Don't Miss

Като прасета! Потресаваща СНИМКА показва как живеят Радина Кърджилова и Деян Донков

   

Радина Кърджилова не може да се похвали с умения на домакиня. Макар да стана майка и да си взе около година почивка от работни ангажименти, за този период актрисата не се е научила на елементарни правила за грижа за дома си, пише „Уикенд“.

Единственото й спасение е, че с Деян Донков са наели жена за домашна помощница, която да им помага с къщата. Когато тя обаче не е наблизо в жилището на двойката, настава хаос.

За това се разбра от снимка, която Радина пусна преди седмици в интернет. Кадърът показва синът й Христо обграден от десетки играчки, разпилени вещи и във вихъра на играта.

„Тя не иска детето да живее като в аквариум – всичко да е подредено и да му се кара за това. Оставя го да прави каквото си иска и съвсем го е разглезила”, настояват близки до артистичната двойка.

Кърджилова обаче обяснявала това поведение с един от съвременните методи за възпитание на деца.

В него се твърдяло, че малчуганите трябва да осъзнават сами необходимостта да направят едно или друго. Така в тях се възпитавала самостоятелност и инициативност, а не следване на заповеди и заплахи.                 break } } else { }

This site is protected by wp-copyrightpro.com