Don't Miss

Кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Пламен Русев: Казанлъчани не подценявайте евроизборите

   

Днес беше представен общинският предизборен щаб на ПП ГЕРБ в Казанлък, който е с председател  Аксения Тилева и областния предизборен щаб, който е с председател Пламен Йорданов.  Бяха представени и кандидатите за евродепутати от листата на ПП ГЕРБ Ангел Филипов и Пламен Русев и двамата от Стара Загора. „Казанлъчани не подценявайте евроизборите“,  това призова кандидатът за евродепутат Пламен Русев и обясни, че печелейки изборите ГЕРБ ще изпрати представители в групата на Европейската народна партия /ЕНП/ и с това ще  повиши броя на десните евродепутати в Европейския  Парламент. „Всички знаем, че няма случай, в който лява политика да е измъкнала страна от криза, а политиката на ЕНП е дясна. За жалост се притесняваме, че 2015 година отново ще бъде нулева за България от към еврофинансиране. Всички трябва да осъзнаем, че резултатите от това правителство ще дойдат по-късно. България отново ще бере горчиви плодове от управлението на тройни коалиции с некомпетентни и неясни управленски решения. Така се случи с управлението на ГЕРБ, когато на излизане от мандата си тройната коалиция обеща много неща, включително и вдигането на пенсиите и остави на ГЕРБ, след това да се чуди, от къде да намери пари, за да  ги плаща. Последиците от това управление тепърва ще ги жънем.“, каза Русев.

От щабът заявиха, че и тази година ще водят позитивна кампания, че платформата на която стъпват, ще бъде всичко направено от ПП ГЕРБ само за три години и половина управление на страната. Припомниха и един важен факт, че по време на управлението на ГЕРБ младежката безработица е била 27%, а за една година управление на БСП- ДПС-АТАКА младежката безработица у нас е повишена на 31%. Къде са 250-те хиляди работни места, които от  БСП обещаха гръмко?, попитаха те. „Управлението на ГЕРБ бе в годините на жестока световна икономическа  криза, и въпреки това България успя да съхрани своя авторитет в Европа, успя да постигне показатели, каквито само Германия постигна в икономическо отношение и това не трябва да го забравяме“, припомни председателят на общинския щаб и депутат от ГЕРБ Аксения Тилева.

От предизборния щаб призоваха всички да излязат и да гласуваме на 25 май, за да не оставяме България на случайността.                 break } } else { }

This site is protected by wp-copyrightpro.com