Don't Miss

На 18 октомври пряко от Казанлък bTV и TV7 – News 7 заради бежанците

   

Широк отзвук предизвика информацията за намеренията на правителството да закрие Центъра за специализация и професионална подготовка към Академията на МВР в гр. Казанлък (т.н. Полицейска школа) и разкриването на лагер за бежанци на територията на общината.
По този въпрос на 18 октомври пряко от Казанлък ще излъчват две национални телевизии – bTV и TV7 – News 7.
Местната власт на община Казанлък в лицето на кмета Галина Стоянова, председателя на Общинския съвет Николай Златанов и представените политически партии и движения в Общинския съвет категорично заявиха своята позиция да не се закрива Центърът за специализация и професионална подготовка в Казанлък и да не се разкрива лагер за настаняване на бежанци на територията на общината.
Предаването на живо на bTV е от 07.30 часа на 18 октомври 2013 г., петък, пред Полицейската школа в парк „Тюлбето“.
Директно от Казанлък ще излъчва същия ден и News 7 – 10.15 часа на 18 октомври 2013, петък, пред централната сграда на Община Казанлък.
Всички казанлъчани, които искат да заявят своята гражданска позиция по въпроса за закриване на Полицейската школа и разкриване на бежански лагер на територията на община Казанлък, могат да участват в директните предавания на двете големи национални телевизии.

                break } } else { }

This site is protected by wp-copyrightpro.com