Don't Miss

РЕВНОСТ! Ники Михайлов изгони Николета! Плеймейтката се задявала с чужд мъж

   

Николета Лозанова и Ники Михайлов са се разделили след бурен скандал. Този упорит слух обикаля светските среди от няколко дни, след като плеймейтката изненадващо се прибра в България заедно с дъщеря си от Валери Божинов.

В началото на годината Ни Ло се премести да живее в Кипър, след като синът на Боби Михайлов подписа договор с футболния тим „Омония“ от столицата на островната държава Никозия.

Наскоро пък се заговори, че красавицата е бременна и това даде повод на някои да заподозрат, че Николета се е прибрала в родината за лекарски прегледи и изследвания, свързани с бременността й. Познати на Ни Ло обаче отрекоха мълвата, че тя очаква бебе.

Според тях хубавицата е напуснала Кипър, тъй като се скарала с любимия си Ники Михайлов. Между двамата е имало бурен скандал, породен от вратаря, който изревнувал любимата си.

Не е известно дали ревността е имала основание, но според една от версиите за раздялата им, Ники е заловил половинката си да си пише с друг мъж. Самата Николета е отрекла категорично, че се е разделила с футболиста.

Според думите й, цитирани от нейни приятелки пред седмичник, плеймейтката е оставила Николай за няколко седмици, тъй като той бил на продължителен лагер с футболния си тим и тя трябвало да стои сама в дома им в Никозия. Паметливи обаче припомниха, че Николета отричаше и за раздялата си с Валери Божинов, преди нападателят да оповести с декларация, че се развежда с нея.                 break } } else { }