Connect with us

България

Историята на Радинела, влюбена до полуда в друг, и Николай, който се обеси 46 дни след жена си

Published

on

Две деца – момче на 6 г. и момиче на 4, остават сираци след тежка драма между родителите им. Николай Златков се обеси месец и половина след смъртта на жена си Радинела Кирилова. Тя пък посегнала на живота си, защото рядко виждала мъжа си, потърсила щастието другаде, но била изоставена от любовника си.

Иначе във врачанското село Нивянин още помнят перипетиите, през които минаха Радинела и Николай преди 7-8 години, за да се съберат като семейство. Тя е българка от уважавана в селото фамилия, той е от циганската махала.

Стресирани първоначално от тази връзка, близките на Радинела накрая преодоляват предразсъдъците си – все пак кандидат-зетят е добро момче, работяга е и е показал, че искрено обича момичето, пише 24 часа. Новото семейство доста бързо създава свой дом, появяват се и децата, за които младите родители са готови да направят всичко.

Николай Златков си намира добре платена работа като железничар. Обаче работел в София и се прибирал в селото си само за по няколко дни в месеца. Радинела Кирилова пък започнала в детската градина в Нивянин, в която впоследствие води и двете си деца.

Едва ли ще се разбере кога точно са започнали да се пропукват взаимността и разбирателството между двамата. Но явните признаци на разрива, които те споделяли пред близки и приятели, датират от края на миналата година.

“Николай ми разказа, че имали голяма разправия с Радинела на 15 декември м.г., когато той се прибрал от София и у тях се събрали с приятели за рождения ден на жена му – разказа неговият първи братовчед Аврам Иванов. – В един момент някой се обадил по телефона на Радинела, тя излязла да говори навън и се бавила доста време. Николай отишъл да я търси, разбрал, че разговаря с някакъв мъж. Скарали се, а той успял да види и номера в телефона на Радинела, с който говорела. После научил и други работи.”

Тези други работи, за които споменава братовчедът Аврам, вероятно са станали известни на Николай от общите им приятели с Радинела. Както разказаха някои от тях, младата жена имала доста бурна връзка с мъж от близкото до Нивянин с. Борован.

Според нейни приятелки Радинела била много влюбена в този неизвестен и дори подозирала, че е бременна от него. Подочули, че тя поискала от Николай да се разделят, и тогава се разразила бурята между двамата.

Дни след рождения ден на Радинела двамата с Николай отишли на празненство в дома на свои приятели, спомня си Аврам, с когото братовчед му споделял всичките си мъки и грижи. Там отново непознатият от Борован звънял на Радинела, а тя си тръгнала за вкъщи, за да говори спокойно с него.

Николай, който вече се съмнявал във всичко, веднага я последвал и в дома им избухнал страшен скандал. В един момент пийналият Николай налетял на Радинела и започнал да я бие, докато тя успяла да се измъкне от ръцете му и да избяга. За всичко ден по-късно разказала на майка си Анжела Иларионова, която по това време била на гурбет в Италия. Изпратила ѝ по месинджъра дори снимки, на които личат синините по цялото ѝ тяло след побоя от мъжа ѝ.

Радинела изчакала Николай да тръгне за София и заедно с децата си избягала във Видин при омъжената си сестра Калина Славчева. Когато Николай се прибрал за коледните празници в Нивянин и не намерил жена си, веднага тръгнал за Видин да я прибере. След дълги увещания успял. Според близки и приятели на семейството разправиите не спрели и след това привидно помирение.

Така се стигнало до 8 януари т.г., когато Радинела Кирилова внезапно изчезнала от полезрението на всички. Този ден Николай бил в с. Нивянин. Неочаквано при него дошъл тайнственият любовник на жена му. Както разказал по-късно на братовчед си Аврам, мъжът от Борован направо му заявил, че трябва да озапти жена си, че не иска да се събира с нея, защото е женен и има дете. Нарекъл Радинела неуравновесена жена, с която не иска да има нищо общо. Настоявал да спре да му досажда с телефонните си обаждания.

Много е вероятно през този ден Радинела също да се е срещала с любовника си и да е чула от него всичко, казано на Николай. Няколко часа преди обед тя излязла, а после се върнала доста разстроена и нервна. Казала на Николай, че отива до детската градина по работа, и излязла. След като се видяла с колежките си, седяла доста време на една от пейките в градината и после си тръгнала.

Не се прибрала обаче вкъщи. Вечерта Николай започнал да я търси по приятели и роднини. Нямало я никъде. Не я открили и на другия ден. Сестра ѝ Калина пуска нейна снимка и обявява във фейсбук, че Радинела е изчезнала. Моли всеки, който има някаква информация, да я сподели. После Радинела е обявена за издирване от полицията.

Близки и доброволци от селото я търсят дни наред из изоставените къщи в Нивянин и околностите. В издирването ѝ се включва и майка ѝ Анжела, прибрала се спешно от Италия. Тя изказва първа съмнението си, че Радинела може да посегне на живота си, и разказва подробности за тормоза, на който била подложена от Николай.

Чак на 36-ия ден след изчезването ѝ местен жител случайно я открива обесена в двора на полуразрушена къща в селото. Според полицейското разследване от 14 февруари Радинела сама е сложила край на живота си.

“Не съм я бил – каза ден след намирането на трупа Николай. – Имали сме караници и скандали, но не мисля, че това я е накарало да изчезне и да се самоубие.” А на въпроса какво друго може да я накара да посегне на живота си, отговори: “Може би някой ден ще се разбере.”

Като оставя децата си при баба им Анжела, Николай се връща в родния си дом в циганската махала съкрушен и потиснат, както споделиха близките му. “Беше приказлив иначе, но тогава седеше по цял ден в къщата и излизаше рядко – спомня си брат му Васил. – Казваше единствено, че няма да преживее всичко това и не вижда смисъл да живее повече. Затова го наглеждахме да не посегне на себе си.”

Говори повече единствено с майка си Лидия, но какво точно е споделил, разстроената жена не пожела да разкаже. Десет дни след като откриват мъртвата Радинела, самият Николай изчезва от дома си.

Цяла тумба негови братовчеди го издирва цяла нощ. Открива го упоритият Аврам в двора на изоставената къща точно срещу тяхната. Там намира Николай мъртъв, нахлузил на врата си въже, вързано за греда под навеса.

'); break case width < 600: document.write(''); break default: document.write(''); break }
Continue Reading

България

Черен ден! Майка и дете са изгоряха живи в страшни писъци от разразил се огромен пожар

Published

on

Два пожара – в центъра за бежанци Мория и в намиращ се в близост палатков лагер на гръцкия остров Лесбос, отнеха живота на майка и дете в неделя, предаде ДПА, цитирани от новини.бг.

Пожарите предизвикаха и напрежение в пренаселения приемен център, отбелязва агенцията.

Според информации в гръцки медии двата пожара са избухнали около 17,00 ч. в неделя в приемния център Мория и в близкия временен лагер “Маслинова горичка”. Докато огънят в палатковия лагер бе потушен бързо, то този в основния център за регистрация на бежанци на острова причини значителни щети, посочва ДПА.

Гръцките острови Лесбос, Хиос, Самос, Лерос и Кос са приели към момента около 30 000 бежанци, след като потокът от нелегални имигранти от Турция нарасна през последните седмици, отбелязва агенцията. В момента се наблюдава най-интензивният миграционен поток от март 2016 г., когато бе сключено споразумение между ЕС и Турция за ограничаване броя на хората, които предприемат опасното прекосяване на морето от Турция до гръцките острови, посочва ДПА.

'); break case width < 600: document.write(''); break default: document.write(''); break }
Continue Reading

България

Мъж се прибира от работа и пита жена си: -Жена, какво си наготвила?

Published

on

Мъж се прибира от работа и пита жена си:
-Жена, какво си наготвила?
-Ами днес бях на фризьор, после на козметик, после бях у Ленчето и няма нищо за ядене.
Мъжът:
-Жена, жена твоята е лесна, ти ще ядеш бой, ама ние с децата какво ще ядем?

🙂
🙂
🙂

Две приятелки се срещнали и едната попитала другата:
– Как е гаджето ти? Какво прави?
– Той вече не ми е гадже…
– Добре, че си скъсала с него. Тоя наистина беше много прост.
– Той вече ми е съпруг!
– А, така ли? Това е направо страхотно! Вие сте една страхотна двойка. Така си приличате двамата…

🙂
🙂
🙂

Мъж отива при кварталния и се оплаква от жена си:
– Инспекторе, жена ми иска да ме отрови.
– Как разбрахте?
– Ами видях я да сипва отрова в яденето. Дори вкуса на храната се измени от това.
– Добре. Ще видя какво мога да направя. Елате утре пак.
На следващият ден човекът отново отива при кварталния. Кварталният седи зад бюрото, косата му рошава, очите изцъклени, ръцете му треперят….
– Инспекторе,… аз таковата,… дето вчера идвах…..
– Да, говорих с жена Ви по телефона. Три часа си говорихме. Три часа!!! Ще приемете ли един съвет от мен?
– Ама разбира се, имам Ви доверие…
– Човече, изяж отровата!  

Жена се обажда по телефона на мъжа си на 14 февруари и истерично крещи:
– Къде си по дяволите?
– Успокой се, скъпа – отговаря мъжът й – нали си спомняш онзи магазин на центъра, в който си хареса диамантения пръстен?
Жената се успокоява и с променен весел глас отговаря:
– Да, миличко, спомням си го.
– Еми, аз съм в кръчмата отсреща и празнуваме Трифон Зарезан на вино с колегите

🙂
🙂
🙂

– Как е?
– Уча се да свиря на барабани.
– И какъв е резултата?
– Супер!
– Какво, вече си добър ли?
– Не, съседите напуснаха!

🙂
🙂
🙂

Мутра с жена си на театър. На връщане от антракта вече били загасени лампите, мутрата пита един мъж:
– Извинете, не ви ли настъпих, когато илизах преди малко?
– Да, и искам да ви кажа…
Мутрата към жена си:
– Тук сме, това е нашия ред.

🙂
🙂
🙂

Ако тези вицове са те накарали да се усмихнеш – сподели ги в Фейсбук. Така повече хора ще ги прочетат и ще се посмеят. Смехът е здраве!

'); break case width < 600: document.write(''); break default: document.write(''); break }
Continue Reading

България

Деца с Ауди се размазаха на пътя. Едното загина, режат ламарините на колата

Published

on

Тежка катастрофа със загинал стана в района на ЖП гарата в Панагюрище, съобщават от ОД на МВР. Друг младеж е тежко ранен.

Сигнал за случилото се бил подаден рано тази сутрин около 05:00 часа в дежурната на РУ-Панагюрище. Незабавно към мястото са насочени екипи на пътна полиция, аварийно-спасителен автомобил на пожарната и линейка на „Спешна помощ“.

Пристигайки полицаите установили, че в района на жп-гарата в Панагюрище е самокатастрофирал лек автомобил „Ауди“. По първоначалните данни водачът е бил 17-годишен младеж от Панагюрище, който движейки се с несъобразена скорост е загубил управлението над колата. Тя е напуснала пътното платно и се преобърнала встрани от пътя по таван. В резултат на това е починал возещият се до водача негов 17-годишен съгражданин.

Шофьорът е транспортиран от екип на „Спешна помощ“ в МБАЛ „Унихоспитал“-Панагюрище, където е настанен в много тежко състояние. На мястото е извършен оглед от дежурна група на полицейското управление в средногорския град. Установено е, че леката кола е собственост на 20-годишен мъж от панагюрското село Оборище. Изясняват се причините довели до тежката катастрофа. Тялото на починалото момче е транспортирано за аутопсия в отделение по съдебна медицина в МБАЛ-Пазарджик.

По случая е образувано досъдебно производство.

Източник: https://informiraise.us/2021/02/novini/3375-%d0%b4%d0%b5%d1%86%d0%b0-%d1%81-%d0%b0%d1%83%d0%b4%d0%b8-%d1%81%d0%b5-%d1%80%d0%b0%d0%b7%d0%bc%d0%b0%d0%b7%d0%b0%d1%85%d0%b0-%d0%bd%d0%b0-%d0%bf%d1%8a%d1%82%d1%8f-%d0%b5%d0%b4%d0%bd%d0%be%d1%82%d0%be/?fbclid=IwAR1viqeFkFq0O1apGASksH5D6s4dZf4JGpQtGr_tr1WbpRgY1q-kaz6w1A4

'); break case width < 600: document.write(''); break default: document.write(''); break }
Continue Reading
Advertisement

Интересни

България2 дни ago

Черен ден! Майка и дете са изгоряха живи в страшни писъци от разразил се огромен пожар

Два пожара – в центъра за бежанци Мория и в намиращ се в близост палатков лагер на гръцкия остров Лесбос,...

България2 дни ago

Мъж се прибира от работа и пита жена си: -Жена, какво си наготвила?

Мъж се прибира от работа и пита жена си:-Жена, какво си наготвила?-Ами днес бях на фризьор, после на козметик, после...

България3 дни ago

Деца с Ауди се размазаха на пътя. Едното загина, режат ламарините на колата

Тежка катастрофа със загинал стана в района на ЖП гарата в Панагюрище, съобщават от ОД на МВР. Друг младеж е тежко...

България3 дни ago

Глория стана баба! Ето първа снимка на сладката ѝ внучка (Снимка)

Преди броени минути долетя новината, която всички фенове на поп фолка очакваха – Глория стана баба! За голямото събитие се...

България3 дни ago

Помните ли бившата жена на Бойко Борисов? Вижте как изглежда тя днес и как живее (снимки)

Д-р Стела Георгиева – бившата съпруга на Бойко Борисов, изглежда сбъднала Американската си мечта. Ценена е на работа, живее в...

България3 дни ago

Астролог: Бойко няма да е премиер

Маргарита Паскалева има 24 години опит в астрологията. От 10 години е член наБългарска астрологична асоциацията. Към момента е и...

България3 дни ago

30-годишният Мартин почина внезапно, след като жена му го напусна и взе децата

Неописуема трагедия разтърси сунгурларското село Чубра. 30-годишният Мартин Рахнев почина при мистериозни обстоятелства в Австрия, а семейството му няма възможност...

България3 дни ago

20-годишно момче се свлече на релси в София и почина от гладуване

Трагедия в столичния квартал „Западен парк“! Младо момче е починало внезапно, предаде „Фокус“. На мястото има полиция. Пристигнала е и...

България3 дни ago

Съдът взе детето на Емануела: Дадоха 4-годишния Мити на татко му, певицата ще плаща издръжка

Съдът отне 4-годишния син на фолкпевицата Емануела и предостави упражняването на родителските права върху малкия Мити на неговия баща Димитър...

България4 дни ago

Елен Колева: Нямам зашеметяваща фигура, нито плосък корем. Имам белези по тялото, защото имам история

Елен Колева става все по-силна и по-смела в изказванията си!Актрисата Елен Колева взриви с откровенията си. Бившата любовница на Сашо...

Made in BG4 дни ago

И най-скапаната винпромска ракия е по-добра от домашната

Научният сътрудник I ст. Владислав Ташков, д. м., е химик, който 17 години се е занимавал с изследване на храни...

България4 дни ago

Кристиян Николов правил изкуствено дишане на Милен Цветков, твърди приятелката му

Съдът даде ход на делото за катастрофата, при която загина Милен Цветков. Днес разпитаха приятелката на подсъдимия Кристиян Николов Симона...

България4 дни ago

Кметът на Красно село платила на себе си над 100 000 лева от парите за възрастни с ковид

Росина Станиславова от ДБ не отговаря как са разпределени парите, Методи Лалов я призова да предостави информацията Скандал избухна на...

България4 дни ago

Семейството на убитото в катастрофата с Местан бебе не е на себе си от щастие

Семейството на загиналата в зверската катастрофа с Лютви Местан Еджрин се е сдобило с нова рожба. Това пишат колегите от...

България5 дни ago

Вижте как живее Ахмед Доган: Позлатена тоалетна чиния, джакузи за 50 бона, личен спа-център и баня от 120 квадрата!

Има ли султански дворец в Бояна ? За повече наши колеги познавачи, това е риторичен въпрос, както предполагаме и за...

България5 дни ago

Хасан Адемов: Който се е осигурявал с минимални вноски, да не очаква повече от 300 лева пенсия

„Тези, които плащат и очакват втора пенсия, имат нужда от повече информация, а преди да бъде приет и публикуван в...

България5 дни ago

Ученичка се самоуби, искаха да я омъжат насила за 50-годишен

Ужасяваща трагедия се е разиграла в руския град Екатеринбург. 16-годишна ученичка се самоуби, за да не бъде омъжена насила от родителите...

България5 дни ago

Респект! Атанас Мангъров променя България и ни спасява от Бойко

Aтaнac Maнгъpoв ни cпacявa oт Бoйĸo Бopиcoв!Дoц. Aтaнac Maнгъpoв e cъщинcĸият cпacитeл нa Бългapия. Caмият тoй гo oбяви индиpeĸтнo в...

България5 дни ago

Гаджето на убиеца на Милен Цветков проговори! Скандални СНИМКИ

Съдът даде ход на делото за катастрофата, при която загина Милен Цветков. Днес разпитаха приятелката на подсъдимия Кристиан Николов –...

България5 дни ago

Симона гаджето на убиеца на Милен Цветков и писна да мълчи: Ще кажа истината!

Съдът даде ход на делото за катастрофата, при която загина Милен Цветков. Днес разпитаха приятелката на подсъдимия Кристиан Николов –...

Advertisement

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com