Connect with us

България

Извънредно! Младеж профуча на червено, помля колата на Карбовски и стана страшно СНИМКИ

Published

on

Колата на журналиста Мартин Карбовски е била ударена. Младеж е минал на червено и е отнесъл возилото на познатото от малкия екран лице.  За инцидента проговори самият журналист, който сподели и кадри на премазания си автомобил в социалната мрежа, както и на виновниците за мелето.

Ето какво написа Карбовски:

„Пишлег@ри мръсниниедни. Нещо много често почнахте да се удряте в коли на журналисти! Малкия дръндел с майка си на червено удря нашата кола, отърва се човека от нашия екип само със счупена ръка. Спрете ги, Ей, като не ги спирате вие законово, ще трябва да ги възпитавам аз, мамави.“ БЛИЦ припомня, че на 19 април колата на журналиста Милен Цветков бе ударена от джип, шофиран от 22-годишен младеж.

Аудито Q7 се вряза във возилото на любимото лице от малкия екран, докато чакал на червен светофар. Минути след катастрофата Цветков издъхна, а по-късно стана ясно, че момчето е управлявало колата си след употребата на 4 различни вида наркотици.

Снимка на Мартин Карбовски.
'); break case width < 600: document.write(''); break default: document.write(''); break }
Continue Reading

България

Хайдутинът Стоян от Фермата затри честта си и всичко, което постигна

Published

on

Хайдутинът на Фермата – Стоян Маджаров, който миналата седмица постигна най-достойната победа на арената, затри всичко, което постигна – и достойнството, и честта си, излагайки се пред цяла България. Той доказа, че наистина никога не е късно да станеш за резил, пише “Стандарт”. 

Тази седмица гайдарят, когото фермерът Мария направи ратай, се контузи. Когато дойде моментът Мария да избере първи дуелист, тя направи „общо събрание” и публично го попита как се чувства.

Изборът бе между него и актрисата Дая, която има панически ужас от дуелите. Стоян зае мъжката позиция и каза, че няма проблем да се яви на арената.

Така спаси красавицата, която в момента е във вихъра на любовния триъгълник между магьосника Данчо от Габрово и пилота Петър, когото вече наричат Аполон на Фермата.

Стоян изненада всички като вместо достойна битка с младите петлетата Калоян или Петър изба за втори дуелист най-възрастният играч чичо Митко.

Голяма заслуга за това имаше адвокатката Милена, която непрекъснато го облъчваше да избере чичо Митко, за да е сигурно, че ще го бие и ще продължи играта.

Стоян посочи мъжа с шест пръста от Мелник, който смайва всички с познанията си по българска история и когото фермерите приемат за пример и наричат икона. Изпитват огромно уважение към него и никой никога не мисли да го предизвика на дуел.

Фермата изригна от възмущение, когато Стоян избра чичо Митко за втори дуелист, обвинявайки отново гайдаря, че не е мъж. Маджаров разви обаче особена теория пред самия чичо Митко и пред Мария – че има план да падне на арената, след което да посочи Милена за фермер и когато всички скочат срещу избора му, да изберат чичо Митко за фермер.

Така ще му гарантира още седмица недосегаемост във Фермата. Продукцията, разбира се, разкри плана и на „общо събрание” ребром постави въпроса.

Ако искаш да излезеш от играта – вратата е отворена, обяви Андрей. И тогава Стоян изуми всички като се обърна на 180 градуса и каза, че не симулира, че ще даде всичко от себе си на арената.

Когато чичо Митко му даде разпределението на битките, Стоян разви нова история  – че на дуела миналата седмица се е контузил и най-вероятно има счупени пръсти на краката – нещо, което лекарският преглед досега не е установил. И медицински екип го изведе за повторен преглед и ядрено-магнитен резонанс.

Той разкри, че нито има счупване, нито пукване нито какъвто и да било сериозен медицински проблем. Много тъпотии направих и не се гордея с тях, изплака Стоян. Но – вече бе оставил впечатлението, че шикалкави и не се държи достойно.

Цирк някакъв направи, коментира чичо Митко. Имаше просто мускулна треска, обяви пчеларката Надя. И обвини Стоян: Замини си, не посягай на чичо Митко, ни се изгуби, дори и да останеш във Фермата, няма да има приемане. Това е игра, понякога се играе мръсно, обобщи магьосникът Данчо.

'); break case width < 600: document.write(''); break default: document.write(''); break }
Continue Reading

България

Проговори майката на Калин, издъхнал от К-19, след като обикаля с часове болниците в Бургас

Published

on

36-годишният Калин Карапачов е младият мъж, който почина в Бургас след дълго разкарване между няколко болници. Бил с диагноза двустранна пневмония, но след смъртта му се оказал и с коронавирус.

Като съобщихме по-рано днес, мъжът не е получил спешна лекарска помощ, защото първоначално тестът му за коронавирус бил отрицателен.

Пациентът е препращан към няколко болници и с часове е чакал да бъде приет, а когато това най-накрая станало, вече било късно и не успели да го спасят.

Той първоначално се лекувал в дома си в Обзор. В средата на миналата седмица обаче състоянието му се влошило рязко – започнал да диша трудно и извикали линейка. Майката на Калин разказа, че близо час от Спешна помощ не дошли, за това семейството използвало собствен транспорт.

„Като дойдохме тук отидохме направо при личната лекарка. Той вече беше почти посинял със затруднено дишане. Опитаха се да му помогнат. Сложиха му веднага венозно Калциев глюконат, сложиха му Урбазон. Подадоха ни документи, за да направим снимка“, каза Гинка Карапачова, майка на пациента.

След снимката станало ясно, че Калин е с тежка двустранна бронхопневмония. С готовите документи отишли в Спешното отделение на Бургаската болница.

„В приемна има една медицинска сестра, която ни върна. Каза, че не сме за там. Тя дори не му погледна документите. Направи му само измерване на съдържанието на кислорода кръвта и то в колата, защото той нямаше как да слезе. Каза, че е 94 и сме за ТУБА“, споделя Гинка Карапачова.

'); break case width < 600: document.write(''); break default: document.write(''); break }
Continue Reading

България

Балгарин от Колорадо: Вижте сина ми на снимката и слушайте за К-19 ген. Мутафчийски, а не страхливите “мисирки“

Published

on

Българин, който живее в Колорадо, изригна срещу тези, които се противят на мерките у нас. Той разказа, че има болно дете и не би си и помислил да не спазва маските.

Андрей Ненов се гневи и на тези, които скачаха в началото на епидемията срещу шефа на щаба ген. Веселин Мутафчийски и обяснява защо е важно хората да са дисциплинирани.

Особено сега.

Ето какво пише той във Фейсбук:

„Безмъртни страхливци.. Този на снимката е синът ни. Той е на 5 г. Диагностицираха го със „Sensory processing disorder“ – неврологичен проблем, от аутистичния спектър, който изисква много внимание, търпение и … терапия.

Децата с този проблем не търпят промени, ядат едно и също, носят едни и същи дрехи (4 години, той носи един и същи панталони, но с различен размер). Страдание не толкова за него, колкото за околните – питайте майка му.

Всичко ново го плаши – независимо дали ще е храна, дрехи, приятели. Допреди година, не позволи да има шапка и зимни обувки, при -15оC.

На 5 г. той може да сметне наум 37 37, или да ви каже, че 8 ябълки 8 круши =16, и че това е същото като 4 по 4, но не е близвал досега нито ябълка, нито круша.

Заради COVID19 терапията му спря.

От 4 месеца е в ново училище. Майка му се наложи да вземе 2 дни отпуск за да се подготви (тя и той ) психически.

Заради COVID19 всички деца в училище се изисква да ходят с маски. И учителите са с маски.

Ежедневно. Целодневно. Без изключения. Той, който не понася да го докосваш, се научи да носи маска.

️Неговият приятел в училище, дете в инвалидна количка е с маска. Ежедневно.
Има деца с алергии, с астма…С маска. Вътре и извън училище.

️Маските не им пречат да дишат, да учат да се движат. Такива са правилата и всяко дете привикна. Не са припаднали от „липса на кислород“. Родителите го спазват.

Когато ходим до магазина, Жорко си слага сам маската. Не само това – редовно ми казва „Татко, там има много хора. Няма да влизаме“. Сам се пази. На 5 г ми син, страдащ от неврологичен проблем, не се налага да обяснявам, че хора без маски или прекалено много на едно място са опасност.

Вчера го взех от училище. Всички деца бяха с маски. Всички родители бяха с маски. Независимо дали са републиканци, демократи или…. „илюминати“.

И родителите са с маски – дори навън, на двора, на 3 м разстояние. Правилата са за всички. Дори и да не вярват, отговорността към другите, и че можеш да причиниш неволно болест или смърт задължават. „Не вреди!“ .. тук е закон не само за лекарите, но и за цивилизования американски гражданин.

Всеки, знае, че наличието на врата в къщата, може да не спре 100% от потенциалните крадци, но ще спре 95%. Наличието на парола на имейла ти, няма да спре 100% от хакерите, но ще спре 99%.

В любимата ми България, здрави и прави деца биват убеждавани от „интелигетните“ си родители, че маските щели да „ги задушат“, а това, че над 30 учители бяха убити досега от COVID19, и че няма да има кой да учи децата им – не ги интересува.

И страхливо се хилят от домашния компютър, докато други рискуват живота си в болниците.

В любимата ми България, състрадателни родители, събират капачки за кувьози. пращат милосърдни СМС за да спасят един живот, но не им пука, че непукизма към защитните средства досега е убило над 35 лекари, които могат да спасят хиляди животи.

В любимата ми България, патриоти, борещи се за срещу обезлюдяването на България, се надсмиват над опасността, а не ги плаши, че пандемията вече е причина за 40% от смъртните случаи на ден (средната смъртност в България е 270 души на ден, онзи ден починаха 130).

В любимата ми България, журналистически „мисирки“, се смяха, гавриха, с Мутафчийски и екипа му, даваха обилни идиотски репортажи извън на болниците, но ги е страх да влязат вътре и да направят 1-часово предаване с препълнените легла, с интубираните, кашлящите, влачещите се.

В любимата ми България, семейства, заедно си ходят по кръчми, правят купони, и се хилят над „измислената зараза“, докато някоя баба или дядо, не отидат зян, заради онази … Бира с приятели.

Но няма да идат доброволци в Ковид отделение.

От утре тук, в Колорадо, което е почти колкото България по население, повечето училища са затворени. Заразените на 1000 са 2.2 пъти по-малко отколкото в България. Смъртните случаи последния месец са на 20% от тези в България.

В Америка бабите са рядък късмет за родителите, за да гледат децата, които не са на училище. Следващата седмица, се очакват да затворят повечето бизнеси. Парите, раздадени през април, отдавна свършиха.

Но, тук хората знаят, че трябва да оцелеят докато ваксините подействат. Да оцелеят Заедно.

В Америка, децата ги учат да се борят с трудностите сами, в любимата ми България, загрижени майки отглеждат мамини , разлигавени дечица.

Как тази страна, оцеляла през Турско робство, комунизъм, Чернобил и какво ли не, се превърна в развъдник на безмъртни страхливци и поведе класацията по смъртни случаи..“

'); break case width < 600: document.write(''); break default: document.write(''); break }
Continue Reading
Advertisement

Интересни

България9 часа ago

Хайдутинът Стоян от Фермата затри честта си и всичко, което постигна

Хайдутинът на Фермата – Стоян Маджаров, който миналата седмица постигна най-достойната победа на арената, затри всичко, което постигна – и...

България14 часа ago

Проговори майката на Калин, издъхнал от К-19, след като обикаля с часове болниците в Бургас

36-годишният Калин Карапачов е младият мъж, който почина в Бургас след дълго разкарване между няколко болници. Бил с диагноза двустранна пневмония, но след...

България14 часа ago

Балгарин от Колорадо: Вижте сина ми на снимката и слушайте за К-19 ген. Мутафчийски, а не страхливите “мисирки“

Българин, който живее в Колорадо, изригна срещу тези, които се противят на мерките у нас. Той разказа, че има болно...

България14 часа ago

Здравната каса „изтри“ д-р Еленски още преди да е погребан…

Вчера един обичан и уважаван лекар, който до последно се грижеше за своите пациенти с много любов и всеотдайност, беше...

България17 часа ago

Неочакван обрат: Гущеров-младши лишен от наследството от баща си

Солидна част от наследството на баща си е загубил плейбоят Християн Гущеров, показа проверка на „България днес“. Без много шум бившият червен...

България18 часа ago

Любовна афера по време на пандемия в Би Ти Ви: Иван Георгиев в романс с Лили Боянова

Водещият на новините по Би Ти Ви Иван Георгиев, който имаше служебен романс с шефката си Гена Трайкова, върти любов...

България19 часа ago

Тези 5 неща в дома ви издават, че сте бедни –

От вида на едно жилище, може да разберете много за собственика му. В крайна сметка човек прекарва много голяма част...

България20 часа ago

Лекар спасил десетки хиляди, посочи убиеца на коронавируса

Популярният руски лекар д-р Александър Мясников разказа как най-добре да се справим с коронавируса. Лекарят е убеден, че става въпрос...

България22 часа ago

Най-тъжните кадри в мрежата! Погребаха две заклани дечица в бял ковчег – СНИМКИ

В Сандански е обявен ден на траур в памет на тригодишната Ивон и петгодишният Васил, заклани от майка си Кристина....

Българияедин ден ago

Думите на майката-убиец от Сандански смразиха кръвта на полицаите: “Искаха да ми вземат децата. Нека сега да ми ги вземат!” –

Смразяващото убийство на двете малки дечица в Сандански продължава да е тема №1 не само в града, но и в...

Българияедин ден ago

Нова трагедия! Млад мъж с К-19 почина в Бургас след като му отказаха спешна помощ

Млад мъж в Бургас e починал след дълго разкарване между няколко болници. Бил e с диагноза двустранна пневмония, но след...

Българияедин ден ago

Адвокат каза истината за майката убийца: Кристина е била насилвана от свекъра си, трагедия

Постановиха постоянна мярка „задържане под стража“ за Кристина Дунчева 32- годишната Кристина Дунчева, обвинена в убийствата на децата си на...

България2 дни ago

ОГРОМНА ТРАГЕДИЯ: COVID-19 погуби Христо Андонов СНИМКИ

Директорът на ОУ „Петко Каравелов“ в Асеновград Христо Андонов изгуби битката с коронавируса, а едно училище и град изгубиха един...

България2 дни ago

Инфарктна ситуация с премиера на пътя Самоков-Дупница, Борисов се изплаши и… ВИДЕО

Премиерът на България Бойко Борисов продължава с инспекциите и проверките. След визитата си в завод за военни коли в Самоков министър-председателят...

България2 дни ago

Кървавата майка признала как е умъртвила децата си –

Прокуратурата обвини 32-годишната Кристина от Сандански за жестоко убийство на двете й деца. Според източници на NOVA майката е направила...

България3 дни ago

Проф. Чирков: Kopoнавирусът е манипулиран, за да потънат икономиките на САЩ и ЕС

Проф. Александър Чирков анализира пандемията от коронавирус. Според него Covid-19 е манипулиран, за да стане по-агресивен, както може да се...

България4 дни ago

Първи град в България може да блокира за 3 седмици

Снимка Булфото, архив  Първа община у нас с пълен локдаун за почти месец, предвижда решение на Общински съвет. Комисията за...

България4 дни ago

Нова тв показва кадри: Починаха двама пациенти, изхвърлени на стълбите в

Кадър Нова тв Шокиращи кадри показа Нова тв. Двама пациенти са изхвърлени на стълбите с кислородни маски. По-късно те са...

България5 дни ago

ОГРОМНА ТРАГЕДИЯ: COVID-19 погуби млад учител на 33 години – оставя жена и дете на почти 3 годинки

Учителят по английски език в ОУ „Гео Милев“ в Садово Георги Терзийски е издъхнал с коронавирус вчера, съобщава „Марица“, позовавайки...

България5 дни ago

Математикът Лъчезар Томов: Изтървахме нещата! 3000 ще умрат само за

кадър Нова тв Ако се затворят за известно време всички училища и молове, рязко ще спадне броя на заболелите с...

Advertisement

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com