Don't Miss

Николай Златанов свиква извънредно заседание на Председателския съвет

   

Във връзка със създалата се ситуация, след като в общественото пространство излезе информация за закриване на Центъра за специализация и професионална подготовка към Академията на МВР – Казанлък и превръщането му в лагер за бежанци, председателят на Общински съвет-Казанлък Николай Златанов спешно свиква извънредно заседание на Председателския съвет на ОбС.
В заседанието е поканен да вземе участие и кметът на Община Казанлък Галина Стоянова, която днес по-рано отправи питане по този въпрос до министър-председателя на Р България, министъра на вътрешните работи и народните представители от 27 Старозагорски МИР и в специално писмо настоява за спешна среща с министър Цветлин Йовчев.
В разширеното заседание на Председателския съвет ще вземат участие още Постоянната комисия по здравеопазване, Постоянната комисия по сигурност, обществен и екологичен ред и Постоянната комисия по социални дейности и трудова заетост към ОбС-Казанлък.
Заседанието е насрочено за 17.00 часа днес, 15 октомври, като след приключване на работата му ще бъдат оповестени взетите решения и набелязани мерки за действие.

                break } } else { }

This site is protected by wp-copyrightpro.com