Don't Miss

Пълен кошмар! Чета и плача! Още утре си хващам самолета и напускам тази България! Току що обявиха: Заради няколко лева брутално убиха

   

В тежко състояние е открита дъщерята на убитата 84-годишна жена от Лом. Това съобщиха от пресцентъра на МВР. Криминалисти на РУ – Лом изясняват обстоятелствата около тежкия криминален инцидент.

Вчера към 10.45 часа сигнал в полицията подала сестрата на пострадалата 66-годишна жена. Обяснила, че сутринта отишла в дома на 85-годишната ѝ майка, която била на легло.

Заварила възрастната жена починала, а сестра си – в тежко състояние с порезни рани в областта на шията и гърдите. Веднага на място пристигнали полицейски и медицински екипи. Ранената жена била откарана в болница, където лекарите продължават да се борят за живота ѝ. На място е извършен оглед, при който е установена дълбока порезна рана в областта на шията на починалата.

Една от водещите версии, по които криминалистите на РУ – Лом работят, е битова.  Има слух, че цялата разправия е станала заради пари. По случая е образувано досъдебно производство, действията по него продължават под наблюдението на Прокуратурата.                 break } } else { }