Don't Miss

Министър Николина Ангелкова: Казанлък защитава позицията си на емблема на България

   

И тази година Община Казанлък се представи много силно и атрактивно на най-голямата българска международна туристическа борса „Ваканция и спа Експо“ – София ’2015 г.

Красиви момичета в народни носии от Фолклорен ансамбъл „Арсенал“ представиха ритуала „Розобер“, а момчетата от школа „Бага-Тур“ бяха особено впечатляващи с изкусните демонстрации на тракийски бойни изкуства. С тяхното участие, със стилната си привлекателност, с инсталираната автентична гюлпана и впечатляващите рекламни материали, щандът на Казанлък е едно от най-посещаваните места на международната туристическа борса в София.

Министърът на туризма Николина Ангелкова бе впечатлена от визията на щанда и представянето на Казанлъшката Долина на розите и тракийските царе и заяви пред всички, че Казанлък достойно защитава позицията си на емблема на България.

Щандът бе обогатен с присъствието на арт школа „Ателието“, която представи рисуване върху коприна, и обществена колекция “Шипкова къща“. Казанлък представи на многобройните гости на изложението и продукция на местни розопроизводители и производители на продукти на основата на розово масло, розова вода и други етеричномаслени култури. Това са продукти на фирмите „Лема“, „Арома есенс“, „Томи шоу козметикс“, „Мая“, „Дамасцена“.                 break } } else { }