. Не можете да си представите колко е трудно, когато цялата държава ви осъжда без причина, когато умишлено искат да ви объркат, да ви накарат да се отречете от вашата истина. Когато сте в болницата на ръба на самоунищожението, виждате тялото си и се срамувате да го покажете, виждате всички тези синини. Осъзнавайки, че всички около вас знаят какво ви се е случило“, споделя тя.

И все пак има лъч светлина. На профилитите на Гюлназ в социалните мрежи отново започват да се появяват снимки, на които тя се усмихва и не крие лицето си. „За мен 2020 г. беше най-добрата и съм на положителна вълна. Изхвърляйки всичко, което би повлияло на настроението, пожелавам от все сърце 2021 г. да бъде още по-великолепна!!!“ – споделя емоциите си Гюлназ.

'); break case width < 600: document.write(''); break default: document.write(''); break }
Continue Reading

България

Децата, родени през януари или февруари са целунати от Бог – очаква ги необикновена съдб

Published

on

Рожденият ден през януари може да има своите недостатъци. Много хора са уморени след Коледа и Нова година, а финансите са малко по-лоши от обикновено. Студеното време също не е добро за купони. Изследователите обаче казват, че ако имате деца, родени през януари и февруари , имате голям късмет .

момче и момиче

Според проучване, публикувано в Journal of Social Sciences, децата, родени през януари и февруари, са по-успешни от другите. Развити са не само в академичните среди, но и в спорта. В проучването са участвали 100 различни деца. Те са израснали в семействата на политици, бизнесмени, както и певци, актьори и дори писатели.

момиченце сапунени балони

Резултатите показали, че децата, родени през януари и февруари, най-вероятно ще станат известни. Проучване сред 500 души, проведено между 1992 и 2009 г., довело до заключението, че децата, родени през януари, обикновено стават началници.

момиченце рожден дев

А вие познавате ли деца, родени през февруари и януари? Отговаря ли горното на вашия личен опит? Споделете тези интересни открития с приятелите си.

'); break case width < 600: document.write(''); break default: document.write(''); break }
Continue Reading

България

Жената на Крум Савов е просто неразпознаваема, няма да я познаете

Published

on

Помните ли красивата блондинка Мая Савова, която стана популярна преди години като водеща в ефира на Нова тв, а впоследствие и в ТВ7 с ток шоуто “Жените говорят”.

След успешния си тв старт тя срещна и голямата си любов в лицето на спортния журналист Крум Савов, двамата са женени от 2004 г. и са едни щастливи родители на близнаците Крум-младши и Катрин.

Красавицата, по която преди години Крум Савов загуби ума и дума, не само продължава да е все така привличаща погледите, но става и все по-красива.

Потвърждение за това са скорошните й морски кадри, които със сигурност са нагорещили социалните мрежи за минути.

На фотосите е видно в колко перфектна форма е съпругата на спортния журналист. Звездното семейство украси родното Черноморие, където погледите и шушуканията от съседните шезлонги са били нещо обичайно при появата им.

'); break case width < 600: document.write(''); break default: document.write(''); break }
Continue Reading
Advertisement

Интересни

България35 минути ago

Азис отвлече студентката Антония, изнасили я и я остави да умре в канавка СНИМКИ

В петък съдът в Любек, Германия, разгледа дело срещу 43-годишния Азис, който отвлече, завърза и изнасили 21-годишната студентка Антония. Прокуратурата...

България12 часа ago

Лекар от Окръжна болница: Който няма роднини – да мре

Думата морал и полагането на Хипократовата клетва явно вече са отживелица и загубили стойност. Това потвърди с действията си и...

България12 часа ago

16-годишен изнасили 8-годишно момиченце в Балчик

16-годишен тийнейджър блудствал с 8-годишно момиченце, съобщават от прокуратурата в Добрич. Трагедията се разиграла на 14 януари в Балчик, а...

България13 часа ago

Изнасилената от колегите си полицайка проговори

В края на 2018 г. скандал разтърси правоохранителните органи в руския град Уфа. 23-годишният полицейски лейтенант Гюлназ Фатхлисламова обвини шефовете...

България13 часа ago

Трус като експлозия разлюля голяма част от България

Земетресение беше усетено тази нощ в част от страната. Най-близкият град до епицентъра е Шумен. Според данните на Европейския сеизмологичен...

България13 часа ago

Децата, родени през януари или февруари са целунати от Бог – очаква ги необикновена съдб

Рожденият ден през януари може да има своите недостатъци. Много хора са уморени след Коледа и Нова година, а финансите...

България13 часа ago

Баща опита да изнасили 16-годишната си дъщеря! Майката го удуши

Животът на 36-годишна рускиня от Ленинградска област от щастлива майка в един момент се обръща с главата надолу. Марина (името...

България14 часа ago

Жената на Крум Савов е просто неразпознаваема, няма да я познаете

Помните ли красивата блондинка Мая Савова, която стана популярна преди години като водеща в ефира на Нова тв, а впоследствие...

България15 часа ago

Мъж разстреля бившата си и родителите ѝ

Масов разстрел в Сърбия! С такива заглавия сръбските медии описват трагедията в Нови Сад, където мъж уби бившата си жена...

България19 часа ago

В първенеца Израел ваксинирани с Пфайзер бият тревога за страшен страничен ефект

13 израелци са получили парализа на лицевия нерв, след като им е поставена първата доза коронавирусна ваксина на Пфайзер, съобщи...

България22 часа ago

Ако сте родени преди 78-ма г. може да се окаже, че имате да взимате доста пари: Задължително проверете това онлайн

Ако сте родени преди 1978 година, може да се окаже, че разполагате с много финансови средства, за които не подозирате....

Българияедин ден ago

Никога не крийте парите си на тези места в дома – обричате се на бедност:

Всички имаме у дома си скривалища , в които крием спестяванията си, защото българинът по традиция няма много вяра на банките и...

Българияедин ден ago

Лоши новини! Голям мор в САЩ след ваксинация срещу К-19

От американската федерална база данни Vaccine Adverse Event Reporting System съобщиха броя на гражданите, починали след ваксинация срещу COVID-19, пише...

Българияедин ден ago

Драма в автобус – съобразителен шофьор заподозря, че едно дете е отвлечено. Постъпката му заслужава адмирации

Отвличане…Чие лице не се сгърчва от отвращение и негодувание към похитителите! Без значение, какви са техните мотиви… А ако се...

България2 дни ago

Турция скърби. Всички обожават Кахраман от „Твоя мой живот“. Погребение въпреки пандемията

Турският актьор Еркан Петеккая е неутешим след най-тежката лична загуба, а именно смъртта на своята майка. Звездата от обичаните сериали...

България2 дни ago

Приятели на баща отвлекли дъщеря му и осем часа групово изнасилвали студентката

В Михайлово 5 млади мъже отвлекли 19-годишна ученичка и я изнасилвали в продължение на осем часа, съобщават местните медии. Девойката...

България2 дни ago

Сбогувахме се с култовия Митьо Пищова –

Легендарният любител на манекенки и моделки Митьо Пищова се пенсионира. Търновецът обяви, че ще взима пенсия и по тази причина...

България3 дни ago

Извънредно! Здравният министър издаде ЗАПОВЕД за отмяна на К-19 ограничения

Със Заповед № РД-01-20/15.01.2021 г. се изменя и допълва Заповед № РД-01-677 от 25.11.2020 г. и Заповед № РД-01-718 от...

България3 дни ago

Имунолог от Института по микробиология към БАН: Коронавирусът умира за минута ако постъпите по следния начин –

Ситуацията с коронавируса в България се изменя постоянно. И ако в Китай положението се подобрява, то в Европа се очаква...

България3 дни ago

Мъж блудства със спящо 11-годишно момиченце в Плевенско

Задържан е 23-годишен за блудствени действия. Това съобщиха от ОДМВР-Плевен. На 13-и е получен сигнал в РУ-Левски от 34-годишен от...

Advertisement

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com