Don't Miss

Комуникация, прогрес и човешкото ДНК

   

В началото на човечеството комуникацията достигнала до нас е била с жестове и звуци, картинки и предмети.
Постепенно се появява някаква писменост, но малка част дори пренебрежимо малка част могат да боравят с нея. Шамани, жрици и магьосници са намерели начин да влияят върху хората. Ако приемем теорията, че фонетиката променя човешкото ДНК, то напълно е възможно именно тези хора да са първите започнали промяната на следващите поколения.
Започнали са да се появяват все по-можещи и знаещи хора, появява се религията, а тя от своя страна фонетично променя ДНК на следващите поколения хора, те стават все по-можещи и знаещи. С откриването на нови континенти фонетичното разнообразие се увеличава значително, а от там пак все повече се променя човешкото ДНК.
В онези далечни времена почти е било невъзможно да намериш човек който да говори чужди езици, а днес почти всеки втори се справя без проблеми с няколко чужди езика. Дали това не се дължи на променената човешка ДНК. Дали именно фонетичното разнообразие на променя човешката ДНК и така всеки следващ индивид става вси по-талантлив и по – знаещ. Дали тази на пръв поглед случайна връзка с човешкото ДНК не е именно фактора за промяната на ДНК -о на всеки следващ индивид. Дали самото ДНК не е съдържало тази информация и ние да се движим като по ЖП линия. Но ако този процес на промяна на човешкото ДНК е предварително кодиран на къде ни води и какви ще станем след известно време.Че съществува комуникация не е новина, та нали именно религията го доказва с факта, че когато се четат и пеят молетви се стига до изцеление и чудеса. Но въпросите все още са много и тепърва ще получаваме отговорите за това какво и как влияе на човешкото ДНК.
н.с инж.Камен Вълчев

                break } } else { }

This site is protected by wp-copyrightpro.com