Don't Miss

КЛЪЦНИ-СРЕЖИ! Жени Калканджиева и Антония Петрова разбиха новата „Мис България“ – пратиха я на хирург да си оперира носа

   

Носът на новата „Мис България“ е малко по-голям, отколкото трябва. Много лошо е гримирана. От години участнички в „Мис Вселена“ имат хирургични корекции. Проблемът е, че на нашите момичета им личи, когато са оперирани, а в света имат много добри хирурзи. Това заяви пред Нова телевизия „Мис България 1995“ Жени Калканджиева във връзка с избора на Тамара Георгиева за най-красива сънародничка.

„Аз бих изпратил новата „Мис България“ на пластичен хирург или не бих й позволил да участва в конкурса, защото сега семейството й търпи много унижения“, добави тя.

„Сега на това момиче й остава да има много силна социална и благотворителна дейност. Със сигурност това момиче няма да е щастливо, както и семейството й“, коментира Жени Калканджиева и заключи: „Цял живот този нос ще преследва новата „Мис България“. Трябва да си го коригира, за да започне на чисто.“

В предаването взе участие и „Мис България 2009“ Антония Петрова. „Сега е много важно на какво ще стъпи момичето и какво мисли да прави. В Южна Америка тази титла е професия и се изкарват пари, а при нас е просто един приз. Пожелавам и успех и добър старт, ако успее“, каза миската.

/ПИК                 break } } else { }

This site is protected by wp-copyrightpro.com