Connect with us

Любопитно

Осиновила момче: След 28 години се изправила срещу ужасната истина

Published

on

Всяко дете заслужава да бъде обичано от родителите си, независимо от всичко. Обаче обратното често се случва. Родители изоставят децата си.
Но има добри хора като Инеборг, която дава по-добър живот на малко бебе.
От първия миг, когато го видяла, знаела, че иска да го осинови. Но биологичната му майка искала той да бъде осиновен в семейство на афро-американци. Но Ингеборг успяла да получи детето.

„Когато за първи път го взех в ръцете си, знаех, че това е любов от пръв поглед. Той е част от семейството“.
20 години по-късно Инеборг получила лоши новини. Била диагностицирана с тежка бъбречна болест и й бил необходим нов бъбрек, за да оцелее.
Когато Джордан-осиновеният й син чул новината, той знаел, че трябва да направи нещо, за да й помогне.
Той бил тестван и се установило, че той е идеално съвпадение за донор на бъбрек. Без да мисли, той се съгласил да даде бъбрек на жената, която го отгледала.

В крайна сметка всичко свършило добре. Ингеборг и Джордан бързо се възстановили от операцията.
„Това е най-малкото, което мога да направя за нея, тъй като тя ми даде всичко. Исках й да върна поне част от онова, което ми даде, докато бях дете, и да й покажа, че съм й благодарна за всичко „, казва Джордан.

Източник: zajenata.bg

Continue Reading

България

Ясновидката Николета: Местан ще влезе в затвора, Слави Трифонов ще се провали като политик – още пикантности!

Published

on

Ясновидката Николета Йорданова направи прогноза за новата година. В интервю за в. „Стандарт“ тя направи страшна прогноза.

А в нашата политика може да се случат интересни неща.

– Николета, преди да започнем да говорим за 2020-та, нека уточним – какво от твоите прогнози за 2019-та се сбъдна?

– Преди половин година на моята страница във „Фейсбук“ публикувах, че виждам инвазия, нахлуване на вражески сили. Много хора тогава ме обиждаха, имаше дори изказвания, че съм луда. Доста кал се изсипа. Реално погледнато обаче това се случи – с бежанската вълна. Още тогава казах, че виждам много хора, които си напускат домовете, местят се от едно място на друго.

 И така – какво ни очаква през 2020-та?

– Много тежки дни за много хора. Това, което казах миналата година – бомби, атентати, вече започна. И ще продължи. Ще искат умишлено да заплождат жени, ще има много изнасилени. Някои ще бъдат насилствено заплождани в болници. Целта е да се измести християнството. Войната е между двете религии – християнска и мюсюлманска. Всички, които идват насам, искат да сринат Европа, да я превземат.

– Тоест, според теб има умисъл, а не бягащи от война и нещастия хора?

– Да. Бих казала, че ще има нападение срещу премиер или президент на някоя страна. Дори охраната му няма да успее да го спаси. Става дума по-скоро за отвличане. При всички случаи – високопоставено лице, може да е съдия. Но ще предизвика голям шум, скандал. И докато отшуми, ще започне следващият. Лошото е друго, че крадците това чакат – вниманието на полицията да бъде отвлечено и те да се развихрят. Ще разбиват жилища, каси, банкомати.

– Има ли опасност това да се случи в България?

– Не. Тук под заплаха са летището, зала „Арена Армеец“, голяма болница – все в София. Но тук тези неща предварително се хващат, така че няма шанс тук да гръмне някоя раница. Искам изрично да уточня – аз виждам картини, които сглобявам като пъзел. При нас, ясновидците, няма ден и час, време, а само пространство.

– Какво още ни чака нас, българите?

– Още миналата година казах, че от една партия ще се разделят и ще станат две. Това се случи при БСП, сега подобно нещо става в ДПС. Всичко това е заради „Южен поток“, чрез който у нас ще дойдат много пари. Това е предварителен план. Някой трябва да изяде шамарите и тази роля ще се падне на Лютви Местан.

– Какво още виждаш ?

– Мостове ще падат и води ще минават през тях, през пътищата. Много природни катаклизми. Разместване на пластовете от водата, която подмива отдолу. И пожарите ще се увеличат. Ръст на природните катаклизми. Ще намерят голямо количество калашници, оръжия – замаскирани, скрити, в нещо като село, така виждам. Хора, които се готвят да правят нещо, да се вдигат като на бунт. Полицията ще разкрие това.

– А в политически план?

– О, там е вечна война. Не могат да се оправят нещата. В политиката са парите и различни интереси. Едни искат предсрочни избори, в момента всичко е несигурно, клати се и не знам накъде ще се наклони везната. Но ще има много конфликти и то за постове. Пак ще има хора, които ще си тръгнат обидени. Хора, които ще се отказват от партиите си и ще минават към други. Ще има нови скандали с „Атака“. Но всички политици се страхуват от куршуми в главата.

Continue Reading

България

Безпогрешен тест на вашето вътрешно състояние. Какво видяхте първо на картинката? Вижте какво означава

Published

on

Често в практиката си психолозите прибягват до метода на двойнственото изображение. Това е метод, в който чрез картина, която съдържа повече от един образ, се открива какво тормози вътрешно пациента. И така, на картинката има две животни – лебед и катерица. Ако сте видели първо лебеда, то вие в момента се колебаете и не знаете какво да предприемете. Такива моменти на избор са нормални, но това не значи, че са лесни за вас. Добър помощник в подобни ситуации би бил списък с позитивни и негативни страни на всяка от възможностите ви. Когато ясно откроите какви ще са ползите и рисковете на даденото решение, вие ще можете да прецените дали си струва и кое е най-подходящото за вас.

Освен това е добре да вземете решението сами. Не че е лошо да поискате съвет от близки, напротив, но не забравяйте, че последиците от решението ви ще са за вас, а не за близките ви.

Ако пък първо сте видели катерицата, в момента тревогата ви идва в повече, а пък тя е и неоснователна. Най-доброто решение е да оставите нещата да се развият от самосебе си. Добре е да помислите за малко почивка от ежедневните грижи, за да прочистите съзнанието си. Когато си отпочинете ще успеете да разгледате ситуацията по-обективно и да намерите най-адекватното решение.

Continue Reading

България

Тест: Това, което видите първо, разкрива много за характера ви

Published

on

ачинът ни на мислене разкрива много за харатера ни. Съществуват много тестове, чрез които можем да разберем повече за себе си.

Колкото и да мислим, че познаваме себе си и предпочитанията ни, понякога се оказва, че имаме нужда от малко помощ, за да осъзнаем какво точно искаме.

Представяме ви 7 илюстрации, които ще разкрият много за характера ви.

Какво виждате?

Ако видите крокодил, значи обичате да гледате на нещата в пълната им версия. Приемате малките неща за даденост, но сте практични и не поемате рискове. Ако пък видите лодка, забелязвате малките детайли и нищо не може да ви убегне. Вие сте артистични и умеете да създадете нещо голямо само от един детайл.

Какво виждате?

Ако първо видите стълб, значи предпочитате комфорта и сигурността. Прекарвате твърде много време в мечтаене и не смеете да рискувате. Ако пък сте видели хора, сте свободен дух и животът ви никога не е скучен. Вие сте любознателни и обичате приключенията.

Какво виждате?

Ако виждате старец, значи използвате повече дясната половина на мозъка си. Вие сте емоционални и артистични, Ако видите жена, вие сте аналитични, дори прекалено практични и не позволявате на чувствата ви да ви завладеят.

Какво виждате?

Ако сте видели кола, значи свободата е изключително важна за вас и обичате приключенията. Ако сте видели човек с бинокъл пък, сте по-аналитични и обръщате внимание на малките детайли. Ако пък сте видели буквата “А” означава, че сте интуитивни и много наблюдателни.

Какво виждате?

Ако сте видели лица, значи сте ориентирани към хората. Вие сте социални и позитивни, но внимавайте с кого се обграждате. Ако виждате поставка за свещ, значи сте интроверт. Увличате се в собствените си мисли и нямате нужда от друг.

Какво виждате?

Ако сте жена и видите мъж, значи търсите романтичен партньор. Ако сте във връзка, значи сте дълбоко привързани към половинката си. Ако сте мъж и първо сте видели мъж, значи се притеснявате от комуникацията си с другите и не се чувствате достатъчно уверен в себе си. Ако сте жена и видите жена, значи се чувствате удобно в собствената си кожа. Ако сте мъж и сте видели жена, значи търсите партньор, с който да прекарате живота си.

Какво виждате?

Ако сте видели череп, не се страхувате да поемете по труден път и не се притеснявате от препятствията. Ако сте видели жена, значи имате нужда от защита и искате да се чувствате сигурни.

Continue Reading
Advertisement

Интересни

България2 часа ago

Ужасът К-19 няма край! София пак с рекорд по заразени, зле е и в Пловдив, Благоевград и Варна, има нови жертви

Продължава да бъде висок броят на новозаразените с новия коронавирус у нас. Макар те да са с 38 по-малко от...

България3 часа ago

Нов зловещ сценарий от хората на Божков – раздават по 10 000 лева на погребални агенти, за да заринат България с трупове

Емисари на Васил Божков обикалят градовете в опит да правят нови провокации – плашат на погребални агенции, за да не...

България4 часа ago

Разкрит: Ето го гуруто на протестите! (СНИМКА)

Собственикът на Efbet Цветомир Найденов обяви, че Васил Божков е гуруто на протестите, провели се в петък вечер в София.  Основният свидетел...

България12 часа ago

COVID-19 продължава да сее смърт у нас! Заразените пак са много

И през този петък броят на на заразените с COVID-19 в България е тревожно висок – случаите на новозаразени са...

България12 часа ago

Красивата дъщеря на Румен Радев събра погледите по бански на плажа (Снимки):

Дарина , красивата дъщеря на президента Румен Радев , е сред най-обсъжданите деца на елита у нас. Ученичката, която тази...

България12 часа ago

292 новозаразени с коронавирус у нас и 5 починали

6 964 са вече положителните проби на заразени с коронавирус у нас. Това сочи справката на Единния информационен портал, обновен преди...

България17 часа ago

Свалиха Шоуто на Цитиридис от ефир

Вечерното шоу на Николаос Цитиридис ще излезе в летен отпуск със седмица по-рано заради рекордния брой новозаразени с коронавирус. Това...

България17 часа ago

Исторически ден! България официално влезе в чакалнята на еврозоната

България вече е член на валутно-курсовия механизъм ERM II или т.нар. чакалня на еврозоната и на банковия съюз.  ЕЦБ определи...

България18 часа ago

Хиляди от ГЕРБ на митинг в защита на демокрацията – гледайте НА ЖИВО

Митингът на ГЕРБ в центъра на София започва пред Министерския съвет. Той в подкрепа на демокрацията и евроатлантическия път на...

България19 часа ago

Бойко Борисов: Отваряме отново баровете и дискотеките, ако Радев ще прави протести

„Вчера спряхме дискотеките, баровете и нощните клубове. Каква е разликата от една дискотека и снощното масово събития от президента Радев,...

България20 часа ago

Борисов разкри мощен скандал с документ: НСО на Радев иска военни кораби да пазят Доган

Министър-председателят Бойко Борисов, министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Росен Желязков и министърът на вътрешните работи Младен Маринов, дават...

България22 часа ago

Лекар сезира Етичната комисия на Лекарски съюз заради доц. Мангъров

Ново напрежение в лекарското съсловие изригна днес заради коментар на доц. Атанас Мангъров, началник на детското отделение в Инфекциозната болница...

България22 часа ago

Гешев със специално изявление в Съдебната палата: Президентът ни оказва безпрецедентен политико-партизански натиск. Той се съюзява с политиците, ограбили нашия народ

Главният прокурор Иван Гешев даде специално изявление в Съдебната палата. Заедно с него застанаха шефовете на всички прокуратури в страната,...

България24 часа ago

Най-новата заповед на Ананиев –

Считано от 10 юли, не се разрешават посещенията на закрито в дискотеки, пиано-барове, нощни барове, нощни клубове и други подобни...

Българияедин ден ago

ГЕРБ и всички демократи на митинг в защита на правителството довечера

ГЕРБ организира митинг пред президентството довечера в защита на демокрацията, законността и европейския път на България. „Приятели, довечера от 19:00...

Българияедин ден ago

Борисов: МВР докладва за атентат със снайпер срещу Делян Пеевски

Премиерът Бойко Борисов припомни на извънреден брифинг в Министерски съвет, че още през 2018 година Валери Симеонов е поискал националната...

Българияедин ден ago

В София стана страшно – 140 заразени, пламна ново огнище на К-19 у нас на морето – 3 починали

330 са новодиагностицираните с COVID-19 лица през изминалото денонощие. За последните 24 часа са направени 3686 PCR теста. Това показват...

Българияедин ден ago

Премиерът Борисов отговаря на призива за преврат на Румен Радев (НА ЖИВО)

Поканил съм ви да поразмишляваме на глас. Имам честта да съм приятел с Камен Донев и вечер слушам монолозите му...

България2 дни ago

Ясновидката Николета: Местан ще влезе в затвора, Слави Трифонов ще се провали като политик – още пикантности!

Ясновидката Николета Йорданова направи прогноза за новата година. В интервю за в. „Стандарт“ тя направи страшна прогноза. А в нашата...

България2 дни ago

Тотален шок – 330 новозаразени с коронавирус! 163 са в София и областта, 42 в Пловдив

6 672 са вече положителните проби на заразени с коронавирус у нас. Това сочи справката на Единния информационен портал, обновен...

Advertisement

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com