Connect with us

България

Милена – момичето, което завинаги остана на 26 години, защото е обичало СНИМКИ –

Published

on

Нямаше по-добър и толерантен човек от нея, споделят близките й
Преди малко повече от година Пловдив бе потресен от зверското убийство на едно красиво младо момиче – Милена. Престъплението стана на 28 декември, през нощта, когато момичето отивало на работа. Тя бе намушкана с нож в сърцето и загина намясто.
Задържан за убийството бе нейният годеник – Илиян Рангелов.

Тази история всеки един от вас може би е чувал или прочел. Следващите редове обаче са посветени на красивата Милена. Момичето, което завинаги остана на 26 години. Цветето, което увехна само за една нощ, покосено от болезнената ревност на човека, който й е казвал „Обичам те”.

Коя всъщност е Милена Динoва? Нашият репортер Ива Модова се срещна с най-близките й хора – брат й и нейните приятелки. В сърцата им все още се е загнездила онази болка, която са изпитали през 2016 година. За тях Милена винаги ще е жива, докато споменът гори в душите им.

Милена Динoва е родена в пловдивското Ново село. Като всяко едно хлапе и тя е имала безгрижно детство, прекарано в игри и забавления с другите деца. Основното й образование е от местното училище.

Когато е на 12 години родителите й се развеждат. Майка й и баща й се разделят интелигентно и запазват добрите си отношения. След развода Милена заживява с майка си в Стамболийски. Въпреки това остава да учи в селото, където са най-близките й приятели. Когато момичето навършило 15 години заминава с майка си в Гърция. Милена прекарва 7 години в южната ни съседка, където завършва образованието си.

„Идваха си за всеки празник. Всяко лято се прибираше вкъщи. Милена обичаше родното си място, дом, роднини и приятели. При всяка възможност се прибираше”, разказва Гергана, близка нейна приятелка.

След като завършва училище, Динева започва работа при майка си. Събрало пари, младото момиче, решава да се прибере в Българи за по-дълго време.

„Реши да поживее в България. Не възнамеряваше да е за много дълго, може би за 2-3 години”, разказва братът на Милена- Илин Динoв. Тогава момчето е на 22 години. Тя започнала работа като сервитьорка в заведение „Дейзи” в съседното село Куртово Конаре.

„Младите хора се събирахме там, както от нашето село така и местните. В същото заведение всеки ден ходеше Илиян и приятелите му. Познавах го по физиономия, поздравявахме се, но нищо не знаех за него”, разказва Илин.

Така пламва любовта между Милена и Илиян. В началото момичето е криело за връзката си. Тя лъжела, че ще е при приятелка и се е виждала с него. Не след дълго го представя пред брат си и приятелите си. „Още от самото начало той се държеше студено към нас. Не искаше да излиза с приятелите на Милена, винаги е настоявал да излизат с неговите приятели. Държеше се странно и различно”, споделя Гергана.

Връзката между двамата станала сериозна и решили да заживеят заедно. Милена започнала работа в магазин за обувки в Пловдив, а за Илиян все е нямало подходяща работа. Тогава решили да поработят в Гърция, за да спестят пари и да започнат ремонт на къщата на Рангелов.

Милена е била на 24 години, когато заминават при майка й – Ангелина, в градче близо до Атина. Те останали в дома на жената, която им помагала, докато успеят да намерят работа. Познавайки езика, девойката веднага успяла да си намери такава като сервитьорка в кафе.

„По цял ден Илиян стоял при нея и е правел проблеми, защо се усмихвала на клиентите, защо те на нея се усмихвали. Казвал й е, че само заглеждала мъжете. Стигало се е и до скандали. При един от тях аз и приятелката ми им бяхме на гости. Илиян и Милена се скараха, той е крещял, а от страх сестра ми се скрила в спалнята. Заключила се и това още повече извадило от равновесие Илиян. Започнал да удря и блъска вратата, беше направил дупка. Сестра ми го прикри, залепи лепенка на дупката и излъга, че така й било по-красиво. За това научих много по-късно от майка”, сподели братът на Милена.

По думите му Илиян правил номера всеки ден при престоя си в Гърция. След като и втори път го изгонили от работа, си стегнал багажа и казал, че си тръгва. Той обвинявал майката на Милена – Ангелина, че е искала да го командва. „Докарахте ме тук, за да ме култивирате ли? Няма да стане” били думите на Илиян при един от скандалите в Гърция.

Така двамата изкарват едва 4 месеца зад граница и се прибират в България. Милена веднага се пренесла в къщата на Илиян. В нея живеела само баба му. Започнали ремонт, защото бъдещият дом на Милена бил празен, без мебели, без кухня, дори и посуда.

„Тя започна работа и всеки лев влагаше в къщата. Боядисаха, купиха си спалня, ремонтираха банята. Всичко обаче вършеше Милена, а Илиян по цял ден беше с приятелите му „на по биричка”, споделя Гергана.

Семейството на Милена не остават безучастно. Майката й често е пращала пари от чужбина, а малкото събрано от баща й е давано за ремонта. Брат й е помагал с дейностите, за да бъде щастлива сестра му.

„Казваше ми „искам да си направим прекрасен дома ни”. През това време майка ми строеше къща в Стамболийски и предложи да влагат средства и усилия за нея, защото е за сестра ми. Илиян обаче не искаше и да чуе. Той дори не искаше да прекарва време с нас”, каза Илин.

„Мечтата на Миленка беше да създаде дом за нея и Илиян. Да имат деца и да са щастливи. Тя го обичаше много и искаше да са заедно. Тя искаше сватба, мечтаеше да се види в бяло”, разказва Гергана.

Година след като са живеели заедно, Илиян и Милена се сгодяват. 70 души са били поканени на пищно тържество, организирано от семействата на двойката. До сватба не се стигнало, защото Рангелов постоянно отлагал, макар това да било мечта на младото момиче.

За ревността на Илиян обаче никой не е подозирал. По думите на брат й и приятелките й, никога не го показвал пред тях, нито Милена е казвала какво преживява. Рангелов е странял от семейството и близките на момичето.

Една от Коледите са празнували у бащата на Милена. Тогава Илиян е искал рано- рано да си тръгва, за да си допие с неговите приятели. Милена се е опитала да го убеди да я изчака и да я закара нощна смяна на работа, но Илиян спретнал скандал и си тръгнали.

„На Нова година не искаше да остане у нас да спи, запали пиян колата и си тръгна. Не искаше да комуникира с нас. Не искаше да излизаме, а най-лошото е, че не пускаше сестра ми с нас”, каза Илин. „Наш приятел се женеше и бяхме ние с приятелката ми, майка и татко и приятелите ни. На Илиян приятелите също бяха там, тъй като булката е от Куртово Конаре. Тогава Илиян не пусна Милена при нас да седне, а когато идваше за кратко да ни вижда й се караше, че го е оставяла сам на масата. Нощта завърши и със скандал, защото я заряза сама в Пловдив, за да иде на бар с приятелите му”, допълва Илин.

За скандалите младото момиче не е казвала на никого. Най-близките не знаели за жестоката ревност. Най-вероятно самата Милена я е било страх да сподели, смятат близките й.

„Една лоша дума не бе казала за Илиян. Не е споделяла дали са се карали, дали я е удрял. За нея той бе единствен. Да, казвала е че понякога проявява ревност, но с толкова красива жена до себе си, кой не би ревнувал. Тогава тя казваше: „Той ще се промени! Аз знам”. Едва след като я загубихме, научих, че е споделила с нейна колежка от работа, че банкетът на фирмата, който е бил 10 дни преди фаталната дата, й е „излязъл през носа”, споделя Гергана.

„Ние бяхме заедно – аз, баща ни и тя. Забавлявахме се много и не се е отделила от нас. После си я прибрахме”, допълва Илин.

Денят е 28 декември 2016 година, няколко дни след скандала за коледното тържество на фирмата на Милена. Часът е полунощ. Първият човек от семейството на Милена, който научава за зверството, е баща й.

„Бях втора смяна и се прибрах след 20 часа. Бях уморен и легнах. Минути след 12 часа баща ми влезе в стаята и извика :”Ставай! Илиян се обади, нещо се е случило със сестра ти”. Облякох се за секунди и тръгнахме. Тогава му се обадих да го попитам къде е. Той викаше, че е пред вкъщи и че Милена е в кръв”, разказва Илин. Очите на младия мъж се пълнят все повече със сълзи, защото картината е пред очите му и днес.

„Видях тялото на сестра си в снега. Още не бяха я покрили. Изтичах и започнах да я прегръщам. Тогава лекар и полицай ме дръпнаха и казаха, че тя си е отишла”, през сълзи разказва братът на Милена.

През цялото време Илиян е стоял отстрани и е крещял „Кой ми я отне! Ще го намеря”. Тогава още никой не подозирал, че именно той е забил ножа в сърцето на 26-годишното момиче.

Всички приятели и роднини са били уведомени за случилото се. Над 200 човека са били викани в районните за разпити. И никой не е подозирал Илиян.

Въпреки че са знаели за изключителната жестокост към животните от страна на Рангелов, никой не се е усъмнил, че може да убие човек, камо ли Миленка.

„Късаше на гълъбите главите с голи ръце, защото са летели бавно. Тровеше и колеше котки и се хвалеше се на всички. Беше жесток!”, коментира Гергана.

Почти целият ден след престъплението братът, родителите й и Илиян Рангелов били в Криминална полиция.

„Късният следобед се засякох с Илиян в коридора. Той не пророни и дума, само наведе надолу главата виновен. Тогава вече е бил направил самопризнанията и не смееше да ме погледне. Както и до днес. Не ни каза и дума. Само ако знаехме, че е бил лош с нея, ако знаехме какъв е, ако само за миг се бяхме усъмнили… сега Милена щеше да е жива”, казва Илин.

На 29 декември 2016 година Илиян Рангелов вече е задържан в ареста. Той разказал, че заради силна ревност е намушкал в сърцето любимата си.

Две години по-късно живота на семейството и приятелите на Милена вече не е същият. Светът им е преобърнат на 180 градуса.

„Кошмари всяка нощ! Майка ми е полужива, баща ми е затворен в себе си. Илиян ни отне целия живот. Продадохме и къщата в Стамболийски. В сърцата ни обаче, сестричката ми е жива”, категоричен е Илин.

„Няма човек, който Милена да е нагрубила, обидила или да му е направила лошо. Тя бе най-милият, лъчезарен и добър човек. Път на мравката правеше, толерантна. Моя най-мила приятелка”, с усмивка разказва Гергана.

Сега най-голямото желание на близките на Милена е доживотен затвор за Илиян Рангелов.

Във вторник, 12 февруари, убиецът ще се изправи за пореден път пред Окръжния съд в Пловдив. Заседанието трябваше да се гледа по съкратено производство заради пълните самопризнания на обвиняемия още през юли месец. Тогава обаче адвокатите на Илиян и самият той поискаха то да се гледа по общ характер, т.е. да се разпитат всички свидетели, които са общо 17.

'); break case width < 600: document.write(''); break default: document.write(''); break }
Continue Reading

България

От последните минути: Управляващата коалиция е на карта, ето защо

Published

on

Циганизацията трябва да бъде прекратена. Това е въпрос, който се превръща в залог за съществуването на коалицията, съобщиха от ВМРО – едната партия от патриотичния фронт, която участва в управлението с ГЕРБ.

„Категорично не можем да приемем, че разни маргинали продължават да се гаврят с кметове, полицаи и военни. Грабят, тормозят и убиват невинни хора. Недопустимо е“, пишат от ВМРО.

Гневната им позиция е заради побоя над кмета на врачанското село Рогозен, община Хайредин, – Пламен Кюковски, който лежи в болница, след опит да защити две служителки на кметството от двама пияни цигани. Сблъсъкът е станал на метри от сградата на ведомството в близкия парк.

Там мъжете в беседката започват да подвикват към служителките на общината, използвайки доста неприлични думи и отправят вулгарни предложения към тях. При намесата на кмета, той е нападнат от човек, за когото има сведения, че се занимава с разпространение на наркотици и в този момент също е и под въздействието на алкохол. Нападателите са счупили ръката на кмета.

По информация на МВР сигналът за побоя над кмета е постъпил на 29 юли 2020 г. около 17.00 часа: „за скандал в центъра на с. Рогозен между брат и М. М. на 22 год. от с. Рогозен и П. К. на 60 год. от с. Рогозен. При възникналия скандал М. М. избутва П. К. при което същия пада на земята“. Според полицията събореният кмет нямал видими следи от контузи и фрактури и те са образували преписка по случая в РУ-Козлодуй.

Кметът се обадил около 21.00 часа с информация, че е в Центъра за спешна медицинска помощ във Враца и че е със счупена дясна ръка. След това случаят е докладван на дежурен прокурор в гр. Козлодуй. Кметът трябва да предостави медицинските документи на прокуратурата.


„Това е поредното грубо и недопустимо нападение на цигани над длъжностно лице“, пишат от ВМРО и припомнят за побои над кметове, горски, полицаи, военнослужещи. Пострадалите от набези, обири и убийства са стотици, може би хиляди, пишат воеводите. Те отново поставят обсъждането и приемането на Концепцията за интеграция на маргинализираните маси, подготвена от вицепремиера по сигурността и военен министър Красимир Каракачанов.

В нея се говори за доброволни отряди, които да подпомагат полицията в малките населени места и въвеждане на общественополезн труд. Според воеводите без концепцията „тези групи няма да спрат да безчинстват, демонстративно да погазват законите на страната и да малтретират честните хора, от чиито данъци маргиналните маси живеят на гърба на обществото“.

Те изброяват станалите известни на обществото убийства на журналистката Виктория Маринова, Вероника, малката Кристин, Алекс. Трябва веднъж завинаги да се сложи край на прекомерната толерантност и либералност, които проявяват някои колеги в парламента и в МС и да се предприемат точни и ясни мерки срещу циганизацията на България. Този въпрос не може да бъде подминаван повече. Той за нас се превръща в залог за съществуването на коалицията и мнозинството в парламента, се казва в обръщението на ВМРО.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ

'); break case width < 600: document.write(''); break default: document.write(''); break }
Continue Reading

България

МС обяви откога пенсионерите ще вземат 3 месеца по 50 лева добавка!

Published

on

Нови социално-икономически мерки за 1,162.9 млрд. лв. представи министър-председателят Бойко Борисов, след като по-рано днес предложенията бяха финализирани в рамките на Коалиционния съвет.

Мерките на правителството са насочени за подкрепа на борещите се на първа линия срещу разпространението на COVID-19 и в помощ на най-засегнатите от пандемията. Източникът на разходите е националният бюджет, като социалните мерки са в размер на  731,5  млн. лв., а икономическите – 431,4 млн. лева, уточниха от правителствената информационна служба. „Целта е да минимизираме щетите, които следват от пандемията в голяма част от секторите“, заяви премиерът Бойко Борисов.

Министър-председателят изтъкна отговорното отношение на правителството към тежките месеци, които предстоят заради коронавируса и последиците от пандемията. Борисов отбеляза, че има отчетен спад на БВП на Европа като цяло. При тези условия България продължава да бъде сред европейските държави с най-нисък дефицит. „Все още не теглим заем, опитваме се да запазим бъдещето на следващите поколения“, категоричен беше премиерът Бойко Борисов. 

Министър-председателят съобщи, че от 1 август с 30 % ще бъдат увеличени разходите за персонал на органи и администрации, които са натоварени с дейности по овладяване на пандемията и последствията от COVID-19. За служителите на първа линия се увеличава ставката за положен нощен труд.

Предвидени са допълнителни разходи за извънреден труд в размер 92,0 млн. лв. за структурите от системите на Министерството на здравеопазването, Министерството на труда и социалната политика, Министерството на вътрешните работи, НЗОК, НОИ и др. Допълнителни 24,6 млн. лв. се отпускат за увеличаване от 1 август на стандартите по делегираните от държавата дейности за училищното и детското здравеопазване и здравните кабинети. Целта е заплащането да достигне до определените нива по Колективния трудов договор в отрасъл „Здравеопазване“, както и стандартите в социалната сфера (домове за възрастни хора, домове за хора с увреждания, домове за резидентни услуги, дневни центрове за деца, центрове за настаняване от семеен тип и др.).

През следващите три месеца всички пенсионери ще получат като добавка към своите пенсии по 50 лева месечно, като по този начин ще бъдат подпомогнати общо 2 121 000 пенсионера. Необходимите средства за това възлизат на общо 318,3 млн. лв.  Със 17,3 млн. лв. се увеличават средствата за субсидии на лечебните заведения – търговски дружества по Наредба № 3 за медицинските дейности извън обхвата на задължителното здравно осигуряване, субсидирани от Министерството на здравеопазването. Средствата се предоставят за постигане на капацитет за обслужване на болни с COVID-19 и за достигане на нивата на работната заплата до нивата по Колективния трудов договор.

Предвижда се също така увеличение на стойността на здравноосигурителните плащания за медицинска и дентална помощ средно с 10 % в размер на общо 126,3 млн. лв. Целта е да се увеличат разходите за медицинския персонал, така че да се достигнат минималните нива по Колективния трудов договор. С допълнителни 122,0 млн. лв. по бюджета на Министерството на труда и социалната политика се осигурява целогодишният размер на плащанията на личните асистенти по Закона за личната помощ. Увеличава се също така минималният размер на паричното обезщетение за безработица от 9,00 лв. на 12,00 лв., считано от 01.10.2020 г. в размер на общо 12,0 млн. лв. От началото на месец октомври се предвижда увеличение на продължителността на изплащане на паричното обезщетение за безработица с 3 месеца за лицата с минимално обезщетение.

Мярката е на стойност 4,0 млн. лв. Допълнителни средства ще бъдат отпуснати и по бюджета на Министерството на културата в размер до 15,0 млн. лв за творчески проекти на творци на свободна практика чрез фонд „Култура“.  Друга социална мярка на стойност 67,0 млн. лв., осигурени чрез пренасочване на средства от европейски програми, е осигуряване на нетно възнаграждение в размер на 1 000 лв. на заангажираните медицински специалисти в борбата с COVID-19 на първа линия до края на 2020 г. В контекста на икономическите мерки на правителството по бюджета на ресорното министерство за настоящата година, освен отпуснатите вече  9,0 млн. лв., се осигуряват допълнително още 9,5 млн. лв. за насърчаване на инвестициите на местни и чуждестранни предприятия, изпълняващи инвестиционни проекти по Закона за насърчаване на инвестициите.

Повече от 38 000 души ще се възползват от мярката на стойност 8,0 млн. лв., представляваща помощ за ползване на основни туристически услуги за вътрешен туризъм на стойност 210 лв. за лицата, които пряко са осъществявали или осъществяват дейности, свързани с лечението, предотвратяване на разпространението и/или преодоляване на последиците от COVID – 19. Туроператорите, които използват въздушни превозвачи с валиден оперативен лиценз за изпълнение на чартърни полети до Република България с цел туризъм, ще бъдат подпомогнати с държавна субсидия в размер на 35 евро за всяка седалка от максималния пътнически капацитет на самолета за всеки полет. Субсидията се отпуска за всяка седалка, заета от лице, ползващо туристическа услуга в България, само за полети с капацитет от не по-малко от 100 места. Мярката е в размер на 55,0 млн. лв. и може да обхване над 400 хил. туриста. 

Предвижда се министърът на здравеопазването да издаде заповед, съобразена с молбата на туристическия бранш – в България да бъдат допускани при предоставяне на PCR-тестове туристи от Молдова, Израел, Сърбия, Кувейт и Република Северна Македония.  В Народното събрание ще бъде внесено предложение намалената ставка на ДДС в размер на 9 % да важи и за туроператорите.  Необходимите средства за изпълнение на новите социално – икономически мерки на правителството ще се осигурят в рамките на очакваното изпълнение на консолидираната фискална програма за 2020 г. и при необходимост чрез актуализации на Закона за държавния бюджет на Република България за 2020 г., Закона за бюджета на държавното обществено осигуряване за 2020 г. и Закона за бюджета на Националната здравноосигурителна каса за 2020 година.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ

'); break case width < 600: document.write(''); break default: document.write(''); break }
Continue Reading

България

Ананиев: Ако се налага ще носим маски до края на вируса! Ето кои мерки остават!

Published

on

Разпространението на коронавируса продължава да е сериозна опасност за живота и здравето на хората. Това обяви Кирил Ананиев, който на извънреден брифинг разясни подробности за удължаването на извънредната обстановка в края на юни.

Като цяло няма нови мерки, с изключение на някои малки промени.

Остава временното ограничаване на влизането на граждани на трети страни, с изключени на такива от Черна гора, Босна и Херцеговина и Сърбия. 

Остават и изискванията за социална и физическа дистанция, хигиена и дезинфекция и носене на маски. Здравното ведомство „горещо препоръчва“ носенето на маски на закрито, но засега то остава задължително единствено в публичния транспорт. Там, обясни Ананиев, няма служители, които да следят за спазването на правила и дистанция, за разлика от търговските центрове и молововете, където маски не се изискват.

Относно мерките за временно ограничение на масовите мероприятия, като културни и спортни, новото тук е, че на закрити места капацитетът на заетост няма да е 30%, а 50%. Това означава, че в театъра например хората ще могат да сядат през една седалка.

Ниското равнище на заболеваемост и смъртност се дължи на предприетите „авансово“ мерки, както и на тези след това, смята Ананиев. Той подчерта, че ако се наложи обаче, ще се предприемат и по-строги мерки.

Източник:  За жената

'); break case width < 600: document.write(''); break default: document.write(''); break }
Continue Reading
Advertisement

Интересни

България2 месеца ago

От последните минути: Управляващата коалиция е на карта, ето защо

Циганизацията трябва да бъде прекратена. Това е въпрос, който се превръща в залог за съществуването на коалицията, съобщиха от ВМРО...

България2 месеца ago

МС обяви откога пенсионерите ще вземат 3 месеца по 50 лева добавка!

Нови социално-икономически мерки за 1,162.9 млрд. лв. представи министър-председателят Бойко Борисов, след като по-рано днес предложенията бяха финализирани в рамките...

България2 месеца ago

Ананиев: Ако се налага ще носим маски до края на вируса! Ето кои мерки остават!

Разпространението на коронавируса продължава да е сериозна опасност за живота и здравето на хората. Това обяви Кирил Ананиев, който на...

България2 месеца ago

ПАНДЕМИЯТА ВИЛНЕЕ: Минахме границата от 10 000 заразени, 8 души загубиха битката с вируса

270 са новодиагностицираните с коронавирусна инфекция лица за изминалите 24 часа. За последното денонощие са направени 5963 PCR теста, показва...

България2 месеца ago

Страна от ЕС въведжа задължително носене на маски и на открито

Белгийският Съвет за национална сигурност се очаква днес да въведе задължение за носене на маски и на открити обществени места,...

България2 месеца ago

5 лева такса за тоалетна в Пловдив

Снимка на касова бележка шокира потребители в мрежата. Заведение в Пловдив иска по 5 лева за ползване на тоалетна от...

България2 месеца ago

40 лева „интернет“ в хотел на Черноморието за една вечер шокира семейство!

„Скрити“ такси може да ви бъдат добавени към сметката ви без да подозирате. Едната от тях – такса „интернет” от...

България2 месеца ago

Арестуваха 7 полицаи за търговия с дрога и изнудване

Седем карабинери са арестувани в Италия по обвинения, включващи търговия с наркотици, изнудване, изтезания и злоупотреба с власт. Всички са...

България2 месеца ago

Откриха 17 000 фалшиви теста за COVID-19, иззеха ги

17 000 фалшиви комплекта за тестване за COVID-19 са открити и иззети при операции срещу незаконни храна и напитки в...

България2 месеца ago

Пореден черен рекорд с много жертви и заразени от COVID-19 у нас

Ужасяващата тенденция да се поддържа висок брой на новозаразени с COVID-19 продължава и този четвъртък. Нови 269 случая на коронавирус...

България2 месеца ago

Жената на Графа харчи като луда парите му!

Съпругата на Влади Ампов-Графа се появи на Brit Awards 2020 с уникална рокля за 2000 лева. Тоалетът на Мария Ампова за звездното събитие е...

България2 месеца ago

Шефът на „Пирогов“ подкрепи ген. Мутафчийски: Ще се мре яко от К-19, ако…

Директорът на „Пирогов“ проф. Асен Балтов коментира кризата с коронавируса у нас, разкри наблюдава ли се нов симптом при заболелите...

България2 месеца ago

Гаджета зад волана на един тир СНИМКИ

Петър и Вероника карат един тир. Двамата работят по 16 часа – през половината време спират по паркинги, където си...

България2 месеца ago

Бебе на 11 месеца е заразено с COVID-19

Бебенце на 11 месеца от Златоград, контактно на член от семейството, е с вирусна инфекция. Детето е на домашно лечение...

България2 месеца ago

Държави от ЕС въведоха карантина за влизащите българи заради увеличените случаи на COVID-19 у нас

Редица отменени полети към България заради увеличения брой случаи на коронавирус в страната променят очакванията за летния сезон. Въведени са...

България2 месеца ago

Нов черен рекорд на заразените, 321 са починалите от коронавирус у нас

9 584 са вече положителните проби на заразени с коронавирус у нас. Това сочи справката на Единния информационен портал, обновен преди...

България2 месеца ago

Шестима министри си отиват, а Борисов …

Близо една трета от министрите да бъдат уволнени, но Бойко Борисов да остане премиер. Това е планът за смени в правителството, твърди „Флагман“,...

България2 месеца ago

74-годишен мъж блудства с три млади момичета

Криминално проявен възрастен мъж е задържан за блудство в Перник, съобщава БНР. Сигнал за извършеното престъпление е подаден във вторник,...

България2 месеца ago

Дете глътна пионка и издъхна, роднини скочиха да бият лекари (СНИМКА)

Смъртта на 10-годишно дете доведе до напрежение пред 16-та поликлиника в София. Момченцето играело в дома си, когато глътнало пионка...

България2 месеца ago

Ето до кои 16 страни пътуваме без карантина

Ето до кои държави ще можем да пътуваме без проблем и без 14-дневна карантина Българите ще могат да пътуват без...

Advertisement

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com