Don't Miss

ЛУДИ МЛАДИ! „Бременната“ Преслава се съблече на остров Пукет! Вижте защо и с кого фолк дивата палува в Тайланд (СНИМКИ)

   

С екзотична снимка зарадва феновете си в социалните мрежи Преслава! Рано-рано тази сутрин звездата на „Пайнер“ ги изненада с екзотична снимка от Тайланд. Кадърът е направен сред зеленинаната на един от най-скъпите ризорти на остров Пукет – „Анантара“.

„Животът не е това, което си изживял, а това, което ти предстои. Дори когато си мислиш, че си видял всичко“, гласи текстът към снимката.

Преслава позира по цял бански, сякаш умишлено, за да опровергае за сетен път плъзналите слухове, че с приятеля й Павел очакват дете. Те тръгнаха още в началото на ноември, като по онова време певицата беше уж „бременна“ в третия месец. Ако това е така, значи, че в момента Преси би следвало да бъде в петия месец и да има видима промяна в корема й. От снимката обаче не личи това да е така…

Ризортът, който Преслава е избрала за своята зимна почивка, наистина е едно от райските кътчета на Пукет. Звездата обитава вила с балкон, която е сред екзотична растителност. Сутрин певицата си има естествен будилник – птичките, с които да се надпява.

И докато всички се питат дали Преслава е на Пукет в компанията на Павел, ПИК проучи въпроса. Поводът за далечното пътешествие е именно Лазаров. Здравенякът имаше рожден ден в неделя и двамата с фолк дивата са решили да го полеят далеч от София, а и да си починат, необезпокоявани от фенове и папараци.

Това е първата почивка на Преслава от лятото насам. Есенните месеци звездата работи яко, особено през септември, когато обиколи САЩ и Канада. Добричлийката се радваше на огромен интерес от страна на нашите сънародници зад Океана.

Организаторите на „Preslava USA & Canada Tour 2017“ не скриха суперлативите си към фолк звездата на „Пайнер“, чийто изяви предизвикаха незабравили емоциите сред публиката.

                break } } else { }