Connect with us

България

Павел Глоба: Тези зодии ще забогатеят неимоверно през септември

Published

on

Август приключва, което означава, че е време любителите на астрологията и хороскопите да разберат какво им подготвя първият есенен месец. 

Хороскопът на Павел Глоба ще помогне да се разкрият няколко тайни на бъдещето, които ще помогнат на представители на всички зодиакални знаци да коригират правилното движението си в професионалния и личния живот.

Преди това обаче държим да припомним, че преди време той разкри, че четири зодии ще се радват на неимоверен късмет тази есен.

Според астролога, септември най-вече ще бъде спокоен и радостен. 

Мега неприятните изненади от съдбата не трябва да се очакват. Не се страхувайте от възможни промени: те няма да разместят почвата изпод краката ви. 

Септември ще бъде изпъстрен с живи събития, свързани с решаването на важни проблеми. 

Единственото нещо с което трябва да внимавате са дългите пътувания и полети на 6-ти, 7-и, 13-ти, 14-ти септември, както и цялата последна седмица от месеца. Това е време на големи аварии и произшествия.

Що се отнася до любовта, този път ще донесе много нови романси и неочаквани срещи, а защо не и запознаване с вашата истинска половинка. 

Много двойки ги очаква „нулиране“: положителната емоционалност, взаимното разбиране и нежните отношения във връзката ви ще се увеличават с всеки изминал ден. 

Хората, които търсят другар в живота трябва да проявят повече смелост и да не се страхуват да мечтаят.

Ето кои точно зодии ще забогатеят неимоверно през септември:

Овен
Знайте, че жаждата ви за знания ще е изключително силна през този месец, а това от своя страна ще доведе до вътрешни психологически промени. 

Средата на месеца е подходящо време за финансови транзакции, затова направете покупките, от които отдавна сте се отказали по някаква причина, или се опитайте да отворите собствен бизнес. 

Дори ако нещо се обърка, няма да останете без пари – животът ще ви представи много възможности за решаване на проблемите. 

Този месец е възможно дори значително увеличение на доходите ви.

Телец
Първите дни могат да бъдат началото на романтично изживяване. Тези, които се осмеляват да се потопят в цикъла на чувствата ще преобразят живота си. 

Втората половина на месеца, напротив, ще настане време на кавги и разногласия. Най-важното е да не губите самообладание при никакви обстоятелства. 

Промени в кариерата и увеличаване на печалбите са възможни през септември. 

Все пак внимавайте, защото съществува голям риск да ви застигнат куп проблеми. Опитайте се да се възползвате максимално от тях и направете правилните ходове. 

Съдбата компенсира търпението ви с благополучие и богатство.

Близнаци
Ще погледнете на живота от различна гледна точка. Това ще ви позволи да направите интроспекция, което ще ви помогне да бъдете максимално честни със себе си, да признаете грешките си, да идентифицирате слабостите. 

В края на месеца ще получите интригуваща оферта, но не бързайте да я приемете – ще има много скрити недостатъци, които ще се проявят едва след известно време. 

Ще има много работа (възможно е отварянето на собствен проект), което ще увеличи финансовото ви състояние значително. 

Има много голям шанс този месец да се сдобиете с апетитен имот.

Рак
Опитайте се да се разсеете от мислите за вашата неидеалност и самосъмнение. По-добре е да посветите това време на любимите си хора и хобита или да промените атмосферата, за да напълните душата си с положителни емоции. 

Септември прогнозира много работа, която обаче скоро ще даде добър резултат. 

В същото време се подгответе за любов, романтика и страст. Насладете се на случващото се!

Лъв
В началото на месеца апатията и умората ще наводнят. Причината е съмнението и страхът, които са ви обзели. Блокирайте този негативни чувства с ярки и свежи емоции. 

Всичко, което е разработено преди ще даде добри резултати сега, защото септември е отличен период за самоусъвършенстване: ще има перспектива за кариерно израстване, повишаване на приходите и много професионални успехи. 

Може би дори ще създадете свой авторски проект. 

След второто десетдневие на месеца не ходете на дълги пътувания – няма да имате късмет.

Дева
През първото десетдневие на месеца ще трябва да вземете много труден избор. За да го направите и да постъпите правилно не разчитайте на интуицията си, а използвайте само разума. 

Като цяло септември е време на упорита работа, което обаче ще ви донесе удовлетворение, защото звездите ще помогнат да се справяте с много неща едновременно и лесно. 

Това ще ви осигури солидна основа за финансова стабилност за няколко години напред. 

Последните септемврийски дни ще бъдат белязани с голям успех в общуването с противоположния пол.

Везни
Началото на есента е период, в който спешно чувствате нуждата от любов и грижи. Време е да положите повече грижи за любимите хора. 

След 20-ти е добре да се направят важни проблеми в бизнеса, домакинството и семейството. 

Каквото и да започнете все ще е белязано от романтика. Дори и пътуванията ви ще са такива.

Септември обещава икономически печалби, ако сериозно се занимавате с кариера си или самообразование. 

Основното е умело да комбинирате периоди на почивка и работа.

Скорпион
Началото на септември ще бъде белязано от семеен период: много кавги и разногласия ще бъдат забравени, наистина ще ви е удобно сред близките ви. 

Средата на месеца е идеално време за пътувания, в които можете да израствате духовно. 

Между другото, това ще породи оригинални идеи, които след това могат да бъдат адаптирани към индивидуалните дизайни, а от тях да излезе много успешен и печеливш бизнес. / jenata.blitz.bg

Continue Reading

България

Ето каква ви е кармата, според датата на която сте се родили –

Published

on

Според  нумерологията датата на раждане  е пряко свързана с характера на човека, с неговата индивидуалност и не на последно място – с талантите му.

За да разберете в каква степен, това което правите, е вашата истинска карма , проверете какво пише за датата ви на раждане :

  • За родените на 1, 10, 19, 28 би могло да се каже, че имат усет към бизнеса, влекат ги новостите, постоянно предприемат нови планове и лесно зарязват това, което са постигнали, за да се хвърлят в неизвестното. Родените на 10 – лидери, новатори.Лесно изпадат в депресивни състояния.
  • За родените на 2 и 20 категорично би могло да се каже, че умеят да изслушват и да разбират човека срещу себе си, да поглеждат всяка ситуация и от двете й страни. Обичат хармонията и баланса. Креативни и творчески натури.
  • За родените на 3, 12, 21, 30 може да се каже, че са много талантливи. Обичат свобо дата  и независимостта.
  • За родените на 4, 13, 31 – тези хора са чудесни служители, защото стриктно изпълняват своите задължения. Може да се каже, че това са отборни играчи и не поставят собствената си личност пред благото на колектива. Издигат се бързо в служебен план. Не обичат авантюрите.
  • За родените на 5, 14, 23 – това са адаптивни хора, готови на експерименти, обичат риска. За тях подходящи са професии в областта на туризма, тъй като успешно се справят в изучаването на чужди езици.
  • За родените на 6, 15, 24 – тези хора определено имат усещане за красота и хармония. Това са истински естети, които трябва да използват тези свои качества – например да рисуват, пишат, изработват различни неща.
  • За родените на 7, 16, 25 – това са хора, които умеят да се самоанализират, перфекционисти са в това, което вършат и са много концентрирани в своите задължения. Хората, родени на тези дати, ще се справят благополучно с професии, които са свързани с преподаване, мениджмънт, журналистика, изследователска дейност.
  •  За родените на 8, 17, 26 – родените на тези дати са силни личности, често дори властни, но едновременно с това и много харизматични, с което бързо печелят доверие. Лидерските позиции биха им подхождали много.
  • За родените на 9, 18, 27 – това са борбени личности, които умеят да отстояват собствените си позиции и следват идеалите си. Обичайно хората, родени на тези дати, са привлечен най?вече от хуманитарни дейности и милосърдие. Често стават популярни.
  • За родените на датите 11, 22 и 29 се смята, че са специални: ? Родените на датите 11 и 29 са извънредно предприемчиви – те имат много добър нюх за бизнес и творчество. Непрекъснато имат нови идеи, които искат да осъществяват. ? Родените на 22 са особено посветени на работата си. Извънредно креативни са и могат да изпълнят и най?смелите си желания.
Continue Reading

България

Вдовицата на убития командос Емил Шарков проговори за новата тръпка в живота си

Published

on

За мнозина любовта е пътуване, а за други пътуванията са любов. За Милена Шаркова и половинката ѝ Лъчезар Петров важат и двете. Отношенията им започват години след запознанството им, но изживяват връзката си с трепетите на ученическа любов.

„Запознахме се около работните ни ангажименти, въпреки че се познаваме така от много години. … и изведнъж отношенията ни минават на по-приятелска плоскост и разговорите става по-задушевни”, разказва Милена пред bTV.

„Така стана, че тя беше планувала едно пътуване с дъщеря си в Италия и буквално деня след като стана ясно, че между нас ще се получи нещо. И това бяха едни 5 много бавни за мен дни. Дни, в които чаках тя да се върне, и като тийнейджъри общо взето си чатехме.

Тя ми казваше, че ходи и се крие от дъщеря си в тоалетната, за да пише нещо, което нали е много странно на годините, на които сме, да изпадаме в такава ситуация, но пък беше и забавно”, спомня си Лъчезар.

Щастието за двамата влюбени идва, след като е изстрадано. Лъчезар преминава през развод, а Милена губи обичания си съпруг – командоса Емил Шарков, който е прострелян по време на спец акция в Лясковец през март 2014 г. Излекувани от силата на любовта, двамата продължават заедно.

А отношенията им, както самата Милена казва, са като красив танц.   И двамата са страстни пътешественици и заедно пътуват из целия свят.

Сред незабравимите им екзотични обиколки са тези в Италия, Доменикана, Мексико. Любими спомени имат и от плажа Мая Бей в южната част на Тайланд, по-известен като плажа на Леонардо Ди Каприо от едноименния филм.

Забавните моменти имат и по време на пътуването им в Мексико, когато Милена приема предизвикателството да преодолее страха си от гмуркане под вода. Историята на Милена и Лъчезар доказва, че втори шанс за любовта има. И то за истинска любов.

Continue Reading

България

Мъж с коронавирус в Стара Загора, изолираха го в болницата, обявяват извънредни мерки

Published

on

В клиниката по инфекциозни болести в УМБАЛ „Проф. д-р Ст. Киркович” АД в Стара Загора е изолиран украински гражданин за наблюдение, тъй като има съмнения, че е заразен с коронавируса, съобщиха от болницата. Той е с постоянно жителство в Стара Загора, но през последните три години е пребивавал в Китай, откъдето се е прибрал на 4 февруари.

Поради еднократно повишаване на температурата и инфекциозна бдителност е хоспитализиран. Взет е носогърлен секрет за изследване на коронавирус 2019-nCoV, който е изпратен в Националната референтна лаборатория в София. Очаква се резултатът да стане ясен до 24 часа.

Continue Reading
Advertisement

Интересни

България5 дни ago

Ето каква ви е кармата, според датата на която сте се родили –

Според  нумерологията датата на раждане  е пряко свързана с характера на човека, с неговата индивидуалност и не на последно място – с талантите...

България5 дни ago

Вдовицата на убития командос Емил Шарков проговори за новата тръпка в живота си

За мнозина любовта е пътуване, а за други пътуванията са любов. За Милена Шаркова и половинката ѝ Лъчезар Петров важат...

България1 седмица ago

Мъж с коронавирус в Стара Загора, изолираха го в болницата, обявяват извънредни мерки

В клиниката по инфекциозни болести в УМБАЛ „Проф. д-р Ст. Киркович” АД в Стара Загора е изолиран украински гражданин за...

България2 седмици ago

Жена почина, докато чакаше да вземе пенсията си

Жeнa ce cтрoпoли нa зeмятa и пoчинa в пoщeнcкa cтaнция в Плoвдив, cъoбщaвa Плoвдив нaу. Трaгeдиятa ce cлучилa в клoнa...

България2 седмици ago

Явор Бахаров изчезна мистериозно

Иво Аръков, Бойко Кръстанов, Боряна Братоева, Даниел Цочев се събраха на ексклузивното представяне на новия сериал на bTV и „Междинна...

България2 седмици ago

Защо не бива да ходите до тоалетната, ако се събудите посред нощ –

Повечето от нас правят всичко погрешно и напразни опити да заспим само се довеждаме до безсъние. Късно през нощта изведнъж...

България2 седмици ago

Спипаха 21-годишната булка Миляна на дядо „на калъп“ с друг пенсионер

Cвaтбaтa нa 74-гoдишния Милoйкo Бoжич и 21-гoдишнaтa Милянa Бoгдaнoвич бeшe eднa oт нaй-oбcъждaнитe тeми в Cърбия. Двaмaтa ce oжeнихa прeз...

България2 седмици ago

Затова погребенията се правят на 3-ия ден след смъртта –

Колкото и да искаме да живеем вечно, хората са предопределени да умрат. Следователно делата с погребението рано или късно ще засегнат...

България2 седмици ago

Грипът убива наред до България ,жертвите са десетки в Румъния

Броят на лицата, починали от грип в Румъния, достигна 25 души, съобщи днес Националният център за наблюдение и контрол на...

България2 седмици ago

Европа се готви за опасна буря!

Северна Европа бе обхваната днес от силни ветрове и проливни дъждове, а метеорологичните служби от Ирландия до Германия предупреждават населението...

Made in BG2 седмици ago

4 магически места в България, които сбъдват желания

Има места в България, които притежават необяснима енергия и очарование. Места, на които веднъж докоснал се до тях, остават у...

България2 седмици ago

Отново засякоха „истинско“ сирене на пазара у нас

Агенцията по безопасност на храните е извършила проверка на качеството на сиренето в търговската мрежа. От 8 марки 3 са...

България2 седмици ago

Внимавайте: Не изплащат печалбите от билетчетата, но ги продават

Търкането на лотарийни билетчета категорично остава вече в миналото. Не само по закон, а и в съзнанието на хората. Наша...

България2 седмици ago

Очаква се опасна снежна буря да разтърси Германия

Германия се готви за буря, която вероятно ще я държи в плен в продължение на два дни. Според прогнозите стихията...

България2 седмици ago

Стив Ханке: България не трябва да приема еврото

Създаването на еврото е грешка и България не трябва да се присъединява към еврозоната. Това заяви бащата на валутния борд...

България2 седмици ago

Кой стори това? Българска изложба в Лувъра, но в отдела за „Ислямско изкуство“

Предстоящата трета българска изложба в Лувъра през лятото на 2020 година е на път да предизвика обществен скандал.  Ще бъдат...

България2 седмици ago

Сгащиха общински съветник за бракониерство

Общинският съветник от Стамболийски Атанас Мавродиев е бил хванат в бракониерство. Свидетели са подали сигнал за съмнителните рейсове, които били извършвани с...

България2 седмици ago

Ето в какви условия се търсят изчезналите баща и син, вятърът и студът са безмилостни

Трети ден продължава спасителната операция по издирването на двама туристи – баща и син от Стара Загора, които се изгубиха...

България2 седмици ago

Десетки души са в бедствие над Перущица след обилния снеговалеж

15 души продължават да бъдат откъснати в местността Върховръх над Перущица след последния снеговалеж в Родопите.  Верижната машина, която късно...

България3 седмици ago

Нови подробности за ареста на Божков в ОАЕ, сгащили го с 500 милиона, опитвал да подкупи полицаите

Българската прокуратура чака днес официално потвърждение за задържането на издирвания бизнесмен Васил Божков на територията на Обединени арабски емирства (ОАЕ)....

Advertisement

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com