Don't Miss

Почернената майка, която трогна цяла България с писмото си до дядо Коледа обяви в ефир: „Знам, че той е

   

Нормално отношение на държавата към овдовелите родители, които сами се борят за благото на децата си – това поиска от Дядо Коледа адв. Златина Хаджипанайотова. Призивът на жената, вдовица и майка на три деца, беше подкрепен от над 25 000 души в социалните мрежи, видя Бтв.

С нея ви срещнахме за пръв път преди две години, когато тя водеше битка за живота на мъжа си Ивайло, диагностициран с рак на синусите и търсеше начин той да бъде лекуван в Лондон. Днес малките Петър, Мария и Александър растат без баща.

„Продължаваме напред, продължаваме да се обичаме още повече. Знаем, че той е с нас, знаем, че където и да е, той ни помага и не би искал децата му да се чувстват зле”, разказа Златина в студиото на „Тази неделя”. Тя обаче се отчайва от безхаберието на абдикиралата държава.

Открива го в нещо на пръв поглед ясно и логично – децата да получават персонална пенсия заради починалия си баща.

Оказва се, че това е възможно само за наследниците на човек с поне 5 години трудов стаж в България или при доходи под минималния гарантиран размер… който не е променян от 2009 г. и е равен на 65 лв. на месец.

„Ние нямаме нито здравна, нито социална система”, категорична е Златина. Тя подчерта, че това не е само нейна лична борба, а е насочено към всеки в нейното положение – а това може да бъде всеки млад човек, който е станал родител преди да му се съберат 5 години работа по трудова книжка.

СЕГА РАЗБРАХ ……
ВСЕКИ КЛОШАР, РОМ И ЕМИГРАНТ ,КОЙТО НЕ РАБОТИ, ИМА ПОВЕЧЕ ПРАВА ОТ МОИТЕ ТРИ БЪЛГАРСКИ ДЕЦА !!!!!!
ДЪРЖАВАТА МИ КАЗВА: БЪДИ БОКЛУК, ЗАЩОТО АКО СИ ЧОВЕК…ОТДАВНА ЩЕ СИ ИЗБЯГАЛА ОТ ТУК!!!!!!!!!!!!
Пращам писмо, ако до Коледа не получа 100 000 лайкове, завинаги приключвам с Фейсбук и държава НЯМА! СПОДЕЛЯЙ… ДА ВИДИМ СИЛА ИМА ЛИ?

Вижте повече

Според Златина работещите български майки не се нуждаят от социална помощ, а от добавки върху заплатите си за това, че не само се трудят, но и възпитават деца.

Златина Хаджипанайотова                 break } } else { }

This site is protected by wp-copyrightpro.com