Don't Miss

Коледната елха в Казанлък грейва на 9 декември

   

Светлините на Коледната елха ще грейнат в Казанлък на 9 декември. За всички, които очакват с нетърпение едно от най-радостните събития в града, Община Казанлък е подготвила богата програма, носеща настроение и усмивки.
В 16.30 часа започва Коледното шествие с четири лъча – от парк „Розариум“, от Дом на културата „Арсенал“, от ОУ „Св. Паисий Хилендарски“ и от ХГ „Св.св. Кирил и Методий“. Лъчовете се събират на пл. „Севтополис“, където в 17.00 часа започва спектакълът „Да намерим ботушките на Дядо Коледа“. Едно приказно шоу по запалване на коледната елха и светлините, с които празнично грейва целият град. Специално участие в тържественото събитие взема перкусионно-танцова група „Вакали“.
Коледната елха е изкуствена и е висока 11 м. Тя ще блесне с коледната звезда и с над 7000 разноцветни лампички. Богато украсен е не само пл. „Севтополис“, но и целият град, който ще грейне със светлините на десетки хиляди лампички. LED-осветителни тела, колесницата на Дядо Коледа и самият той, светещи еленчета и други красиви елементи създават Коледната приказка в Казанлък.

                break } } else { }

This site is protected by wp-copyrightpro.com