Свържете се с нас

България

ПРЕДСКАЗАНИЯТА НА „ТАЙНИЯ ПРОРОК НА КГБ“ СМРАЗИХА СВЕТА! ЕТО КАКВО Е НАМИСЛИЛ РУСКИЯТ ПРЕЗИДЕНТ!

Published

on

82 годишният Юри Малугин живее скромно в затънтения град Черскии в Сибир. Градчето е едвам достъпно и пейзажът е почти постапокалиптичен.

Хората си го харесват такъв и живота протича бавно и спокойно.

Това, което отличава градчето хилядите подобни в скованата от студ  сибирска необят е, че според местните хора мястото е посещавано многократно от Хрушчов, Брежнев, Горбачов, Елцин и сега Путин!? Защо ли? 

Лидерите на Съветския съюз и днес Руската федерация се консултират с пророка Юри Малугин за най-важните си стратегически решения!

За Юри се знае малко! Той е скромен възрастен човек, който цял живот обитава семейната си къща в покрайнините, цепи дърва, пие чай от самовар и …. консултира световните лидери за най-важните геополитически въпроси!

Защо ли!? Защото паранормалните специалисти на русия смятат, че Юри е човека с може би най-силни ясновидски способности в целия свят!

Както е добре известно КГБ е поддържало огромен ресурс от внимателно подбрани ясновидци, медиуми и екстрасенски, които са били внимателно класифицирани според способностите им и използвани за „благото на народа“!

Юри бил сред паранормалните „звезди“! Неговите ясновидски показатели били извън всякакви граници! 

Защо Юри живее на края на света!?

Според радио „Сибирская волна“, която е може би единствената медия, която е взимала интервю от Юри Малугин, ясновидецът твърдял, че земята в района на Черский му дава необичайната дарба и, че ако бъде преместен примерно в Москва, той няма да може да разгадава бъдещето!

Наталия Устинова, журналистка от „Сибирская волна“ е единствената журналистка, която е разговаряла с Юри в началото на 2015. Записала е разговора с видеокамера и отделно на своя смартфон. Устинова твърди, че след интервюто записът бил абсолютно празен, на видеото се виждали само снежинки! Единствената информация за това, какво е казал Малугин е от това, което тя е запомнила от разговора им.

Единствено тази нискокачествена снимка е била направена на Юри Малугин от шофьора на Наталия Устинова, който е щракнал „светия старец“ както му викат в малкото градче с хартиен фотоапарат за еднократна употреба!

Ето какво цитира Наталия Устинова от разговора си с Юри в радиопредаване излъчено само веднъж пред малката аудитория на сибирската радиостанция:

„Светът се тресе, дъще! Братята ни в Европа страдат и плачат с кървави сълзи! /смята се, че става въпрос за Украйна/. Казах на БАТЮШКА /смята се, че става въпрос за Путинда не сипва сол в тази рана на света, за да не  убие всички ни! Светът, дъще е като човешкото тяло, ако една рана на ръката ти загнои, цялото тяло ще страда и накрая ще умре в адски мъки!

Адът се е отворил на изток, дъще/Смята се, че става въпрос за възхода на Ислямска

 държава! Батюшка трябва да спре дяволите, или света ще потъне в злина и мрак, както стана когато „малкия вълк“ падна от трона!*

*Смята се, че под „малкия вълк“ Юри визира последния римски император, Ромулус Августулус /Ромул е митичния римски цар, който е бозаел от вълчица, и на който младия император е бил кръстен/. Ромулус Августулус е бил свален от трона през 476-та година сл.н.е., което се смята за края на цивилизованата античност и началото на средновековието – тъмните векове! 

Тогава света е потънал в хаос, безпросветие и война буквално за няколко години.

Ако Батюшка не спре дяволите, света ще потъне в мрак и война през 2016-та година и тъмнината ще продължи 2 хиляди години! 

Ясно е, че Юри казва, че Путин трябва да се включи в битката с Ислямска държава!

И сега ето частта, която касае директно нас – българите!

Батюшка трябва да прекара жизнената артерия на старата майка през люлката на човечеството, която беше наследена от ТЕРЕС! Тези земи са свещенни, те пак ще станат извор на знание и щастие за света!

Тълкованието на това изречение е повече от ясно!

-> Под „жизнената артерия на старата майка“ Юри визира газопровода Южен Поток!

-> Под „люлката на човечеството, която беше наследена от ТЕРЕС!“ ясновидецът директно визира България! Както BRADVA.BG писа и преди, в българските земи е зародена най-старата цивилизация в света, а Терес е легендарен тракийски цар!

Или казано на прост език: Путин, прекарай Южен Поток през България иначе лошо и се пише на 

Европа! Явно Путин все още не се е вслушал в думите на стария мъдрец, или може би ние не знаем цялата истина!? 

Това е последното, което Наталия Устинова разказва в ефира на Сибирская волна. Дни след излъчването журналистката се мести в Москва и заема директорка позиция в една от най-големите Руски медии /която не можем да назовем/. 

За мнозина невероятния скок в кариерата и е доста нетипичен. Тя отказва да говори за срещата си с Юри Малугин.

Записът от единственият неин разказ за засрещата й с ясновидеца изчезва мистериозно, и единственото свидетелство остават малцината, които са слушали предаването и по малката местна радиостанция в средата на миналия месец и нейният шофьор в този ден, който пожела да остане анонимен и предостави уникалната снимка на BRADVA.BG!

BRADVA.BG

Още

България

Делото „Семерджиев” продължава

Published

on

Поредно заседание по делото „Семерджиев”.

Очакват се резултатите от две експертизи. Едната е от въздушните възглавници в автомобила на Георги Семерджиев и трябва да определи кой е бил зад волана в момента на катастрофата. Другата експертиза ще покаже какви субстанции са открити в кръвта на обвиняемия за смъртта на две пешеходки.

Предвиден е и разпит на две ключови свидетелки.

Според Семерджиев те са правили тестдрайв с колата му по време на трагедията. До момента момичетата не са се явявали пред съда.

novini.bg

Още

България

За пример! Кметска наместничка ще дарява заплатата си за бедните

Published

on

Наместничката на кочериновското село Бураново Димитрина Янкова се отказа от заплатата си и ще дарява парите за социалната кухня в селото и за здравния пункт. Тя успя само за 12 дни от встъпването си в длъжност на 15 ноември да организира доброволци и с помощта и на Общината да направи основен ремонт и обзавеждане на двата етажа на административната сграда, в която е разположено кметството в Бураново. На първия етаж бяха обособени пенсионерски клуб и социална кухня, съобщава struma.bg. 

Тържеството уважиха кметовете на Кочериново – Станислав Горов, и на Стоб – Светослав Гоцев, присъстваха и общинските съветници Александър Димитров и Симеон Кирилов. Празничната литургия и тържествения водосвет за здраве отслужи отец Георги Граховски. Свещеникът освети и богородичните питки и баници с лук, с които кметицата и жени от Бураново почерпиха за новата придобивка в селото.

Първи разгледаха новата социална кухня Каменка Лукарчина и Соня Рангелова. Славянка Райнова пък обясни, че очаква с нетърпение и откриването на здравния пункт в селото, от какъвто имат много голяма нужда. Полякинята Йоланта Бонур, която от 20 години живее в Бураново, се радваше като дете на красиво подредения пенсионерски клуб, в който е топло и уютно, с печка на дърва, има и телевизор, както и на удобствата в социалната кухня.

Даниела Гальова, Красимир Германов и Костадин Граховски са сред доброволците, участвали в ремонта на пенсионерския клуб и кухнята.

На тържеството присъства и 90-годишният бай Иван, който е най-възрастният мъж в селото, има и две жени почти столетнички – на 98 и 99 г. Бай Иван сподели, че е щастлив да доживее и да види пенсионерския клуб в родното си село.

Димитрина Янкова информира присъстващите, че в следващите дни социалната кухня ще заработи и ще бъде носена храна на болни и самотни хора в неравностойно положене, като менюто ще включва четири неща – супа, топъл обяд, десерт и плодове. Няма да остане необгрижен човек, допълни Янкова.

Местни зеленчукопроизводители са изявили желание да дарят продукти за социалната кухня. Кметската наместничка заяви, че ще търси срещи с бизнесмени и инвеститори за създаване на работни места в Бураново с идеята да се даде възможност на хората да живеят и работят в родното си село.

Още

България

Извънредно! Арестуваха убиеца на 14 г. Ваня, след като минал през България…

Published

on

Турските власти арестуваха македонския лидер на проруската партия „Десна“ – Люпчо Палевски, с прякор Палчо.

Той е заподозрян в двойно убийство, включително на 14-годишното момиче Ваня. Палевски е арестуван в северозападния град Баликесир, където е пристигнал от Сърбия и е минал през България, съобщиха от полицията.

В случая, който шокира РСМ в неделя, бяха открити телата на момиче от столицата Скопие, изчезнало миналата седмица, и на 74-годишен мъж, изчезнал няколко дни преди нея.

В тежкото престъпление са замесени още трима души, включително бащата на детето. Планът бил тя да бъде отвлечена, за да се иска подкуп от майката на детето. blitz

Още
Реклама

Интересни

Българияедин час ago

Делото „Семерджиев” продължава

Поредно заседание по делото „Семерджиев”. Очакват се резултатите от две експертизи. Едната е от въздушните възглавници в автомобила на Георги...

Българияедин час ago

За пример! Кметска наместничка ще дарява заплатата си за бедните

Наместничката на кочериновското село Бураново Димитрина Янкова се отказа от заплатата си и ще дарява парите за социалната кухня в...

Здравеедин час ago

Пробив! Това е виновникът за Алцхаймер

Болестта на Алцхаймер е хронично невродегенеративно заболяване, което обикновено се развива бавно и постепенно се влошава с времето. То е...

Българияедин час ago

Извънредно! Арестуваха убиеца на 14 г. Ваня, след като минал през България…

Турските власти арестуваха македонския лидер на проруската партия „Десна“ – Люпчо Палевски, с прякор Палчо. Той е заподозрян в двойно убийство,...

Българияедин час ago

Имен ден: 8 красиви имена черпят за морския повелител, традициите повеляват да…

Църквата почита Свети Николай Мирликийски Чудотворец. Той се е родил през 280 г. в Малоазийската провинция Ликия и по времето...

Made in BG16 часа ago

Колегите в bTV бесни на Сашо Кадиев: Много е лесно с връзки и тарикатлък да прецакаш всички, за да се уредиш!

Преди лятото Сашо Кадиев прочувствено напусна Би Ти Ви след 12 години в ефира на „Преди обед“, за да се...

Made in BG16 часа ago

Сами Хосни се набута и в „Игри на волята“. Там го чака жрицата на любовта Вероника Ланчева (СНИМКИ)

Сами Хосни стана известен като риалити звезда и иска да затвърди този свой имидж. След като го видяха колко струва...

Made in BG16 часа ago

Скандал! Евгени Минчев: Цветанка Ризова да я назначат за портиер! Махнете и Гала, че е набор на Тодор Живков!

Типичен Евгени Минчев, друг и не сме очаквали. Но тези, които изкоментира, едва ли ще му се възрадват. Още повече,...

България17 часа ago

Ново 20! Изневяра в основата на кървавата баня с 3 трупа в Маноле

Подозрения в изневяра може да са причината за кървавата баня, разиграла се в село Маноле тази нощ, допускат хора от...

Здраве17 часа ago

Няма край: 600 млн. евро ще прахоса България за К-19 ваксини, заявил проф. Чорбанов

В свое изказване от парламентарната трибуна на 10 ноември 2023 г. проф. Андрей Чорбанов от партия „Има такъв народ“ заявява,...

Здраве21 часа ago

Всички допускаме тези грешки при размразяване на месото и го превръщаме в опасна бомба

Размразяването на месо е процедура, с която домакините се сблъскват почти всеки ден. На пръв поглед изглежда, че нещата тук са...

България21 часа ago

Кой е свирепият убиец, арестуван и пуснат за обира на инкасото и откъде се е появил в Благоевград

Емил Първанов – Ембака е една от най-знаковите фигури на ъндърграунда в Пиринско. Неговото име се завъртя заради инкасо обира в...

Made in BG23 часа ago

Миро показа снимка от казармата и разкри как са го наричали

Певецът Миро реши да покаже своя снимка, направена по време на казармата. Той е сред мъжете, които са опитали от...

България23 часа ago

Проф. Рачев: Стискаме палци преди Коледа да се случи това, което казвам

10 дни преди Коледа вече може да говорим всичко. Стискаме палци да се случи това, което казвам. Продължава да е...

България23 часа ago

Първа версия за кървавата баня с три трупа в Маноле СНИМКИ

Ромската махала на пловдивското село Маноле е втрещена и шокирана от двойното убийство и самоубийство станало тази нощ. Жертвите са...

Българияедин ден ago

Психопат кла като прасета младежи в този български град, обидили го на брада ВИДЕО

Агресия пред дискотека в Кюстендил. Двама са ранени след нападение със сгъваем нож, а извършителят е задържан. Той е на...

Българияедин ден ago

Имен ден: Прекрасни имена черпят днес, спазва се изключително строга забрана

Православната църква чества днес Свети Сава Освещени. Той е роден в Кападокия през IV век. Още 18-годишен постъпил в манастир,...

Made in BG2 дни ago

Фики пя на Рълев за победата в столичен клуб

Фики честити победата на големия шампион в сезон 5 на “Игри на волята” Иван Рълев и му пя. Това се...

България2 дни ago

НОВИ ПРАВИЛА: Децата аут от ресторантите!

На ресторант с дете след 22 ч. – само с декларация. Това предвижда проект на постановление на Министерския съвет. С...

България2 дни ago

Бивш собственик на ЦСКА плати 60 милиона за сватбата на дъщеря си, издирват го за източени 11 милиона

Индийският бизнесмен Прамод Митал стана собственик на ЦСКА на днешния ден през 2006 г. Към онзи момент той беше и...

Реклама

Trending