Connect with us

България

Кой и защо уби преди 2 години милиардерите Шърман, произвеждащи лекарство против К-19

Published

on

Водещият производител на лекарството хидроксихлорохин Бари Шърман, което президентът на САЩ Доналд Тръмп призова да използва в борбата с коронавируса, трагично загина през декември 2017 г.

Ето какво пише по темата известният американски журналист и радиоводещ Хал Търнър на сайта си halturnerradioshow.com, цитиран от „Поглед инфо“. Спомняте ли си милиардерите от Торонто Бари и Хъни Шърман, открити мъртви в къщата им? Наречете ме „Теоретик на конспирацията“, ако искате, но това изглежда интересно. ..

През декември 2017 г. брокери, посещавайки имението на милиардера в близост до Торонто, направиха ужасно откритие: телата на 75-годишния Бари Шърман и 70-годишната Хъни Шърман са открити обесени, напълно облечени, висящи на колани на платформата до вътрешния си басейн. Полицията смята, че убийствата са били умишлени, а обирът е техен мотив.

Кой уби Бари и Хъни Шърман? И защо? В началото на декември 2019 г. на света се стоварва „коронавируса“ и много хора умират от болест, наречена COVID-19. За кратко време става ясно, че отдавна установеното лекарство, хидроксихлорохин, е много успешно в лечението на най-тежко болните пациенти със COVID-19. И така, какво общо има всичко това с две неразкрити убийства в Торонто две години по-рано?

Това се дължи на работата на Бари. Той ръководи Apotex, водещ канадски производител на генерика. Познайте какво прави Apotex? Хидроксихлорохин … Същият хидроксихлорохин, който сега е признат в Съединените щати като едно от най-ефективните лекарства за лечение на заболявания, свързани с COVID-19. И което лично президентът на САЩ призова да се ползва. Резултатите от аутопсията, публикувани на 17 декември, показаха, че двойката Шерман е удушена с въже. Полицията не е открила никакви признаци за нахлуване в имението им.

И още един факт е тревожен. След избухването на коронавирусната епидемия COVID-19 резултатите от аутопсията на телата на Бари и Хъни Шърман на уебсайта на полицията в Торонто изведнъж станаха недостъпни, както всеки може да види, като кликне върху връзката https://www.torontopolice.on.ca/newsreleases/39905 .

Нека ви припомня, че първоначалната версия на полицията в Торонто предполагаше, че Бари Шърман първо е убил жена си, а след това се е самоубил. След скандала, повдигнат от семейството на починалия и участието на частни детективи в разследването, патологът, когато провежда второ изследване, заедно с наетите детективи, намери следи от въже по китките на Бари и Хъни.

Мистерията с обесените на мъжки колани милиардери: Кои са Бари и Хъни Шърман Явно убиецът е вързал ръцете им с шнур или пластмасова закопчалка. В същото време телата на съпрузите бяха намерени със свободни ръце, а в близост до труповете нямаше въжета. Оръжието на убийство са кожени мъжки колани. 

Източници, запознати със ситуацията, наричат убийството професионално и по поръчка. И точно тези резултати мистериозно изчезнаха от уебсайта на полицията в Торонто. От този факт на убийството на Бари Шърман могат да се направят два извода. Първо . 

Тези убийства бяха явно умишлени, но вътрешна версия на случилото се беше подхвърлена на обществото чрез медиите, контролирани от Демократическата партия на САЩ, и версията с предполагаемия грабеж беше предложена като дубликат, въпреки че в действителност нищо не е откраднато от имението на милиардера. И второ. Някой наистина се нуждаеше от това, че от края на 2017 г.

Бари Шърман да спре да прави допълнителни изследвания в областта на употребата на хидроксихлорохин. Обрат в разследването на загадъчната смърт на канадския милиардер и жена му, излезе нова, кървава версия (ВИДЕО) Това означава, че този „Някой“ вече се подготвял за появата на COVID-19 и той наистина трябвало да се увери, че уникалните свойства на хидроксихлорохиновия препарат за неговото използване при лечението на симптомите на COVID-19 не са били известни до началото на епидемията. 

Като се има предвид, че лекарството се произвежда в Канада, няма съмнение, че ако не беше убийството на Бари Шърман, то щеше да започне да се използва много по-бързо и по този начин значително да намали смъртността от COVID-19, първо в САЩ и Канада, а след това по цял свят. Толкова е очевидно, че не изисква никакви допълнителни доказателства. Ако това е така, тогава светът се изправя пред грандиозно престъпление срещу човечеството.

'); break case width < 600: document.write(''); break default: document.write(''); break }
Continue Reading

България

Палат за милиони! Ето домът на Илияна Раева и Наско Сираков (Снимки)

Published

on

Илияна Раева и

Наско Сираков продават тузарския си имот,

къщата в Драгалевци е най-скъпата на пазара на имоти

Илияна Раева и Наско Сираков живеят в истински палат. Къщата им е в Драгалевци.

Тя отдавна е обявена за продан. Но все още не се е намерил купувач, който да
изръси 4 милиона и 300 хиляди евро. За толкова пари е обявен имота.

Постройката се разпростира на 920 кв, м. разгъната площ, прилежащите й зелени
площи са повече от 5 декара. В това тузарско

имение на Сираков се намира и прословутия параклис, в който Илияна често прекарва часове, както самата тя неведнъж е признавала.

В красивото имение е построена будка за денонощния пазач, а за персонала, който
обслужва стопаните има отделна постройка. Стлъбището, от което се стига до отделните
стаи и до кабинета на бившия футболист, който е пълен с ловните трофеи е цялото
от мрамор.

Най-атрактивен обаче е вътрешния басейн. Той се намира на първия етаж. Съвсем
близко е до огромния хол. Отделен е от него със стъклени витрини.

Вита стълба отива към втория етаж на къщата. Където са разположени спалните помещения.
Баровското жилище притежава и сауна, която Сираков ползвал по няколко пъти на
седмица.

Преди да се преселят преди години в Драгалевци спортното семейство имаше друг
тузарски имот в Долни Богров. Който бе известен с това, че има два тенис корта,
предават от slava.bg.

Не става ясно защо ВИП стопаните искат да продадат огромното си имение. Говори
се, че режийните от 12 бона на месец им се виждат множко. Пък може и вече да са
се отказали да го продават. Но експертите смятат, че ако някой се реши да купи
имота сделката ще е рекорд за българския пазар.

Вижте още много снимки от красивия дом на Илияна и Наско!

'); break case width < 600: document.write(''); break default: document.write(''); break }
Continue Reading

България

БГ РЕАЛНОСТ: Роднина на министър си събу гащите в ресторант, иска сервитьорката да му забърше оная работа!

Published

on

Родопчанин си свали гащите в заведение в центъра на Кърджали и после се опита да смекчи вината си в съда, опирайки се на Фейсбук, пише rodopi24. Мъжът поискал да му бъде „забърсана оная работа” от обслужващия персонал, докато бил на маса в кръчмата.

След втрещяването на сервитьори и клиенти, последвало извеждането му от обекта и дела за причиняване на „неимуществени вреди” на персонала.

Адвокатите на родопчанина, който се хвалил, че е роднина на бивш министър в едно от правителствата, обаче опитаха да го измъкнат с „приятелство във Фейсбук”.

В защитната теза било упоменато, че разследващият полицай бил в списъка с приятели на един от потърпевшите в социалните мрежи. Трябвало да се ревизират резултатите на досъдебното производство. Магистратите в Кърджали обаче сметнаха тезата за необоснована.

'); break case width < 600: document.write(''); break default: document.write(''); break }
Continue Reading

България

Проф.Рачев сложи край на зимата – ето прогнозата му до март: –

Published

on

Климатологът проф.Георги Рачев дава най-точните прогнози за времето , което ни очаква. Ето как коментира той януарския студ , сковал страната, както и дългосрочната му прогноза:

Няма рекорди тази зима.

Януари беше с обилни валежи, на места нормата е преизпълнена с 3-4 пъти. Това заяви пред БНТ проф. Рачев. “Нормално е на едно място в Европа да се ходи на море, а на друго да има много сняг. Мадридчани бяха изненадани. Сняг е имало, но от днес за утре, а в Мадрид ги държа пет дни с 25 см сняг, което се случва рядко”, допълни още той.

“Зимата се развилня по отношение на ниските температури. И утре ще е студено, а след това се завръщаме към топлите дни. В София утре ще е последният леден ден, но другите градове ще се затоплят още днес”, разкри климатологът.

“Баба Марта винаги е показвала своя сприхав нрав, но дори и тогава снегът е за по ден. През март условията за ски ще са идеални”, каза още той.  “Зимата не дойде, дори и в студена София. Това бяха дните, които що-годе приличаха на зима”, завърши проф. Георги Рачев.

'); break case width < 600: document.write(''); break default: document.write(''); break }
Continue Reading
Advertisement

Интересни

България22 часа ago

Палат за милиони! Ето домът на Илияна Раева и Наско Сираков (Снимки)

Илияна Раева и Наско Сираков продават тузарския си имот, къщата в Драгалевци е най-скъпата на пазара на имоти Илияна Раева...

България23 часа ago

БГ РЕАЛНОСТ: Роднина на министър си събу гащите в ресторант, иска сервитьорката да му забърше оная работа!

Родопчанин си свали гащите в заведение в центъра на Кърджали и после се опита да смекчи вината си в съда,...

България24 часа ago

Проф.Рачев сложи край на зимата – ето прогнозата му до март: –

Климатологът проф.Георги Рачев дава най-точните прогнози за времето , което ни очаква. Ето как коментира той януарския студ , сковал...

Българияедин ден ago

Сачева с много важни вести за най-бедните и пенсионерите, раздават пари

Социалният министър ще предлага еднолично размер на линията на бедност само при спад на брутния вътрешен продукт и само при...

Българияедин ден ago

Променят част от мерките срещу ковид от утре. Пускат хора на 1,5 метра в

Снимка Булфото От днес се променят част от противоепидемичните мерки на територията на страната. Това става след издадена заповед на...

България2 дни ago

Азис отвлече студентката Антония, изнасили я и я остави да умре в канавка СНИМКИ

В петък съдът в Любек, Германия, разгледа дело срещу 43-годишния Азис, който отвлече, завърза и изнасили 21-годишната студентка Антония. Прокуратурата...

България2 дни ago

Лекар от Окръжна болница: Който няма роднини – да мре

Думата морал и полагането на Хипократовата клетва явно вече са отживелица и загубили стойност. Това потвърди с действията си и...

България2 дни ago

16-годишен изнасили 8-годишно момиченце в Балчик

16-годишен тийнейджър блудствал с 8-годишно момиченце, съобщават от прокуратурата в Добрич. Трагедията се разиграла на 14 януари в Балчик, а...

България2 дни ago

Изнасилената от колегите си полицайка проговори

В края на 2018 г. скандал разтърси правоохранителните органи в руския град Уфа. 23-годишният полицейски лейтенант Гюлназ Фатхлисламова обвини шефовете...

България2 дни ago

Трус като експлозия разлюля голяма част от България

Земетресение беше усетено тази нощ в част от страната. Най-близкият град до епицентъра е Шумен. Според данните на Европейския сеизмологичен...

България2 дни ago

Децата, родени през януари или февруари са целунати от Бог – очаква ги необикновена съдб

Рожденият ден през януари може да има своите недостатъци. Много хора са уморени след Коледа и Нова година, а финансите...

България2 дни ago

Баща опита да изнасили 16-годишната си дъщеря! Майката го удуши

Животът на 36-годишна рускиня от Ленинградска област от щастлива майка в един момент се обръща с главата надолу. Марина (името...

България2 дни ago

Жената на Крум Савов е просто неразпознаваема, няма да я познаете

Помните ли красивата блондинка Мая Савова, която стана популярна преди години като водеща в ефира на Нова тв, а впоследствие...

България3 дни ago

Мъж разстреля бившата си и родителите ѝ

Масов разстрел в Сърбия! С такива заглавия сръбските медии описват трагедията в Нови Сад, където мъж уби бившата си жена...

България3 дни ago

В първенеца Израел ваксинирани с Пфайзер бият тревога за страшен страничен ефект

13 израелци са получили парализа на лицевия нерв, след като им е поставена първата доза коронавирусна ваксина на Пфайзер, съобщи...

България3 дни ago

Ако сте родени преди 78-ма г. може да се окаже, че имате да взимате доста пари: Задължително проверете това онлайн

Ако сте родени преди 1978 година, може да се окаже, че разполагате с много финансови средства, за които не подозирате....

България3 дни ago

Никога не крийте парите си на тези места в дома – обричате се на бедност:

Всички имаме у дома си скривалища , в които крием спестяванията си, защото българинът по традиция няма много вяра на банките и...

България3 дни ago

Лоши новини! Голям мор в САЩ след ваксинация срещу К-19

От американската федерална база данни Vaccine Adverse Event Reporting System съобщиха броя на гражданите, починали след ваксинация срещу COVID-19, пише...

България3 дни ago

Драма в автобус – съобразителен шофьор заподозря, че едно дете е отвлечено. Постъпката му заслужава адмирации

Отвличане…Чие лице не се сгърчва от отвращение и негодувание към похитителите! Без значение, какви са техните мотиви… А ако се...

България4 дни ago

Турция скърби. Всички обожават Кахраман от „Твоя мой живот“. Погребение въпреки пандемията

Турският актьор Еркан Петеккая е неутешим след най-тежката лична загуба, а именно смъртта на своята майка. Звездата от обичаните сериали...

Advertisement

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com